Νιου Γιορκ Νικς: Ιταλικός κίνδυνος για Μπαρνιάνι

Νιου Γιορκ Νικς: Ιταλικός κίνδυνος για Μπαρνιάνι

Οι Νιου Γιορκ Νικς δεν ανησυχούν, αλλά ο νεοαποκτηθέντας Αντρέα Μπαρνιάνι ενδέχεται να αποκλειστεί από το φετινό Ευρωμπάσκετ.

Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ έχει περιθωριοποιηθεί ήδη από φιλικά προετοιμασίας της Ιταλίας, αλλά πλέον προκύπτει φόβος για αποκλεισμό του Μπαρνιάνι από το επερχόμενο τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στη Σλοβενία και θα κρίνει θέσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας. Για την ώρα, πάντως, οι Νικς δεν φαίνεται πως κινδυνεύουν από την επιδείνωση της υγείας του Μπαρνιάνι, καθώς το πιθανότερο είναι πως ο πρώην παίκτης των Τορόντο Ράπτορς θα είναι υγιής, όταν ξεκινήσει η προετοιμασία των Νεοϋορκέζων για το 2013-14.

Στο μεταξύ, το RealGM αποκάλυψε πως το διετές συμβόλαιο του νεοαποκτηθέντα Τζέρεμι Τάιλερ περιέχει εγγυήσεις, κάτι που δείχνει πως οι εκπρόσωποι του «Μεγάλου Μήλου» υπολογίζουν σε σημαντικό βαθμό τη 39η επιλογή του ντραφτ του 2011. Πάντως, τις τελευταίες ημέρες, οι Νικς δοκιμάζουν τον Σαν Μέι, 29χρονος πάουερ φόργουορντ, που έχει περάσει από τους Σάρλοτ Μπόμπκατς και Σακραμέντο Κινγκς, αλλά από το 2010 αγωνίζεται αποκλειστικά στην Ευρώπη. Από τις εγκαταστάσεις του συλλόγου της Νέας Υόρκης πέρασε και ο Ντι Τζέι Ουάιτ, οπότε διαπιστώνεται τάση για περαιτέρω ενίσχυση της frontline του Μάικ Ουόντσον.

Δοκιμάστηκε επίσης ο 28χρονος γκαρντ, Λέστερ Χάντσον, ενώ διέρρευσε πως ο 30άχρονος Κρις Ντουχόν, που επίσης είναι unrestricted free agent, απασχολεί τους Νικς και τους Φιλαδέλφεια 76ερς. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως οι εκπρόσωποι του «Μεγάλου Μήλου» εξετάζουν επίσης τους Μπόμπι Μπράουν και Μπένο Ούντριχ, καθώς φιλοδοξούν να αποκτήσουν τρίτο πλέι-μέικερ, πίσω από τους Ρέιμοντ Φέλτον και Πάμπλο Πριτζιόνι.

Τέλος, ο Ιμάν Σουμπέρτ υποσχέθηκε πως θα είναι περισσότερο επιθετικός κατά τη διάρκεια του 2013-14, ώστε να απελευθερώσει τους Καρμέλο Άντονι και Αμάρε Στουντεμάιρ, τους οποίους θεωρεί πιεσμένους. Πέρσι, άλλωστε, ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ κλήθηκε να αντιμετωπίσει σοβαρή εγχείρηση στο γόνατο, οπότε δεν μπόρεσε να βοηθήσει, όσο θα ήθελε, τους συμπαίκτες του.



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved