ΑΟ Καρυάς: Διαμαρτυρία για τη διαιτησία του μπαράζ

ΑΟ Καρυάς: Διαμαρτυρία για τη διαιτησία του μπαράζ

«Βράζουν» στον ΑΟ Καρυάς με τη διαιτησία, λλά και τον παρατηρητή του αγώνα με τον ΠΑΣ Παλιάμπελα, στον πρώτο από τους δύο αγώνες μπαράζ ανόδου στη Β' Πρέβεζας-Λευκάδας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του ΑΟ Καρυάς διαμαρτύρεται για την διαιτησία του κου Αλεξανδρόπουλου στον αγώνα Πας Παλιάμπελα – ΑΟ Καρυάς που διεξήχθη στις 27/04/2014 που είχε ως αποτέλεσμα την αλλοίωση αποτελέσματος και για την διακοσμητική παρουσιά του παρατητρητή αγώνα κου Τζίμα Κων/νου που δεν βοήθησε την ομαλη διεξαγωγή του αγώνα σε περιπτώσεις (όπως τη περίπτωση γ.) που ενέπιπταν στις αρμοδιότητες του. Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι ο κος Αλεξανδρόπουλος ανγνωρίζεται από εμάς ως ο καλύτερος διαιτητής της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και μάλιστα τον επιλέξαμε μαζί με την ομάδα του Σύβρου για τον μεταξύ μας αγώνα που θα έκρινε το πρωτάθλημα. Στον συγκεκριμμένο αγώνα τελικά χάσαμε τελειώνοντας το παιχνίδι με 9 παίκτες και στο τέλος του αγώνα του δώσαμε συγχαρητήρια για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα. Στον αγώνα της στις 27/04/2014 όμως η διατησία του ήταν κάκιστη και μας στέρησε τη νίκη που σαφώς θα μας έδινε μεγάλο προβάδισμα για τον επαναληπτικό στην υπόθεση ανόδου στην Ά Ερασιτεχνική.

Συγκεκριμμένα: α) στο 1ο ημίχρονο 2ο ημίχρονο ανακάλυψε αμέτρητα φάουλ υπέρ των γηπεδούχων με τα οποία είτε μας ’εβγαζε’ από το αντίπαλο μισό είτε μας ‘εκλεινε’ στο δικό μας δίνοντας τους αμέτρητες ευκαιρείες να γίνει ‘κάτι΄ μέσα στη περιοχή μας και μη επιτρέποντας μας να παίξουμε.

β) Στο 2ο ημίχρονο (48΄) σε καταφανέστατο πέναλντυ υπέρ της ομάδας μας και όταν το σκορ ήταν 0-0 έκλεισε τα μάτια.

Γ) Στο 2ο ημίχρονο (75’) σε εκτός φάσης κτύπημα και εξύβριση ενώπιον του, από το Νο 3 κο Πέρλη των Πας Παλιαμπέλων στο παίκτη μας Θεριανό έδειξε κίτρινη δημιουργώντας νέους κανόνες ποδοσφαίρου!!! Να σημειώσουμε ότι ο κος Πέρλης στο τέλος του αγώνα μπήκε στα αποδυτήρια μας να μας δείρει (ευτυχώς για μας άλλαξε γνώμη) και ο κος Αλεξανδρόπουλος το αγνόησε και αυτό όπως και ο παρατητρητης του αγώνα.

Δ) Έδειξε 5 λεπτά καθυστερήσεων χωρίς κάποια μεγάλη διακοπή του αγώνα (εκτός από ένα λεπτό περίπου για το γ.), με τον Πας Παλιάμπελα να μην έχει πραγματοποιήσει καμία αλλαγή από τις 3 που δικαιούται (κάθε αλλαγή είναι 30’’) και κράτησε 7’. Οταν δε δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης το παιχνίδι έληξε άμεσα!!!!

Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να υποννοήσουμε ότι η διαιτησία του Κου Αλεξανδρόπουλου ήταν εσκεμμένα εις βάρος μας ούτε να μπούμε σε διαδικασίες περί συγκεκριμένων γραμμών και επιλεκτικών σφυριγμάτων αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε αδιαμαρτύρητα μια τόσο κακή απόδοση διατητή (παίζοντας ‘έδρα’ για ένα ήσυχο απόγευμα) η οποία δεν σέβεται τους φίλους του ΑΟ Καρυάς, την όλη μας προσπάθεια και ιδρώτα από το καλοκάιρι μέχρι σήμερα, τις στερήσεις και θυσίες της διοίκησης και παικτών. Για του λόγου το αληθές παρακαλούμε/προκαλούμε τον Πας Παλιαμπέλων να δημοσιεύσει το βίντεο του Αγώνα. Ο ΑΟ Καρυας παρακαλεί λοιπόν για ισονομία τουλάχιστον για τον επαναληπτικό της 4ης Μαίου με τον ευχή ο καλύτερος να κερδίσει.

ΥΓ: Ευχαριστούμε την Διοίκηση τους παίκτες και τους φίλους του Πας Παλιαμπέλων για την άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά τους (εκτός βέβαια του Κου Πέρλη.)

Για το Δ.Σ. Ο πρόεδρος Σάντας Αργύρης



NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
Κωπηλασία: Δεύτερο σερί ασημένιο σε Ευρωπαϊκό για Φίτσιου και Κοντού
Κωπηλασία: Δεύτερο σερί ασημένιο σε Ευρωπαϊκό για Φίτσιου και Κοντού
Super League, Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-1: Μοιρασιά και μαθηματική παραμονή
Super League, Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-1: Μοιρασιά και μαθηματική παραμονή
Basket League: Νίκησε ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ οι Θεσσαλονικείς
Basket League: Νίκησε ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ οι Θεσσαλονικείς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved