Βίντεο κωμωδία, φαντασίας, ή… ενηλίκων

Βίντεο κωμωδία, φαντασίας, ή… ενηλίκων

Ο Ολυμπιακός πιστός στις συνήθειές του να δυναμιτίζει το κλίμα και ο Γιάννης Κουβόπουλος στέκεται στην προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» για να τραβήξουν την προσοχή με όποιο τρόπο μπορούν

Αηδία έχει καταντήσει με τον Ολυμπιακό και τους ανθρώπους του. Πραγματικά. Α-Η-Δ-Ι-Α. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν κουραστεί να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να προσπαθούν να καλύψουν την δική τους ανεπάρκεια. Είτε είναι διοικητική, είτε είναι προπονητική, είτε είναι μπασκετική, είτε είναι μεταγραφική. Μόνο στο επίπεδο επικοινωνίας τα πηγαίνουν καλά στον Πειραιά. Φάνηκε και πριν από μερικά βράδια. Όταν ο Ολυμπιακός γνώρισε μία ακόμα ήττα από τον Παναθηναϊκό, τον χειρότερο φετινό Παναθηναϊκό και ο Σφαιρόπουλος για να σώσει το τομάρι του και την καρέκλα του έδωσε το σύνθημα.

Φταίει ο Βασιλακόπουλος, φταίει η ΚΕΔ και οι Πηλοίδης, Αναστόπουλος και Παναγιώτης. Ο Καλαμαριώτης προπονητής, ο «θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του… χαλίφη», Μίλαν Τόμιτς και οι υπόλοιποι του τεχνικού επιτελείου δεν μπορούσαν να σταματήσουν με μπασκετικό τρόπο τον Παναθηναϊκό και είχαν προαποφασισμένη την επίθεσή τους στους διαιτητές. Και από κοντά οι Έλληνας παίκτες… Ο Σπανούλης που σε κάθε φάση κουνούσε το κεφάλι του λες και είχε… τικ, ο Παπανικολάου με τα γραφικά που κάνει σε κάθε παιχνίδι για να το τινάξει στον αέρα…. Μόνο ο Μάντζαρης ήταν… κύριος γιατί ήξερε ότι έχει… χεσμ…η τη φωλιά του. Και στο τέλος του ξεφτίλισε ο Μακλίν, με τις δηλώσεις του.

Οπότε σου λέει από μπάσκετ δε… σκαμπάζουμε, διώξαμε και τον Μαρμαρινό που θα μπορούσε να μας βοηθήσει στο βίντεο, οπότε ας κάνουμε ένα βίντεο διαιτησίας. Βίντεο που πραγματικά δε μπορώ να πω αν είναι για γέλια, για κλάματα, ή για να… ερεθιστείς με όσα βλέπεις. Μέχρι και για βήματα διαμαρτύρονται οι αθεόφοβοι. Η ομάδα που για αρχηγό της έχει έναν… σημαιοφόρο που σε κάθε ματς κάνει παρέλαση και δεν παίζει μπάσκετ, με την ανοχή Ελλήνων και ξένων διαιτητών έχει το θράσος να μιλάει για βήματα. Αλλά είπαμε από τη στιγμή που ο Σφαιρόπουλος έδωσε το σύνθημα, άπαντες χόρεψαν στον ρυθμό του. Επικοινωνιακά σκίζει ο Ολυμπιακός. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σε αυτό.

Όπως αμφιβολία δεν υπάρχει πως μπασκετικά σκίζει ο Παναθηναϊκός. Σε άδειο ΣΕΦ, σε γεμάτο ΣΕΦ, στο ΟΑΚΑ, στο πρωτάθλημα, στην Ευρωλίγκα, με Έλληνες διαιτητές, με ξένους διαιτητές, με Λοτζέσκι, χωρίς Λοτζέσκι, με Μήτογλου κλπ, κλπ… Άλλωστε είπαμε ο καθένας όπως μπορεί… Ο ένας με μπάσκετ και ο άλλος με βίντεο και καταγγελίες…

ΥΓ1: Αποδεικνύεται λίγες ώρες μετά, μέγα λάθος του Παναθηναϊκού να μην καταγγείλει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για όσα είπε. Όσα εμπρηστικά, δυσφημιστικά και επιθετικά είπε. Στοχοποίησε διαιτητές, προσπάθησε να ξεφτιλίσει έναν θεσμό για να καλύψει την προπονητική ανικανότητα και κατωτερότητα απέναντι στον Τσάβι Πασκουάλ μέσα στο ΟΑΚΑ. Και στην συνέντευξη Τύπου και στην τηλεόραση. Και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού καταλαβαίνοντας απόλυτα την δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται αποφάσισαν να μην το κυνηγήσουν πιστοί στις αρχές τους πως το μπάσκετ παίζεται στα παρκέ και όχι στα δικαστήρια. Αλλά κάποια πράγματα έχουν και ένα όριο… Οι συγκεκριμένοι δεν θα αλλάξουν ποτέ….

ΥΓ2: «Δυναμιτίζετε το κλίμα» είχε το θράσος να πει στην συνέντευξη Τύπου έπειτα από ερώτηση που του έγινε για το αν έφταιξαν οι συγκυρίες για την νέα ήττα της ομάδας του. Ο άνθρωπος που δέχτηκε να βγει στη δημοσιότητα από την ομάδα στην οποία ηγείται το συγκεκριμένο βίντεο.

ΥΓ3: Το… γελοίο του πράγματος, γιατί όντως για… γέλια είναι το όλο θέμα, είναι πως μάλλον οι … φωστήρες αυτής της ιδέας θα αισθάνονται πολύ άσχημα και πολύ αμήχανα όταν θα ξαναβλέπουν το τερατούργημά τους. Γιατί πολύ απλά εκθέτονται και στα replay.

ΥΓ4: Βαγγέλη, αυτό ναι... Είναι μοντάζ.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved