Survivor: Μαχητές και διάσημοι στο μικροσκόπιο...

Survivor: Μαχητές και διάσημοι στο μικροσκόπιο...

Πάνε ήδη τεσσεράμιση μήνες από την ημέρα που οι 24 παίκτες του survivor έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο.

Ήταν στις 13 Φεβρουαρίου όταν ξεκίνησε το παιχνίδι επιβίωσης που στη συνέχεια καθήλωσε τους τηλεθεατές στις οθόνες τους και τα κινητά τους.

Από τότε μέχρι σήμερα άλλαξαν πολλά. Οι 24 παίκτες έχουν μείνει έξι και το παιχνίδι είναι κοντά στην ολοκλήρωσή του.

Βαλαβάνη και Ντάνος είναι οι παίκτες που έχουν μείνει από τους διάσημους, Μάριος, Βασάλος, Αναγνωστόπουλος και Σπαλιάρας από τους μαχητές.

Μέχρι να φτάσουμε όμως εδώ είχαν συμβεί πολλά. Μιλάμε για διαφορετικούς χαρακτήρες που προσπαθούσαν να ταιριάξουν και να συνεργαστούν μεταξύ τους κάτω από συνθήκες πείνας και κακουχίας, οπότε η ίντριγκα και το ξεκατίνιασμα ήταν σιγουράκι. Όμως είδαμε και πολλές καλές στιγμές από τους διαγωνιζόμενους που παρέλασαν από τον Φεβρουάριο στις οθόνες μας.

Εμείς εδώ στο Onsports σας ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στους χαρακτήρες του survivor.

 

Μαριάννα Καλλέργη

Έμεινε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί αφού ήταν κρυωμένη με πυρετό και δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή να αποδείξει το πόσο καλή θα ήταν στα αθλήματα. Το top highlight της ήταν ο τσακωμός της με την Παπαδοπούλου στον πρώτο τραυματισμό του Πάνου. Ο μαχητής έτρεξε τα πρώτα μέτρα του στίβου όμως κάπου στην ανηφόρα προδόθηκε για πρώτη φορά από το πόδι του, κάτι που στη συνέχεια έγινε συνήθεια και με πολλά άλλα μέλη του σώματός του. Τέλος πάντων η Καλλέργη φρίκαρε και κάτι είπε για τον τραυματισμό του μαχητή στους συμπαίκτες της και ξαφνικά η Παπαδοπούλου τα πήρε κρανίο και ξεκίνησε να την κράζει. Ήταν τυχερή μάλλον που ήταν μπροστά σε κάμερες και άλλους δέκα συμπαίκτες, διαφορετικά με τόση πίεση που της άσκησε, παίζει και να την έβγαζε νοκ – άουτ από το πρώτο επεισόδιο...

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ήταν μια από τις πολυτιμότερες παίκτριες στα αγωνίσματα και το ψευδώνυμο «μπουλντόζα» μόνο τυχαίο δεν ήταν. Η παρεξήγησή της με κάποιους από τους διάσημους της κόστισε ψυχολογικά και τελικά «λύγισε» κι εγκατέλειψε το παιχνίδι, αφού πρώτα έβγαλε στη σέντρα τον Χανταμπάκη προτείνοντάς τον για αποχώρηση με την ατάκα «ψηφίζω τον Στέλιο για να λυθεί η παρεξήγηση με τον Ντάνο». Ο «Χάντα» έφυγε στο καπάκι σε μια ψηφοφορία που έκανε το twitter να κλάψει από χαρά και ηδονή, καθώς το όνειρο του Έλληνα τηλεθεατή γινόταν πράξη. Έδωσε πολλά περισσότερα λοιπόν στο κοινό από αυτά που περίμενε, όμως αν δεν είχε «σπάσει» όλοι ξέρουν ότι θα έδινε περισσότερα και θα ήταν στα φαβορί.

Στέλιος Χανταμπάκης

Έχουν ειπωθεί και γραφτεί τόσα πολλά για τον Χανταμπάκη που δεν υπάρχει κάτι νέο να γράψουμε. Έφτασε μόνος του στον Άγιο Δομίνικο και παρουσιάστηκε κοινά στις δύο ομάδες από τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο Χανταμπάκης είχε τα αθλητικά προσόντα να παραμείνει για καιρό στο παιχνίδι, όμως το κοινό δεν λάτρεψε ποτέ την συμπεριφορά του. Ήταν μεν ο χαβαλές της παρέας, ωστόσο κάποιες φορές ξεπερνούσε τα όρια της πλάκας και αντιδρούσε άσχημα. Χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις του Γουίλι «Τον Χανταμπάκη δεν θα τον ξαναπιάσεις στο στόμα σου. Κανείς μαχητής», της Παπαδοπούλου και του Ντάνου ο οποίος παραλίγο να τον αρπάξει στην παραλία. Μπήκαν Χούτος – Βαλαβάνη και το θέμα χαλάρωσε αλλιώς θα μιλούσαμε για το κλωτσομπουνίδι του αιώνα. Δεν θα πούμε άλλα, τα έχει πει όλα το κοινό.

Λάουρα Νάργες

Την ημέρα της παρουσίασης του survivor είχαμε ακούσει την Λάουρα Νάργες να θεωρεί ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις κακουχίες του παιχνιδιού λόγω της καλής διαχείρισης δυνάμεων που μπορεί να κάνει. Όσο περνούσε ο καιρός η Λάουρα μας έγινε απαραίτητη αφού ήταν η ευχάριστη νότα του παιχνιδιού, τόσο στην παραλία με την αισιοδοξία της και τα πολλά χαμόγελα που χάριζε, όσο και στα αγωνίσματα που κάποιες φορές έδινε πραγματικό ρεσιτάλ στο μάθημα «πως να χάσεις ένα παιχνίδι με δέκα τρόπους». Οι δυνάμεις της δεν την βοήθησαν να φανεί ανταγωνιστική, όμως τελικά κατάφερε να κερδίσει το κοινό με τη χαριτωμενιά της. Η διάρκεια παραμονής της θα πρέπει να κριθεί και από την ίδια ως ικανοποιητική.

Λάμπρος Χούτος

Ο Λάμπρος έμπλεξε με... κακές παρέες για το κοινό και η μπάλα πήρε και τον ίδιο. Γενικά δεν έκανε δυναμικό ξεκίνημα και είχε και κάποιες αναπάντεχες ήττες στα αγωνίσματα όμως η κλίση του προς την αντιαγγελοπουλική μεριά τον χαντάκωσε και την πρώτη φορά που βγήκε υποψήφιος, πήρε τον δρόμο της επιστροφής...

Κώστας Κοκκινάκης

Ο διεθνής πολίστας ξεκίνησε το παιχνίδι κουλ, όμως όσο περνούσαν οι εβδομάδες κατάφερε να βρει τη δική του θέση στην πλοκή. Πλακατζής, κολλητός με Βαλαβάνη, Πασχάλη και Νάργες, δίκαιος με τους άντρες και ανέκφραστος. Είχε θετική παρουσία αν και απογοήτευσε λίγο στα αγωνίσματα που τον περιμέναμε πιο δυνατό, όμως οι κόντρες του στο τέλος με τους μαχητές του έκοψαν κάποιους πόντους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι φταίει ο ίδιος.

Σόφη Πασχάλη

Η συμπαντική της ενέργεια δεν θα πρέπει να ήταν και πολύ στα φόρτε της όταν η Σόφη μπήκε στο παιχνίδι. Η καθηγήτρια της γιόγκα προσπάθησε να μοιράσει αγάπη, όμως πολλές φορές αυτά που έλεγε δεν έδειχναν τέτοια διάθεση. Το αποτέλεσμα το είδαμε όλοι. Με το που βγήκε υποψήφια, αποχώρησε. Στα αγωνίσματα προσπαθούσε αλλά και πάλι είχε διαφορά από τις αντιπάλους της.

Μπο

Στην αρχή χλευάστηκε για τα κιλά του όμως όσο περνούσε ο καιρός και με σκληρή γυμναστική έφτασε στα επίπεδα που ήθελε. Όταν έμεινε με Αγγελόπουλο και Χρανιώτη τα έδωσε όλα και πήρε σημαντικές νίκες. Πήγε να μπλέξει με τις λεγόμενες κλίκες όμως στο τέλος φάνηκε «καθαρός» σαν χαρακτήρας και έφυγε με το κεφάλι ψηλά. Στις πρώτες του δηλώσεις όταν ρωτήθηκε πως του φαίνονται οι μαχητές, απάντησε «τους βλέπω γυμνασμένους, τους βλέπω έτοιμους να χάσουν». Τελικά ήταν γυμνασμένοι και τον κέρδισαν.

Γιώργος Χρανιώτης

Ο «σοφός» της παρέας. Από τους πιο καλούς χαρακτήρες του παιχνιδιού. Δεν πήρε μέρος σε πολλές ίντριγκες, όταν ξέφυγαν λίγο τα νεύρα του έγιναν σε επίπεδα του κατανοητού για τις συνθήκες του παιχνιδιού και γενικά έδινε έναν άλλο τόνο στο παιχνίδι όταν του δινόταν ο λόγος. Η επικότερη στιγμή του survivor ήταν η πλάκα του στον Σπαλιάρα. Όταν έγινε και κολλητός του Ντάνου, το γυναικείο κοινό τον αγάπησε περισσότερο.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Προσπάθησε να φάει τον Ντάνο και δεν τα κατάφερε. Έχει καταφέρει να κρατηθεί στο παιχνίδι παρά την οργή και τη θύελλα αντιδράσεων που έχει ξεσπάσει στο twitter για την πάρτη της. Η αλήθεια πάντως είναι ότι πολλές γυναίκες την ζηλεύουν επειδή είναι το θηλυκό που έχει φτάσει πιο κοντά από όλες τις γυναίκες του παιχνιδιού στον Ντάνο. Ο Αγγελόπουλος μέχρι και ταξιδάκι σε θαλάσσιο πάρκο την κέρασε, χώρια τα φαγητά και τα ξενοδοχεία που της έχει προσφέρει όταν ήταν ομάδα. Γενικά έχει κάνει τις κατινιές της, αλλά συνολικά στο παιχνίδι έχει καλή παρουσία. Η μισή Ελλάδα τώρα βρίζει αλλά γνώμες είναι αυτές!

Γιώργος Αγγελόπουλος

Το ιερό τοτέμ του survivor. Έχει καταφέρει να ξεπεράσει σε αριθμό γυναικών τον Σπαλιάρα χωρίς να έχει βγει ακόμα από το παιχνίδι. Στα sex shop θα βάλουν «παιχνιδάκι» με την φωτογραφία του και ο γυναικείος πληθυσμός θα δοκιμάσει πρωτόγνωρα πράγματα. Κερδίζει παιχνίδια, ψαρεύει, μαγειρεύει πιτάκια, κουβαλάει τους συμπαίκτες στη μάχη, πωρώνει τα πλήθη όταν απογοητεύονται, αφήνει καρχαρίες να ζήσουν, έχει κάνει τους μαχητές να παραμιλάνε. Ας μην ξεχνάμε ακόμα ότι ξεκίνησε στην μπλε ομάδα, πέρασε στους διάσημους και τώρα η φήμη του έχει ξεπεράσει κατά πολύ αυτή των συμπαικτών του. Ο Ντάνος είναι το survivor. Κάνει τα πάντα. Φτάνει την τηλεθέαση σε επίπεδα που κανείς στην Ελλάδα δεν ονειρεύτηκε τα τελευταία χρόνια.

Μαχητές

Δημήτρης Πασχούλας

O μαχητής που γνωρίσαμε λιγότερο από τους άλλους, Δημήτρης Πασχούλας όταν ρωτήθηκε τι είναι για εκείνον το survivor, είχε απαντήσει ότι είναι σαν το χωριό του κι έχει ήδη ενσωματωθεί. Τελικά έφυγε πρώτος με δική του θέληση και ψιλοστραβωμένος αν κρίνουμε από τη μοναδική συζήτηση στην οποία τον είδαμε να συμμετέχει. Ήταν το κράξιμο του μιθοφόρου στον Πάνο, στο οποίο ο Δημητρός κατηγόρησε ευθέως την Κολιδά ότι υπερασπίζεται τον Κώστα. Ζήλιες... Λίγες μέρες μετά έφυγε οπότε πέρασε αδιάφορος.

Ειρήνη Αϊνατζιόγλου

Η αδερφή της Ελισάβετ που είχε γίνει η εμμονή του Ορέστη Τσανγκ στις ψηφοφορίες δεν έδειξε κάτι άσχημο στον λίγο καιρό που παρέμεινε στην παραλία. Μια χαρά ήταν το κορίτσι αλλά στο survivor μάλλον μπήκε από σπόντα. Πάντως έδωσε λίγη ομορφιά στο σόου.

Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Ένας πολύ καλός λόγος για να δει κάποιος survivor. Μοντέλο στο επάγγελμα πήγε εκεί και έδωσε τη δική της... νότα στο παιχνίδι. Ξενέρωσε άσχημα στον τσαμπουκά του Κώστα με τον Πάνο και είχε πει ότι δεν την νοιάζει και να φύγει από το παιχνίδι. Την καταλαβαίνουμε. Με τέτοιες γυναίκες στην παραλία το σύνθημα θα έπρεπε να ήταν «κάντε έρωτα, όχι πόλεμο». Στα αγωνίσματα ήταν λίγο δυσκίνητη, αλλά δεν μας χάλαγε καθόλου.

Ελένη Δάρρα

Αρχικά η φιγούρα της σου έκανε για πολύ μάχιμη. Έχοντας κάνει πρωταθλητισμό στο χάντμπολ οι φιλοδοξίες μας ήταν υψηλές, με την Ελένη να κάνει πολύ καλή εκκίνηση, αλλά σταδιακά κάπου να το χάνει. Μπήκε και κάποιες φορές σε κόντρες με συμπαίκτες της και κάπου εκεί στράβωσε το πράγμα για εκείνη. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν άφησε άσχημη εντύπωση. Ίσως κάποιοι να προβληματίστηκαν επειδή θεωρούσαν ότι θα κάνει πλάκα στους διάσημους.

Γουίλι Καλβουρτζής

Οι φανατικοί του survivor θα τον μηνμονεύουν πάαντα για την ατάκα του «Χανταμπάκης και μαλακίες»... τα είχε πάρει τόσο πολύ ο Στέλιος όταν του το σφύριξαν που έκανε τρελό τσαμπουκά και κακό χαμό. Ο Γουίλι αντικατέστησε τον Πάσχουλα και δεν κατάφερε να μείνει πολύ στην παραλία των μαχητών αφού στην πρώτη του ψηφοφορία αποχώρησε.

Οέστης Τσανγκ

Κεντρικός χαρακτήρας του παιχνιδιού. Στα πρώτα επεισόδια κατάφερε να στρέψει τον κόσμο εναντίον του και όσο εξελισσόταν το παιχνίδι το έκανε συνεχώς χειρότερο. Στα λεξικά πλέον στη λέξη εμμονή έχουν meme του να δείχνει την Ελισάβετ ως υποψήφια. Μάστερ των αγωνισμάτων της ατομικής ασυλίας, ενώ δεν τα πήγε και άσχημα στα αγωνίσματα απέναντι στους διάσημους αφού έκανε και νίκες αλλά και ήττες. Οι φανατικοί τον έκραξαν πολύ όσο ήταν μέσα, όμως τελικά δεν ήταν και τόσο κακός τύπος. Απλά το κοινό εδώ διψάει συνεχώς για «αίμα» και πήρε κι αυτόν η μπάλα.

Πάνος Αργιανίδης

Αν ψάχνεις τρόπος να τραυματιστείς για να μην πας στη δουλειά, πάρτον τηλέφωνο. Θα σου δώσει πενήντα λύσεις να διαλέξεις. Προσπάθησε να ξεδιπλώσει την στρατηγική του στο survivor, όμως το κοινό δεν τον άφησε. Ο Πάνος ήταν περίεργος τύπος. Είχε ηγετικές τάσεις, όμως στα αγωνίσματα τις περισσότερες φορές απείχε εξαιτίας των τραυματισμών του. Στα highlights του όταν καθοδήγησε τους συμπαίκτες του σε τυφλό αγώνισμα και πανηγύριζε τις νίκες σαν να είχε πάρει ο ίδιος Παγκόσμιο στο ράγκμπι. Αδιάφορος τύπος γενικά που κατάφερε να τραβήξει την προσοχή με δέκα ατάκες και διπλάσιους τραυματισμούς.

Ειρήνη Κολιδά

Ένας καλός λόγος να ερωτευτείς. Η Ειρήνη ήταν η πιο μάχιμη μαχήτρια του survivor. Διαθέτει και την τέχνη του αγωνίσματος και την εμφάνιση που θα σε κάνει να την ψάξεις στο Instagram και να κολλήσεις ώρες στις φωτογραφίες της. Κολλητή με τον μισθοφόρο και την Σάρα, η άτυχη της παρέας αφού εγκατέλειψε μετά το ατύχημα των μαχητών. Η Ειρήνη είναι τούμπανο. Αν είναι δίκαιη η παραγωγή θα την πάρει και του χρόνου για να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη μέση.

Μάριος Ιωαννίδης

Αυτός και η Κολιδά ήταν οι παίκτες που από την αρχή έφερναν πολλές νίκες στους μαχητές. Ο Μάριος χτύπησε κι αυτός στο ατύχημα, όμως μπήκε σε κλινική και κατάφερε να επιστρέψει. Μετατράπηκε σε αντίπαλον δέος του Ντάνου όμως το κοινό του δεν είναι τόσο φανατικό. Έχει κάνει και τις ασχήμιες του ίδιος, με μικροκραξίματα προς αντιπάλους, όμως αυτά συγχωρούνται. Ο Μάριος είναι ένας πολύ καλός παίκτης και δίκαια θα βρεθεί στους τελικούς.

Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Τουρκοφάγος. Ο Βασάλος είναι ένα από τα ατού των μαχητών στο παιχνίδι και αποδείχθηκε και τεράστιος «γύπας» αφού στο Ελλάδα – Τουρκία κατάφερε να φάει γυναικάκι. Γενικά ο χαρακτήρας του είναι καλός. Πιστός στην ομάδα του και κολλητός του Μάριου και παλιότερα των Τσανγκ και Πάνου (αυτό δεν ξέρουμε πως του ήρθε αλλά χαλάλι). Αξίζει να είναι στον τελικό και σίγουρα πρόκειται για παίκτη τοπ επιπέδου.

Κώστας Αναγνωστόπουλος

Τα παίρνει στο κρανίο πιο εύκολα απ' όλους. Την λέει σε όλους. Έχει τσακωθεί και με την άμμο, ενώ έχει τσακίσει το χέρι του πολλές φορές όταν χάνει στα αγωνίσματα. Παρ' όλα αυτά είναι πολύ δυνατός παίκτης, ήταν ο «μπαμπάς» των κοριτσιών στην ομάδα των μαχητών και γενικά το στυλάκι του είναι αντρουά, κάτι που εκτιμάται από τα αρσενικά που βλέπουν το παιχνίδι. Έχει κάνει κι αυτός τις μαλακίτσες του, όμως όχι σε βαθμό να τον μισήσει κάποιος. Δίκαια παραμένει.

Γιάννης Σπαλιάρας

Ο άνθρωπος που κατάφερε να εκνευρίσει τους πάντες (εκτός από την Σάρα που είναι ο ορισμός του ζεν). Ο Σπαλιάρας ξεκίνησε διάσημος και κατέληξε μαχητής, έχοντας καταφέρει να βρίσκεται ακόμα στην παραλία του Αγίου Δομίνικου. Τα έχει πάει άριστα στο επικοινωνιακό κομμάτι με το κοινό, όμως οι ομάδες του τον κράζουν σε κάθε ευκαιρία. Ευτυχώς δεν έχει πτοηθεί.

Σάρα Εσκενάζι

Κορίτσαρος. Χαμογελαστή πάντα, αισιόδοξη και μαχήτρια. Η Σάρα έφτασε με το σπαθί της στην τελική επτάδα και άξιζε να πάει και παραπέρα. Δεν είπε κακό λόγο για κανέναν, αντίθετα πάντα είχε κάτι ωραίο να αναφέρει για συμπαίκτες και αντιπάλους. Κρίμα που δεν μπήκε στην τετράδα των ημιτελικών...

Διαβάστε επίσης: 

Η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση της Σάρας

Αποχώρησε η Σάρα

Πως σχολίασαν οι παίχτες το πρώτο ατομικό παιχνίδι ασυλίας

 



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved