Το Fiat Punto με ακόμα πιο «πράσινη» διάθεση (photos)

Το Fiat Punto με ακόμα πιο «πράσινη» διάθεση (photos)

Σε απάντηση στις απαιτήσεις των ελλήνων καταναλωτών, για προσιτά αυτοκίνητα που εκπέμπουν λιγότερους ρύπους και καταναλώνουν λιγότερα καύσιμα, το νέο Fiat Punto με τις βελτιωμένες ‘οικολογικές’ επιλογές κινητήρων δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!

Ο όμιλος Fiat, επενδύοντας στο μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης με σεβασμό στο περιβάλλον, εξέλιξε την υπάρχουσα γκάμα του μοντέλου Fiat Punto για να καλύψει τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των οδηγών για οικολογικούς κινητήρες: με 85 ίππους, turbo σε βενζίνη (Twinair) ή πετρέλαιο (Multijet) που χαρακτηρίζονται από χαμηλή κατανάλωση και χαμηλές εκπομπές ρύπων αλλά και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.  

Οι δύο εκδόσεις αναδεικνύουν το δυναμικό Fiat Punto σε «πρωταγωνιστή» οικονομίας, πάντα σε συνδυασμό με υψηλή οδηγική απόδοση, ενώ στα ατού προστίθεται και το πρόγραμμα απόκτησης Eco Bonus, με σημαντικό όφελος για τον τελικό πελάτη του Fiat Punto, που μπορεί να φτάσει σε συνδυασμό με το όφελος απόσυρσης, ως και τα €3.000.

Νέο Fiat Punto TwinAir

Η εμφάνιση της νέας έκδοσης Punto TwinAir, με χρωματικούς συνδυασμούς αποκλειστικά γι’ αυτή και νέας σχεδίασης ζάντες, είναι απλώς η ένδειξη για τα πραγματικά καλά νέα που κρύβονται κάτω από το καπό, που σχετίζονται με το δικύλινδρο κινητήρα «διαμάντι» της Fiat Powertrain Technologies, ταιριάζοντας ιδανικά την καλή απόδοση σε όλο το φάσμα στροφών με την οικονομία καυσίμου. Ταυτόχρονα εκπέμπει 98 gr CO2/km, επίδοση που απαλλάσσει το Punto TwinAir από την καταβολή τελών κυκλοφορίας. Όμως το TwinAir δεν είναι το μοναδικό νέο Punto με αυτό το προνόμιο.

Κορυφαίο Punto 2012 Multijet

Χωρίς τέλη κυκλοφορίας κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους και το έτερο μέλος της «πράσινης» γκάμας του Punto, με τον πετρελαιοκινητήρα 1.3 Multijet.

Ο πρωτοποριακός κινητήρας ντίζελ MultiJet χαρίζει στο Punto αξιοζήλευτες επιδόσεις στην καθημερινή χρήση, ενώ ταυτόχρονα περιορίζεται σε μέση κατανάλωση 3,5 lt ανα 100 χιλιόμετρα και εκπέμπει μόλις 90 gr CO2/km.

Η νέα οικολογική γενιά Fiat Punto είναι εδώ για να προσφέρει όλα αυτά που αναζητά ο σύγχρονος οδηγός: οικονομία, χαμηλή κατανάλωση, μηδενικά τέλη, ασφάλεια, δημιουργική σχεδίαση και οδηγική απόλαυση σε κάθε διαδρομή, πάντα σε σεβασμό προς το περιβάλλον.
Και η απόκτηση τους γίνεται, σήμερα, ακόμα πιο εύκολη από ποτέ,  με τα χρηματοδοτικά προγράμματα της Fiat Group Automobiles Hellas και μόλις 4,95% ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved