Ηλεκτρισμένοι…

Ηλεκτρισμένοι…

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για τον τρόπο που περιμένουν οι «πράσινοι» τους αγώνες με τη Φενέρ με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει τη νύφη

Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα γίνει στη σειρά του …θανάτου με τη Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε με μεγάλη βεβαιότητα είναι πως η ατμόσφαιρα και οι παίκτες είναι …ηλεκτρισμένοι! Λες και τ΄ αποδυτήρια δεν μπορούν να περιμένουν την Τρίτη του Πάσχα ώστε να παίξουν την πρώτη παρτίδα με τους Τούρκους. Κάπως έτσι γράφτηκε και το μεγαλύτερο κομμάτι της ιστορίας της αναμέτρησης για την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ. Ένας αγώνας που κρίθηκε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο που η διαφορά άγγιξε τους 30 χωρίς ν’ αφήνουν οι «πράσινοι» το πόδι από το γκάζι μέχρι να φτάσουμε στο εντυπωσιακό 102-58.

Με την εξέλιξη του αγώνα να είναι προδιαγεγραμμένη αυτό που μας έμενε να δούμε πριν σας αποχαιρετήσουμε για «Καλό Πάσχα» ήταν αν ο Τσάβι Πασκουάλ θα μας έδειχνε κανένα σκονάκι από αυτά που θα δούμε στις μάχες με τη Φενέρ. Υπήρξαν κάποιες μικρές λεπτομέρειες (πχ στην άμυνα), λοιπόν, από τον Καταλανό (σιγά μην ανοίξει τελείως τα χαρτιά του) που αποφάσισε να βάλει για αρκετή ώρα μια πιο ψηλή πεντάδα με τον Ρίβερς στο «2» καθώς είναι γνωστό πως ο Ζοτς χρησιμοποιεί μεγάλα κορμιά στα σχήματα του δυσκολεύοντας πολύ την επίθεση του αντιπάλου.

Με το «τριφύλλι» σεληνιασμένο δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι άλλο, λοιπόν, απέναντι στον ΠΑΟΚ και από εδώ και στο εξής όλα θα στριφογυρίζουν γύρω από τις αναμετρήσεις με τη Φενέρ. Μια σειρά που θα κριθεί στην κόψη του ξυραφιού, κάτι που θα πρέπει να μας οπλίσει όλους με μεγάλη υπομονή.

Το ΟΑΚΑ θα κοχλάζει αλλά η ομάδα θα πρέπει να μείνει καρφωμένη στο πλάνο και τις οδηγίες του Τσάβι. Τι θέλουμε να πούμε; Να μην επηρεαστεί καθόλου από το «θέλω» και την «αδημονία» παρά να γεμίζει το ρεζερβουάρ από τον κόσμο όταν βλέπει να κουράζεται. Να είστε όλοι προετοιμασμένοι για σειρά αγώνων που θα μας κόψουν την ανάσα μιας και δεν είναι διόλου απίθανο να κριθούν τα πάντα σε μια κατοχή ή ένα ριμπάουντ. Υπάρχει πολύς δρόμος και άπαντες θα πρέπει να παρουσιαστούν ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ να διαχειριστούν την κατάσταση. Οι παίκτες, οι προπονητές, ο οργανισμός, ο κόσμος, οι δημοσιογράφοι! Όλοι παίζουν για το final 4!

ΥΓ: Το Μ. Σάββατο ο Τσάβι Πασκουάλ δίνει την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως προπονητής του «τριφυλλιού» στην ΠΡΑΣΙΝΗ και πραγματικά αξίζει να διαβάσετε κάθε φράση του. Μέσα από τα λόγια του θα καταλάβετε πολλά.
ΥΓ2! 101 στο Ρέθυμνο και 102 στο ΠΑΟΚ. Σταθερότητα!


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved