Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Κακό παιδί ο Κέβιν Ντουράντ

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Κακό παιδί ο Κέβιν Ντουράντ

Την επανάστασή του εναντίον των δημοσιογράφων έκανε ο Κέβιν Ντουράντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο περιθώριο του All Star Game.

«Σας μιλάω, επειδή είμαι υποχρεωμένος. Δεν είστε φίλοι μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ακολουθώντας το παράδειγμα του συμπαίκτη του, Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος εδώ και καιρό είναι ειρωνικός σε σχεδόν όλες τις επαφές με εκπρόσωπους των Μέσων. Θυμίζουμε πως ο Ντουράντ έπαιξε για λίγα λεπτά στο ίδιο το All Star Game λόγω τραυματισμών, που δεν θα επηρεάσουν τη συμμετοχή του στα πρώτα παιχνίδια την «βροντών» μετά τη διακοπή της regular season του 2014-15. Αναφορικά με το ξέσπασμά του, αυτό προκλήθηκε από νέα ερώτηση για πιθανή απόλυση του Σκοτ Μπρουκς, αλλά δεν συνοδεύτηκε από απάντηση για ερωτήσεις, που προτιμά να δέχεται.

Επίσης, ο 26άχρονος φόργουορντ είπε ότι οι δημοσιογράφοι κακώς ψηφίζουν για τα βραβεία του NBA τονίζοντας πως η συγκεκριμένη αρμοδιότητα έπρεπε να ανήκει στους ίδιους τους παίκτες. Πέρα από τον Ντουράντ, τα τελευταία 24ώρα διέρρευσε πως οι Θάντερ είναι ιδιαίτερα κινητικοί στις εξελισσόμενες συζητήσεις για ανταλλαγές ενόψει της αντίστοιχης προθεσμίας της Πέμπτης (19/02). Εκτιμήθηκε, μάλιστα, πως μονάχα οι Ντουράντ, Ουέστμπρουκ, Σερζ Ιμπάκα και Στίβεν Άνταμς έχουν εξαιρεθεί από τους εκπρόσωπους της Οκλαχόμα, που δείχνουν διατεθειμένοι να παραχωρήσουν οποιοδήποτε άλλο μέλος του ρόστερ τους.

Μπρούκλιν Νετς
Σημαντικότερος στόχος των Θάντερ φαίνεται πως είναι ο Μπρουκ Λόπεζ των Μπρούκλιν Νετς, που πραγματοποιούν την τελική προσπάθειά τους για ανταλλαγή του 26άχρονου σέντερ μέσα στην τρέχουσα σεζόν παρά τις τοποθετήσεις του Λάιονελ Χόλινς για το αντίθετο. Πέρα από τις «βροντές», ενδιαφέρον για τον Λόπεζ δείχνουν οι Ντένβερ Νάγκετς και οι Μαϊάμι Χιτ. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως οι Σιντζιάνγκ Φλάινγκ Τάιγκερς του κινέζικου CBA πιέζουν πλέον ασφυκτικά τον Άντραϊ Μπλατς για υπογραφή νέου συμβολαίου, που θα αποτρέψει το ενδεχόμενο επιστροφής του διεθνή με τις Φιλιππίνες στο NBA και στους Νετς.

Σάρλοτ Χόρνετς
Με τη σειρά τους, οι Σάρλοτ Χόρνετς προσπαθούν ακόμα να ανταλλάξουν τον Λανς Στίβενσον, ο οποίος παραδέχθηκε πως θα ήθελε να συνεχίσει στον σύλλογο του Μπρούκλιν τονίζοντας πως προτιμά παραμονή στις «σφήκες». Μέσα σε όλα, το RealGM επιβεβαίωσε πως ο άλλοτε γκαρντ του Άρη, Μπόμπι Μπράουν, ο οποίος έχει αγωνιστεί στους Νιου Ορλίνς Χόρνετς, Σακραμέντο Κινγκς, Λος Άντζελες Κλίπερς και Μινεσότα Τίμπεργουλφς, συζητά με αρκετές ομάδες του NBA ως free agent μετά την ολοκλήρωση της πορείας του στους Ντογκουάν Λέοπαρντς του CBA.

Λος Άντζελες Λέικερς
Σε αντίθεση με τις παραπάνω ομάδες, οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν φαίνονται κοντά σε συμφωνία με άλλη ομάδα του «μαγικού» κόσμου για ανταλλαγή, αλλά συμμετέχουν με ζήλο στις εξελισσόμενες διαπραγματεύσεις. Πάντως, το… 1992 παραλίγο να αποκτήσουν τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ, όπως αποκάλυψε ο παλαίμαχος NBAer, ο οποίος ανταλλάχθηκε στους Φίνιξ Σανς το συγκεκριμένο καλοκαίρι.



Αρσεναλ: Ο Αρτέτα συμβουλεύθηκε τον Βενγκέρ
Αρσεναλ: Ο Αρτέτα συμβουλεύθηκε τον Βενγκέρ
Ντραγκόφσκι: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»
Ντραγκόφσκι: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»
ΠΑΟΚ: «Νάσο μάγκα ανάμεσα μας πάντα» - «Επτά χρόνια, κανείς δεν ξεχνά…»
ΠΑΟΚ: «Νάσο μάγκα ανάμεσα μας πάντα» - «Επτά χρόνια, κανείς δεν ξεχνά…»
Κι άλλος συλληφθέντας στη φυλακή - Ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης
Κι άλλος συλληφθέντας στη φυλακή - Ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved