Αν φέρονται έτσι τώρα, τι θα κάνουν αν πάρουν την εξουσία;

Αν φέρονται έτσι τώρα, τι θα κάνουν αν πάρουν την εξουσία;

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ διδακτική για το μπάσκετ. Και για την κοινωνία.

Γιατί καταλάβαμε πολύ καλά τι καπνό φουμάρει ο καθένας. Η ουσία λοιπόν είναι ότι τη θέση του Γιώργου Βασιλακόπουλου στην προεδρία της ΕΟΚ, διεκδικούν ένας παλαίμαχος μπασκετμπολίστας με σκοπό να εξασφαλίσει τα προς το ζην για τα επόμενα χρόνια και ένας ιδιοκτήτης ομάδας για να θρέψει το εγώ του!

Η συντριπτική πλειοψηφία μάλιστα των συνεργατών των δύο υποψηφίων έχουν περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά και ανάγκες με τους επικεφαλής τους, οπότε πέφτουν μαζί με φανατισμό στη μάχη. Ο ένας για το μεροκάματο και ο άλλος για το «εγώ».

Γι’αυτό και στη μία πλευρά ο βαφτίζουνε πρόεδρους σε ένα παρασυμβούλιο που δεν είχα καν απαρτία, ενώ στην άλλη πήγαν στο Πρωτοδικείο με… μπράβο! Έκαστος στο είδος του.

Οι απορίες που σου δημιουργούνται βλέποντας όλα αυτά είναι οι εξής: Αν αυτοί οι τύποι φέρονται έτσι στον Γιώργο Βασιλακόπουλο που έχει Ιστορία μισού και πλέον αιώνα στο μπάσκετ πώς θα φερθούν άραγε στον παράγοντα της ομάδας από την επαρχία, εφόσον πάρουν την εξουσία; Τροφή για σκέψη… Και κυρίως των ανθρώπων του μπάσκετ που εδώ και ένα χρόνο βλέπουν τους… μελιστάλακτους να τους υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια!

Έχω κι άλλες απορίες: Αφού η διοίκηση… Φάνη, είναι καθόλα νόμιμη γιατί από τη Δευτέρα (σήμερα είναι Πέμπτη) δεν πήγε στα γραφεία της ΕΟΚ να πιάσει δουλειά; Να τρέξει την Ομοσπονδία όπως πρέπει, να πληρώσει τους υπαλλήλους κλπ; Τι φοβάται; Τι περιμένει; Γιατί δεν εμφανίστηκε κανείς από όλους τους… διοικούντες; Μήπως ξέρουν και οι ίδιοι παρά τις πομπώδεις ανακοινώσεις ότι είναι παράνομοι;

Ακόμη μία: Γιατί οι δικηγόροι του Φασούλα δεν στήριξαν το αίτημα της πλευράς Λιόλιου για αντικατάσταση (!!!) των Βασιλακόπουλου-Γολέμη στο ΔΣ που όρισε το Πρωτοδικείο και απλά παρέστησαν και… χαιρέτισαν κάνοντας που και που «θόρυβο» από το ακροατήριο; Και γιατί η πλευρά Λιόλιου δεν… στήριξε την επιλογή Φασούλα να προχωρήσει σε εκλογή ΔΣ και ακολούθησε άλλη νομική οδό; Στην τελευταία ερώτηση έχω απάντηση: Διότι ξέρουν και παραδέχτηκαν ότι η… εκλογή Φάνη ήταν ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ, που ένας άνθρωπος που έχει διατελέσει συνδικαλιστής, δήμαρχος και βουλευτής δεν θα έπρεπε να είχε κάνει! Τώρα θα μου πεις, ίσως και με αυτή την επιλογή του να εξηγούνται πολλά… Και κυρίως ο κοινός παρανομαστής.

Οι ανακοινώσεις και οι δηλώσεις δε των δύο πλευρών παραμονής της απόφασης του Δικαστηρίου στο αίτημα της πλευράς Λιόλιου, είναι ξεκάθαρα ότι γίνονται για να επηρεάσουν την Πρόεδρο. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουν…

Την ίδια ώρα η πλευρά της απερχόμενης διοίκησης της ΕΟΚ αλλά και του Άγγελου Παπανικολάου έχει ακολουθήσει εντελώς αντίθετο δρόμο και όχι αυτό των κραυγών… Ψυχραιμία και υπευθυνότητα, λέγεται, αν ψάχνετε τις λέξεις οι έτεροι υποψήφιοι!

Συγκρότησε με απαρτία το ΔΣ, προκήρυξε εκλογές για τις 30/5 (αν ο Αυγενάκης δεν αποφασίσει για 6η φορά να τις πάει… παρακάτω) και αναμένει την επικύρωση της νομιμότητας, της κανονικότητας και της… ηρεμίας από το Δικαστήριο για να οδηγήσει την Ομοσπονδία τις εκλογές!

Α… Ο Άγγελος Παπανικολάου περιμένει επίσης απάντηση από τους Λιόλιο-Φασούλα σχετικά με την ξεκάθαρη θέση του ο Πρόεδρος και οι Σύμβουλοι της ΕΟΚ να μην αμείβονται! Και αν για την πλευρά Φασούλα αυτό είναι απαγορευτικό, για την πλευρά Λιόλιου, όσο δεν παίρνει θέση, είναι ένα ακόμη αυτογκόλ… Όπως αυτό με τους Γιαννάκη-Ζομπανάκη για προέδρους που έγιναν… Φιλίππου και με τα 220 σωματεία που έγιναν 50 και χθες δέκα ή ακόμη χειρότερα με το… ο εκλεκτός του Πρωθυπουργού!

ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ

Το πλέον δυσάρεστο για τον Λιόλιο είναι ότι έχει χάσει μαζί με το μέτρο (αν είχε ποτέ) και την ψυχραιμία του.

Πριν λίγο στον αέρα των fm μετά από κάτι άναρθρες κραυγές, είπε μέσες-άκρες ότι η πλευρά Βασιλακόπουλου ήθελε να κάνει εκλογές με όσο το δυνατόν λιγότερα σωματεία!!!

Όταν ο Βασιλακόπουλος παλεύει με νύχια και με δόντια να ανοίξει το κλειστό μητρώο ο Αυγενάκης και να μπουν ΟΛΑ τα σωματεία μέσα! Όταν ο Βασιλακόπουλος από την πρώτη μέρα φωνάζει για τον αποκλεισμό... Όσο για το... θέμα των 220 υπογραφών που έγιναν 50 και χθες 10... Δεν τις βγάζει, λέει, στη δημοσιότητα για να μην δουν οι αντίπαλοι τα σωματεία και πάνε να του τα... κλέψουν! Κάποιος να πει στον Λιόλιο πως δεν είναι... πρόβατα, ούτε τα σωματεία, ούτε οι άνθρωποι που αποφασίζουν ποιον θα εμπιστευθούν!

Αυτή είναι η τελευταία «βερσιον». Προηγήθηκε αυτή του δικηγόρου του ότι στις 170 εξουσιοδοτήσεις ήταν προτεινόμενος πρόεδρος ο Λιόλιος κι όχι ο Φιλίππου και δεν ήθελαν να προκαλέσουν σύγχυση στο δικαστήριο... Ναι ο Λιόλιος που σήμερα είπε ότι δεν ήθελε να είναι αυτος πρόεδρος στην προσωρινή διοίκηση! Μάλλον τον... πρότεινε αυθαίρετα ο δικηγόρος του!!!

liolios eggrafo

Και άσχετος πάντως να είσαι με το μπάσκετ και τις εκλογές της ΕΟΚ αρκούσε να ακούσεις τον Λιόλιο για να καταλάβεις πολλά... Από το ύφος και τον τόνο της φωνής του. Είναι αυτό που λέμε «μην σου τύχει...».

Στο μόνο που δεν άλλαξε ο Λιόλιος είναι ότι δεν θέλει εκλογές δια ζώσης αλλά ηλεκτρονικά. Το γιατί το ξέρουμε...

Υγ. Με τον ψεύτακο από την Αθήνα και το αρχιλαμόγιο από την Κρήτη, ασχολούμαστε και θα ασχολούμαστε μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι ή να εξαφανιστούν από το μπάσκετ! Ψάχνουμε μέχρι και που κατούρησαν πριν από δέκα χρόνια. Και βρίσκουμε. Διαρκώς βρίσκουμε… Όταν ψάχνεις, βρίσκεις. Νόμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Το MyREWARDS του opaponline.gr σε περιμένει με σούπερ ανταμοιβές
Το MyREWARDS του opaponline.gr σε περιμένει με σούπερ ανταμοιβές
Μάλλιος: «Έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας και θέλουμε την πρόκριση»
Μάλλιος: «Έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας και θέλουμε την πρόκριση»
Στίβος: Στο Ντουμπάι η Σπανουδάκη για την πρώτη δυνατή κούρσα της χρονιάς
Στίβος: Στο Ντουμπάι η Σπανουδάκη για την πρώτη δυνατή κούρσα της χρονιάς
Βόλος: Στηρίζει Γκαγκάτση για ΕΠΟ - «Μακριά από Μάνταλους και νταλαβεριτζήδες»
Βόλος: Στηρίζει Γκαγκάτση για ΕΠΟ - «Μακριά από Μάνταλους και νταλαβεριτζήδες»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved