13 και …κλαις!

13 και …κλαις!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods θα μπορούσε να έχει καλύψει τη διαφορά του πρώτου ματς και ο Δημήτρης Κοντός γράφει για τον αγώνα του ΟΑΚΑ και τον ταύρο με τα πράσινα (Ρίβερς)

Η αλήθεια είναι πως οι «πράσινοι» νίκησαν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ και μπορούν να …κλαίνε που δεν έριξαν τα διπλά (26) και οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν πανηγυρίζοντας γνωρίζοντας πως γλίτωσαν από του Χάρου τα δόντια έχοντας μάλιστα και τόσα προβλήματα. Επί προσθέτως, πήραν τη δεύτερη νίκη στο πακέτο των τριών αγώνων του Ιανουαρίου με ότι αυτό συνεπάγεται. Φρονώ πως η εικόνα του αγώνα θα ήταν τελείως, μα τελείως διαφορετική αν είχε εξαργυρωθεί το 19-2 που έτρεξε στο δεύτερο δεκάλεπτο και δεν είχαν πάει οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το εύθραυστο (31-28). Εκεί, χρειάστηκε οι γηπεδούχοι να πάνε σε επιθέσεις μεγαλύτερου ρίσκου από αυτό που επίτασσε η στιγμή, ενώ έγιναν κάποια σοβαρά και ξεκάθαρα λάθη που δεν τους επέτρεψαν (καθαρό αντιαθλητικό στον Τζέιμς, λάθος γκολ φάουλ του Πρίντεζη) να έχουν ένα σαφώς μεγαλύτερο προβάδισμα στο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο παρά την αστοχία και την αδυναμία του «τριφυλλιού» ν’ αποσπαστεί η ομάδα είχε μεγάλη υπομονή και μόλις έπιασε η κατηφόρα του ΟΑΚΑ παραλίγο να έχουμε …δράματα με τη διαφορά να φτάνει τους 16 και να δείχνει πως είχε αυξητικές τάσεις. Ο ΓιάννηςΣφαιρόπουλος από τη μεριά του είδε τον Κέι Σι Ρίβερς να βλέπει τα κόκκινα και να φορά τη στολή του …ταύρου. 23 πόντοι στην Ευρωλίγκα, 27 στο Κύπελλο και 26 στο Πρωτάθλημα. Δηλαδή, 76 σε τρία παιχνίδια. Ο Αμερικάνος, λοιπόν, έμοιαζε πανέτοιμος να κάνει μόνος του τη μεγάλη ζημιά αλλά στο δεύτερο μέρος είδε τον Σίγκλεντον να του …κλέβει λίγη από τη δόξα, τον Παππά να παίζει λυσσαλέα άμυνα και τον Τζέιμς να προσπαθεί να το παίξει …Καλάθης. Αν ο Νικ δεν ήταν σε κακή κατάσταση τώρα θα γράφαμε άλλα.

Ο Γενάρης μας αποχαιρετά λοιπόν με τους «πράσινους» να παίρνουν τον αέρα και την αυτοπεποίθηση που χρειάζονταν και να δείχνουν στους Πειραιώτες πως τα πράγματα δεν θα είναι απλά. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν όμως καθώς ακολουθεί …ΤΕΛΙΚΑΡΑ με τη Γαλατά.

ΥΓ: Αμυνάρες έπαιξε ο Ψαριανός (και κάποιες φορές ο Πηλοϊδης) αλλά ούτε κουβέντα τώρα. Μάλλον η διαιτησία ήταν καλή στο ΟΑΚΑ.
ΥΓ2: Ασύλληπτη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο να φωνάζει μια ώρα πριν το τζάμπολ.
ΥΓ3: Είναι λογικό και το λέμε μετά και από αυτή τη νίκη οι «πράσινοι» να μην παίζουν το μπάσκετ που θέλουν και μπορούν.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved