«Κινέζος» ο Ιβάν Τζόνσον

«Κινέζος» ο Ιβάν Τζόνσον

Ο ιδιόρρυθμος Ιβάν Τζόνσον θα συνεχίσει στους Τσετσιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς μέχρι το τέλος του κινέζικου πρωταθλήματος, καθώς υπέγραψε αντίστοιχο συμβόλαιο.

Ο μέχρι πρότινος πάουερ φόργουορντ των Ατλάντα Χοκς θα βρεθεί στην Κίνα για δεύτερη φορά στην καριέρα του, αφού δεν μπόρεσε να αποσπάσει συμβόλαιο από ομάδα του NBA. Πάντως, οι Λος Άντζελες Κλίπερς, Νιου Γιορκ Νικς, Ιντιάνα Πέισερς και Σικάγο Μπουλς έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του 29χρονου Τζόνσον, σύμφωνα με το RealGM. Φαίνεται πως ο εκκεντρικός Αμερικανός προτίμησε τις ανώτερες οικονομικές αποδοχές, που πρόσφεραν οι Γκόλντεν Μπουλς, ενώ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στον «μαγικό» κόσμο τον Απρίλιο, όταν ολοκληρωθεί το κινέζικο πρωτάθλημα.

Στους Τσετσιάνγκ Γκουάνγκσα Λάιονς υπέγραψε ο Ζοάν Πετρό, που πέρσι ήταν συμπαίκτης του Τζόνσον στους Χοκς. Προς την Κίνα οδεύει και ο 24χρονος Κρις Τζόζεφ, που «κόπηκε» από την αποστολή του Καναδά για το FIBA Americas, το οποίο είναι σε εξέλιξη. Προσφορές από ομάδες της ασιατικής χώρας εξετάζει και ο Ντι Τζέι Ουάιτ, που μέχρι πρότινος ήταν στο ρόστερ των Μπόστον Σέλτικς και ανταλλάχθηκε στους Μπρούκλιν Νετς, όπως ο Τζόζεφ, ενώ στο κινέζικο πρωτάθλημα πιθανότατα θα επιστρέψει και ο Καρτιέρ Μαρτίν, που πρόλαβε να απασχολήσει ελληνικές ομάδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Όλοι οι παραπάνω δεν μπορούν να γυρίσουν άμεσα στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, κάτι που ισχύει και για τον Λουκ Μπάμπιτ, που συμφώνησε με τη ρωσική Νίζνι Νόβγκοροντ, αφού πρώτα «κόπηκε» από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Αντίστοιχο συμφωνητικό αποδέχθηκε ο 24χρονος Ντεμέτρι Μακ Κάμεϊ, ώστε να αγωνιστεί για ολόκληρη τη σεζόν στους Κάιρνς Τάιπανς της Αυστραλίας, ενώ ο Τζόρνταν Χικς «έκλεισε» στη γαλλική Ρεν όντας undrafted free agent.

Εκτός «μαγικού» κόσμου έμεινε και ο Κάιλ Ουίβερ, που υπέγραψε στη Νάπολι, η οποία θα παίξει στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, ενώ ο Τράβις Λέσλι συμφώνησε με τη γαλλική Ναντέρ και ο Ελάια Τζόνσον με την πολωνική Άνβιλ. Ακόμα, ο 29χρονος Αντουάν Ράιτ θα συνεχίσει στη Χαποέλ Γκαλίλ Γκιλμπόα, καθώς έμεινε εκτός ΝΒΑ για μία ακόμα χρονιά, ενώ ο Αλάντε Αμινού πέρασε από τους Τορόντο Ράπτορς στο φετινό Summer League, πριν καταλήξει στην τουρκική Πινάρ Καρσίγιακα. Από την πλευρά του, ο Σκοτ Μασάντο εξετάζει προσφορές από τέσσερις συλλόγους εκτός NBA, αφού δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει θέση στο ρόστερ ομάδας του «μαγικού πλανήτη». Τέλος, ο πρώην σέντερ των Νιου Τζέρζεϊ Νετς, Τζόρνταν Ουίλιαμς, υπέγραψε στην Μπιλμπάο της Ισπανίας.



Γ' Εθνική: Φιέστα ανόδου στη Νέα Σμύρνη για τον Πανιώνιο - Το πανόραμα της Γ' Εθνικής
Γ' Εθνική: Φιέστα ανόδου στη Νέα Σμύρνη για τον Πανιώνιο - Το πανόραμα της Γ' Εθνικής
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2: Ανατροπή τίτλου στο 90ο λεπτό και «φωτιά» στην κορυφή!
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2: Ανατροπή τίτλου στο 90ο λεπτό και «φωτιά» στην κορυφή!
Αμφίβολος ο Μπόλντγουιν για το Game 3
Αμφίβολος ο Μπόλντγουιν για το Game 3
Final Four Basketball Champions League: Λύγισε στο τέλος το Περιστέρι από τη Μούρθια
Final Four Basketball Champions League: Λύγισε στο τέλος το Περιστέρι από τη Μούρθια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved