Ξανά στην Πόλη αλλά με άλλη προσέγγιση

Ξανά στην Πόλη αλλά με άλλη προσέγγιση

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει από την Πόλη για το σκονάκι που πρέπει αυτή τη φορά να διαβάσουν καλύτερα οι πράσινοι

Να ‘μαστε πάλι στην Πόλη καθώς δεν έχουν περάσει καλά, καλά ούτε δύο εβδομάδες από την προηγούμενη επίσκεψη του «τριφυλλιού» ξανά εδώ. Αν εξαιρέσουμε πως τώρα ο προορισμός αφορά την Ευρωπαϊκή πλευρά του Βοσπόρου και όχι την Ασιατική (Φενέρ) στα υπόλοιπα υπάρχουν αρκετές ομοιότητες.

Καταρχήν, όπως πριν από δύο εβδομάδες έτσι και τώρα οι «πράσινοι» βρίσκονται στην Τουρκία έχοντας κερδίσει πρώτα τον Ολυμπιακό. Η αντίδραση στον αγώνα με τη Φενέρ μετά την πρόκριση του Κυπέλλου υπάρχει μέσα σ’ ένα εγχειρίδιο αντενδείξεων για κάθε προπονητή. Μυαλά πάνω από τα κεφάλια και καμία πνευματική προσέγγιση του αγώνα με τη Φενέρ οδήγησαν σε συντριβή.

Με αυτό το …σκονάκι λοιπόν οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τη Γαλατά, Μια ομάδα κάτω από τα όρια του αποκλεισμού που δεν δικαίωσε τις αρχικές εκτιμήσεις και ξεκίνησε κάκιστα τη διοργάνωση.

Μια ομάδα που όμως τις τελευταίες εβδομάδες έχει βαλθεί να μας …τρελάνει. Η 30αρα στη Μακάμπι ήταν ο πρώτος κανονιοβολισμός , ενώ η εικόνα της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Φενέρ ένα ηχηρό μήνυμα. Εκεί, οι παίκτες του Αταμάν «αυτοκτόνησαν» και απώλεσαν μια διαφορά 15 πόντων και ένα προβάδισμα που κρατούσαν μέχρι και το τελευταίο δίλεπτο. Η εικόνα τους στα τελευταία παιχνίδια μοιάζει μ’ ένα καμπανάκι κινδύνου που οι «πράσινοι» θα πρέπει ν’ ακούσουν καλά για να μη μπλέξουν.

Αν ..δραπετεύσουν με τη νίκη τότε θα έχουν κάνει μεγάλο άλμα πρόκρισης που θα κεφαλαιοποιήσουν στα δύο συνεχόμενα εντός (Μπάμπεργκ, Ούνιξ), Δεν χαρακτήρισε τυχαία «τελικό» τον αγώνα με τη Γαλατά ο Πασκουάλ, κάτι ξέρει και κάτι έχει υπολογίσει. Ο Καταλανός έχει δουλέψει πολύ πάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι και πρωτίστως στον τρόπο που θα το αντιμετωπίσουν οι παίκτες του.

ΥΓ: Ακατανόητα κάποια πράγματα. Πάνω που λέμε πως τα ντέρμπι αιωνίων στο μπάσκετ έχουν αλλάξει επίπεδο έρχεται το ΑΣΕΑΔ και δίνει συγχωροχάρτι στη μοναδική «κρίση» αλητείας. Αντί να πατάξει ένα φαινόμενο που για καλή μας τύχη είχε γίνει σπάνιο πράττει ακριβώς το αντίθετο.

ΥΓ2: Ο μηχανισμός του Ολυμπιακού αρνείται κάθε παραδοχή ήττας από τον Παναθηναϊκό. Της δικαιολογίας το ανάγνωσμα έχουμε στον Τύπο.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

13 και …κλαις!

13 και …κλαις!

Τζάμπα δεν πάγωσε την κόλαση

Τζάμπα δεν πάγωσε την κόλαση

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved