Στην μνήμη του Παπουτσάκη

Στην μνήμη του Παπουτσάκη

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ του ΑΟ Ψηλορείτη και των φίλων του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Γιώργου Παπουτσάκη έγινε στο Φουρφουρά.

Περίπου ένα χρόνο πριν, στις 13 Ιουνίου 2010 ο Γιώργος Παπουτσάκης όντας ποδοσφαιριστής του Ψηλορείτη έχασε τη ζωή του και η ΕΠΣ Ρεθύμνου μαζί με την ομάδα του έκαναν αυτό το φιλικό αγώνα με σκοπό να τιμήσουν τη μνήμη του.

Στο γήπεδο «Μιχάλης Μαράκης» βρέθηκαν περισσότεροι από 200 άνθρωποι ενώ τιμήθηκε και ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου, Λάμπρος Παπουτσάκης. Το «παρών» έδωσαν και οι Στέφανος Σημαντήρας (δήμαρχος Αμαρίου), Νίκος Αλεξάκης, Σπύρος Ζαμπετάκης, Διογένης Κανακάκης (αντιδήμαρχοι Αμαρίου), Γεώργιος Σταράκης και Γεώργιος Δασκαλομαρκάκης (πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου αντίστοιχα) και αρκετοί άλλοι επίσημοι.

Για την ιστορία, το φιλικό τελείωσε ισόπαλο με 4-4 με τους Λαντζούρη, Σημαντήρα, Καλυβιανάκη και Ρίστα να σκοράρουν για τον Ψηλορείτη και τους Καρπουζάκη (2 φορές), Δαμβακεράκη και Ρουσσάκη να σκοράρουν για τους φίλους του Γιώργου Παπουτσάκη.

Ψηλορείτης (Γιώργος Κλάδος): Μ. Διαμαντάκης, Γ.Α. Μουρτζανός, Μ. Σημαντήρας, Στ. Σημαντήρας, Δ. Κλάδος, Σκουλουφιανάκης, Πολύχρονος, Λαντζούρης, Καλυβιανάκης, Ρίστα, Μανωλιτσάκης, Αλεξάκης, Χατζηδάκης, Μ. Μουρτζανός, Σταυρουλάκης, Κονταράκης, Ι. Μανωλακάκης.

Φίλοι Γιώργου Παπουτσάκη (Γιώργος Μανωλακάκης): Στρατιδάκης, Κ. Δρυγιαννάκης, Βρεττός, Φασουλάς, Λ. Δρακάκης, Καρπουζάκης, Φ. Μουρτζανός, Λ. Δαμβακεράκης, Ρουσσάκης, Νησανάκης, Κόκκας, Μπουρδελής, Λ. Δαμβακεράκης, Αλεξάκης, Μ. Διαμαντάκης, Γ. Σταματάκης, Τ. Σπιθαρούκης, Χ. Σπιθαρούκης, Καλαϊτζάκης, Τσιρίτας, Κουρτάκης, Κ. Δρακάκης, Π. Μανωλακάκης, Β. Κλάδος, Ζ. Αντωνάκης, Αποστολίδης, Βουμβουράκης.

«Η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, κόβοντας το νήμα της ζωής του πρόωρα και ξαφνικά στις 13 Ιουνίου 2010, την ώρα που το άλμα που επιχείρησε σε μια πλαγιά των Λευκών Ορέων εκτελώντας την αγαπημένη του συνήθεια αλεξιπτώτου πλαγιάς, έμελλε να είναι και το τελευταίο. Μόνο καλά λόγια έχουμε να λέμε για τον χαρακτήρα και το ήθος του μέσα και έξω από τα γήπεδα. Ένας χαρακτήρας που έδειξε σε εμάς τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, την καλοσύνη – την ευγένεια – τον αλτρουισμό, με λίγα λόγια το μεγαλείο του ανθρώπου με το όνομα Γιώργος Παπουτσάκης», είπε μεταξύ άλλων ο επί σειρά ετών προπονητής του εκλιπόντος Γιώργος Μανωλακάκης.



Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
Κωπηλασία: Δεύτερο σερί ασημένιο σε Ευρωπαϊκό για Φίτσιου και Κοντού
Κωπηλασία: Δεύτερο σερί ασημένιο σε Ευρωπαϊκό για Φίτσιου και Κοντού
Super League, Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-1: Μοιρασιά και μαθηματική παραμονή
Super League, Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-1: Μοιρασιά και μαθηματική παραμονή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved