Ντένβερ Νάγκετς: Όλα για όλα ο Μπράιαν Σο

Ντένβερ Νάγκετς: Όλα για όλα ο Μπράιαν Σο

Κάθε δυνατό τρόπο έχει δοκιμάσει ο κόουτς των Ντένβερ Νάγκετς, Μπράιαν Σο, για να αφυπνίσει τους παίκτες του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Denver Post, ο παλαίμαχος NBAer θυμήθηκε ενασχόλησή του με το ραπ τραγουδώντας στα αποδυτήρια στην προσπάθειά του για προσέγγιση του ψυχικού κόσμου των μελών του ρόστερ των «σβόλων». Γενικότερα φαίνεται πως έχει δοκιμάσει τα πάντα μετά την παραχώρηση του Τιμοφέι Μοζγκόφ στους Κλίβελαντ Καβαλίερς μέσω ανταλλαγής, που προκάλεσε μαζική απώλεια αγωνιστικού κινήτρου στους Νάγκετς, όπως διαπίστωσε ο ίδιος ο 48άχρονος κόουτς. Με τη σειρά του, ο GM, Τιμ Κόνελι, ασχολείται κυρίως με συζητήσεις για ανταλλαγές εν αναμονή της απόκτησης του Ζοφρέ Λοβέρν.

Μάλιστα διέρρευσε πως οι Λος Άντζελες Κλίπερς και οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς έχουν δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Ουίλσον Τσάντλερ, ο οποίος κοστίζει μία επιλογή νραφτ πρώτου γύρου, σύμφωνα με βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες. Όσον αφορά τη συνέχεια της regular season του 2014-15, οι Νάγκετς δοκιμάζονται αύριο (07/02, 02:30) στο «Palace» των Ντιτρόιτ Πίστονς χωρίς τον Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι). Από την πλευρά του, ο Τζαμίρ Νέλσον (αχίλλειος τένοντας) αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μετά τον παραγκωνισμό του από το χθεσινό παιχνίδι με τους Μπόστον Σέλτικς.

Ντιτρόιτ Πίστονς
Από την άλλη, οι εκπρόσωποι της «Motor City» θα συνεχίσουν χωρίς τον Μπράντον Τζένινγκς (αχίλλειος τένοντας), αλλά ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ (αχίλλειος τένοντας) ίσως δώσει το παρών, καθώς υποστήριξε πως αποφάσισε να αποχωρήσει πρόωρα από τον χθεσινό αγώνα με τους Ιντιάνα Πέισερς, ώστε να αποφύγει σοβαρό τραυματισμό. Πάντως θεωρείται αμφίβολος για το αυριανό ματς, όπως επιβεβαίωσε ο Σταν Βαν Γκάντι εκφράζοντας την ανησυχία του για πιθανό παραγκωνισμό του βασικού γκαρντ του. Μέσα σε όλα, ο πρώην φόργουορντ των Πίστονς, Τόνι Μίτσελ, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Πουέρτο Ρίκο υπογράφοντας συμβόλαιο με τους Σαν Χερμάν Ατλέτικος.

Ατλάντα Χοκς
Σε άλλο αυριανό ματς (07/02, 02:30), οι Ατλάντα Χοκς υποδέχονται τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «Philips Arena», αλλά την αναμέτρηση μεταξύ των πρωτοπόρων της Ανατολής και της Δύσης θα χάσει ο Τάμπο Σεφολόσα (γάμπα), ο οποίος θα μείνει έξω για αρκετές ακόμα εβδομάδες, ενώ μέσω σημερινής συνέντευξής του αποκάλυψε πως κατάλαβε εξ αρχής τη σοβαρότητα του πρόσφατου τραυματισμού του. Αντίθετα, ο Σέλβιν Μακ (γάμπα) θα τεθεί στη διάθεση του Μάικ Μπουντενχόλζερ για πρώτη φορά από τις 17 Ιανουαρίου, ενώ ο Μάικ Σκοτ ξεχώρισε στο Top 10 των χθεσινών παιχνιδιών του «μαγικού» κόσμου.

Από εκεί και πέρα διέρρευσε πως ο Τζεφ Τιγκ θα συνδυάσει τη συμμετοχή του στο All Star Game της Νέας Υόρκης με παρουσία στο Skills Challenge. Αναφορικά με τους «πολεμιστές», ο Στιβ Κερ έχει όλα τα μέλη του δυναμικού στη διάθεσή του, γεγονός που του επιτρέπει να μειώσει τον χρόνο συμμετοχής του Ντέιβιντ Λι, όπως πιστοποιήθηκε από την παρουσία έξι λεπτών του 31άχρονου στο χθεσινό παιχνίδι με τους Ντάλας Μάβερικς.



Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved