Ντιτρόιτ Πίστονς: Έξι με εννέα μήνες έξω ο Τζένινγκς

Ντιτρόιτ Πίστονς: Έξι με εννέα μήνες έξω ο Τζένινγκς

Επιβεβαιώθηκε με επίσημη ανακοίνωση των Ντιτρόιτ Πίστονς η σοβαρότητα του τραυματισμού του Μπράντον Τζένινγκς στον αχίλλειο τένοντα.

Εκτιμήθηκε πως θα μείνει έξω για έξι με εννέα μήνες, κάτι που σημαίνει πως δεν θα ξαναπαίξει φέτος, ενώ είναι αμφίβολη η παρουσία του στην προετοιμασία για την επόμενη σεζόν του NBA. Θυμίζουμε πως αποχώρησε πρόωρα από τον προχθεσινό αγώνα με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ στον χθεσινό με τους Τορόντο Ράπτορς ο Ντι Τζέι Όγκουστιν ανέλαβε χρέη βασικού πλέι-μέικερ. Πλέον, τα «πιστόνια» αναζητούν επιπλέον λύση για τη θέση «1». Είναι χαρακτηριστικό πως διέρρευσε ενδιαφέρον τους για τον Πάμπλο Πριτζιόνι, τον οποίο θέλουν να παραχωρήσουν οι Νιου Γιορκ Νικς μέσω ανταλλαγής, ενώ εξετάζουν παράλληλα το ενδεχόμενο απόκτησης του Λορένζο Μπράουν από τους Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ της D-League.

Κλίβελαντ Καβαλίερς
Όπως και να έχει, αύριο (28/01, 02:30) η ομάδα του Σταν Βαν Γκάντι θα συνεχίσει τη regular season του 2014-15 υποδεχόμενη τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, που έχουν αποκλείσει ήδη τον Άντερσον Βαρεχάο (αχίλλειος τένοντας) από την υπόλοιπη σεζόν. Επίσης, ο Μπρένταν Χέιγουντ αποκλείστηκε από το χθεσινό ματς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ εξαιτίας τραυματισμού στο αριστερό γόνατο, ενώ ο Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε πως ο Ιμόν Σάμπερτ είναι περίπου στο 70% έπειτα από μακρά αποχή λόγω τραυματισμού στον ώμο. Από την πλευρά του, ο Κέβιν Λοβ αποκάλυψε πως αισθάνθηκε ζαλάδες κατά τη διάρκεια του χθεσινού παιχνιδιού τονίζοντας πως είναι πλέον σε καλύτερη κατάσταση.

Με τη σειρά του, ο Λεμπρόν Τζέιμς είπε ότι όλοι είναι βελτιωμένοι σχολιάζοντας σερί έξι θετικών αποτελεσμάτων, όσο διαπιστώνεται δημιουργία καλύτερου κλίματος γύρω από τον Μπλατ, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες δέχθηκε σκληρή κριτική. Ακόμα, ο Τζέι Αρ Σμιθ ξεκαθάρισε πως τον απασχολεί μονάχα η κατάκτηση του πρωταθλήματος, όχι η διατήρηση θέσης στη βασική πεντάδα, ενώ ο Τζο Χάρις επέστρεψε στο βασικό ρόστερ ύστερα από υποβιβασμό στους Κάντον Τσαρτζ του NBDL. Μέσα σε όλα, ο πρώην γκαρντ του Άρη και νυν των Ντογκουάν Λέοπαρντς, Μπόμπι Μπράουν, αναγνώρισε την περίπτωση μεταπήδησης στους «καβς» ύστερα από το πέρας της σεζόν του κινέζικου CBA.

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
Μεθαύριο (29/01, 02:00), οι εκπρόσωποι του Οχάιο θα γυρίσουν στο «Quicken Loans Arena», για να υποδεχτούν τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, που δεν θα αντιμετωπίσουν σήμερα τους Μπρούκλιν Νετς στο «Barclays Center» εξαιτίας φονικής χιονοθύελλας, που χτυπά την ανατολική ακτή των ΗΠΑ. Το συγκεκριμένο ματς θα διεξαχθεί στις 6 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε το NBA, γεγονός που μάλλον είναι ευνοϊκό για την ομάδα του Τέρι Στοτς.

Εξάλλου, οι Νικολά Μπατούμ (καρπός) και Ρόμπιν Λόπεζ (χέρι) σημείωσαν πρόοδο, που ίσως τους επιτρέψει να επιστρέψουν στη δράση μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, κάτι που δεν ισχύσει για τον Τζόελ Φρίλαντ (ώμος). Τέλος, ο Λα Μάρκους Όλντριτζ παραδέχθηκε πως νιώθει έντονες ενοχλήσεις στον αριστερό αντίχειρα έπειτα από αναβολή προγραμματισμένης εγχείρησης, απόφαση που μπορεί κάλλιστα να διακόψει πρόωρα τη φετινή πορεία του σε περίπτωση υποτροπής ή παραγκωνισμό στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν του «μαγικού» κόσμου.



Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved