Survivor: Η αποχώρηση και το… στράβωμα μισθοφόρου με Σπαλιάρα!

Survivor: Η αποχώρηση και το… στράβωμα μισθοφόρου με Σπαλιάρα!

Στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου ξεκίνησαν τα ζόρια για τα καλά!

Την ώρα που το κοινό καθηλωμένο παρακολουθεί τον Γιώργο Αγγελόπουλο να χάνει το ένα αγώνισμα μετά το άλλο, στις παραλίες που γυρίστηκε το Survivor συνέβησαν πραγματάκια…

Λέμε γυρίστηκε αφού το παιχνίδι ολοκλήρωσε τα πλάνα του στο νησί της Καραϊβικής και οι παίκτες που έχουν απομείνει είναι έτοιμοι να παρουσιαστούν μπροστά στο κοινό που είτε τους λάτρεψε, είτε τους μίσησε!

Πέντε αγόρια έτοιμα για όλα έχουν απομείνει και ο ένας θα μας χαιρετήσει την Κυριακή το βράδυ προς ξημερώματα Δευτέρας. Τα ατομικά αγωνίσματα μας έχουν δείξει μέχρι στιγμής ότι δεν υπάρχει φαβορί, αφού με εξαίρεση τον Σπαλιάρα, όλοι οι άλλοι έχουν καταφέρει να κερδίσουν από ένα.

Για αυτό δεν θα αποτελεί έκπληξη αν δούμε την Κυριακή το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου να φιγουράρει ανάμεσα στους τρεις υποψήφιους, αφού δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι η δεύτερη ατομική ασυλία και κατ’ επέκταση το εισιτήριο του ημιτελικού θα καταλήξει σε εκείνον.

«Σφάζονται» για τα… μάτια του Ντάνου!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει ο τσαμπουκάς του Κώστα Αναγνωστόπουλου με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Ο μισθοφόρος είναι ούτως ή άλλως στο σήμα του και στραβώνει μέχρι και με τα κουνούπια εκεί πέρα, οπότε φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν βλέπει τον Σπαλιάρα να μιλάει με καλά λόγια για τον Ντάνο. Ούτε ζωγραφιστό δεν θέλει να βλέπει τον πρώην μαχητή και διασημότερο πλέον των διάσημων, Γιώργο Αγγελόπουλο, ο μισθοφόρος.

Διαβάστε επίσης: 

Το twitter «κράζει» τους survivors!

Μαχητές και διάσημοι στο μικροσκόπιο...

Άγνωστη η αιτία που ο Κώστας ακούει «Ντάνος» και βγάζει σπυριά, όμως είναι γεγονός ότι αν μπορούσε να τον θάψει εκεί, θα το έκανε ευχαρίστως!

Ποιος θα αποχωρήσει τελικά την Κυριακή;

Τα σπόιλερ δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες και το επικρατέστερο σενάριο λέει ότι ο Αναγνωστόπουλος είναι αυτός που αποχαιρετά συμπαίκτες, όχι όμως και τον αντίπαλο. Επειδή όμως στο παρελθόν έχουν διαψευστεί πολλές φορές οι πληροφορίες που δίνονται στις πρωινές εκπομπές, εμείς εδώ στο Onsports σου λέμε να κρατήσεις μικρό καλάθι και αν είσαι θαυμαστής ή θαυμάστρια του Αγγελόπουλου μην αρχίσεις από τώρα να ανάβεις τα καπνογόνα που έχεις προμηθευτεί για την ώρα που θα ακούσεις τον Σάκη να λέει στον μισθοφόρο ότι φεύγει από το παιχνίδι. Η αποχώρηση αφορά άλλον παίκτη που είχε μάλιστα υψηλά ποσοστά στη μεγάλη ψηφοφορία του κοινού.

Ο άνθρωπος που θα κουνήσει μαντήλι την Κυριακή θα είναι άλλος. Το όνομα δεν θα στο αποκαλύψουμε, όμως θα σου πούμε ότι ο μισθοφόρος θα είναι στους «4» που θα παλέψουν για μια θέση στον τελικό του παιχνιδιού.  

Survivor: Το trailer του 85 ου επεισοδίου



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved