Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Τιλί

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Τιλί

«Θα γυρίσω πιο δυνατός» λέει ο Κιμ Τιλί που θα υποβληθεί σε επέμβαση

«Αναστατωμένος» αισθάνεται ο Κιμ Τιλί, μετά τον τραυματισμό του, κατά το ζέσταμα της πρεμιέρας της Euroleague, Ολυμπιακός-Μπασκόνια. Ο Γάλλος διεθνής φόργουορντ έγραψε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ κι ενώ περιμένει να υποβληθεί σε εγχείρηση στην προσαγωγό, με την αποθεραπεία του να υπολογίζεται σε διάστημα 4 μηνών. «Σας υπόσχομαι πως στο διάστημα της αποκατάστασής μου θα δουλέψω πολύ σκληρά, ώστε να γυρίσω πιο δυνατός και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της,» έγραψε ο Κιμ Τίλι, την ώρα πάντως που στην ομάδα του Πειραιά εξετάζουν περιπτώσεις για την αντικατάστασή του.

«Δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι ευχάριστα. Πραγματικά ανυπομονούσα για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και την αναμέτρηση με την πρώην ομάδα μου, την Μπασκόνια, όμως, στάθηκα αρκετά άτυχος. Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, αισθάνθηκα ένα τράβηγμα στον προσαγωγό, γεγονός που όχι μόνο δεν μου επέτρεψε να αγωνιστώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά αποδείχθηκε τόσο σοβαρό, ώστε να με κρατήσει για αρκετό καιρό εκτός παρκέ. Ήταν ένας απροσδόκητος τραυματισμός, γιατί προερχόμουν από ένα καλό καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια του οποίου δούλεψα πολύ σκληρά με το σώμα μου, ώστε να είμαι σε καλή κατάσταση και υγιής. Για αυτό λέω πως ήταν ένα απροσδόκητο ατύχημα και για αυτό νιώθω λίγο αναστατωμένος.
Το θετικό είναι πως σε λίγους μήνες θα επανέλθω 100% και ήδη ανυπομονώ για αυτό, καθώς θα υπάρχει αρκετό διάστημα για να τελειώσει η σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την διοίκηση, τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και όλη την ομάδα του Ολυμπιακού, που από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό μου, με στηρίζουν και κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτή την δυσκολία που μου παρουσιάστηκε. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φιλάθλους και όλους όσοι μου εξέφρασαν τη στήριξη και τη συμπαράστασή τους. Τα μηνύματα που λαμβάνω είναι πραγματικά συγκινητικά, μου δίνουν δύναμη και κίνητρο. Σας ευχαριστώ! Σας υπόσχομαι πως στο διάστημα της αποκατάστασής μου θα δουλέψω πολύ σκληρά, ώστε να γυρίσω πιο δυνατός και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της,» έγραψε ο Γάλλος διεθνής Κιμ Τιλί.



Πιτίνο: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πάμε για το 7ο»
Πιτίνο: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πάμε για το 7ο»
Παναθηναϊκός Aktor: 13 χρόνια από την κατάκτηση του 6ου Ευρωπαϊκού
Παναθηναϊκός Aktor: 13 χρόνια από την κατάκτηση του 6ου Ευρωπαϊκού
Ο Γιαννακόπουλος σας τα είχε πει ΟΛΑ! Δε θέλατε να τον πιστέψετε!
Ο Γιαννακόπουλος σας τα είχε πει ΟΛΑ! Δε θέλατε να τον πιστέψετε!
Οδηγίες της Βρετανικής αστυνομίας στους οπαδούς της Άστον Βίλα
Οδηγίες της Βρετανικής αστυνομίας στους οπαδούς της Άστον Βίλα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved