Κλίβελαντ Καβαλίερς: «Έκλεισαν» Μοζγκόφ, όχι Κουφό

Κλίβελαντ Καβαλίερς: «Έκλεισαν» Μοζγκόφ, όχι Κουφό

Τον Τιμοφέι Μοζγκόφ προτίμησαν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς μπροστά από τον Κώστα Κουφό για την ενίσχυση της frontline.

Σε αντίθεση με τις συζητήσεις με τους Μέμφις Γκρίζλις, εκείνες με τους Ντένβερ Νάγκετς προχώρησαν και κατέληξαν σε συμφωνία των δύο πλευρών, όπως διέρρευσε σήμερα. Σύμφωνα με πολλαπλά ρεπορτάζ βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων, οι «σβόλοι» θα αποζημιωθούν με δύο «προστατευμένες» επιλογές ντραφτ πρώτου γύρου, που αρχικά ήταν των εκπρόσωπων του Τενεσί και των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οπότε δεν θα είναι ιδιαίτερα ψηλές. Εκτιμάται, μάλιστα, πως η ανταλλαγή θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες, αλλά για ευνόητους λόγους ο Μοζγκόφ, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Ντέιβιντ Μπλατ στη Ρωσία, δεν θα προλάβει τον σημερινό αγώνα (08/01, 02:00) της regular season του 2014-15 με τους Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου.

Αντίθετα, ο Κάιρι Έρβινγκ (μέση) θα επιστρέψει στη δράση μετά τον παραγκωνισμό του από το προχθεσινό ματς με τους Φιλαδέλφεια 76ερς και θα επανακτήσει θέση στη βασική πεντάδα σε βάρος του Τζο Χάρις, ενώ ο νεοαποκτηθέντας Τζέι Αρ Σμιθ θα τεθεί στη διάθεση του Μπλατ. Εντούτοις, ο έτερος νεοαποκτηθέντας, Ιμόν Σάμπερτ (ώμος) θα μείνει έξω για μία με δύο ακόμα εβδομάδες, όπως εκτίμησαν σήμερα οι Καβαλίερς. Ακόμα, ο προπονητής των εκπρόσωπων του Οχάιο δεν πρόσφερε νεότερη ενημέρωση για τον Λεμπρόν Τζέιμς (γόνατο/μέση), ο οποίος παραμένει στο περιθώριο μαζί με τον Άντερσον Βαρεχάο (αχίλλειος τένοντας).

Μέσα σε όλα, οι Καβαλίερς αποδέσμευσαν τον Έι Τζέι Πράις μέσω του καταλόγου των waivers και έμειναν με δεκατρείς παίκτες στο ρόστερ, που θα γίνουν δεκατέσσερις με τον Μοζγκόφ, ενώ το NBA επιτρέπει δεκαπέντε. Από την άλλη, οι Τεξανοί θα συνεχίσουν χωρίς τον Τέρενς Τζόουνς (πόδι), ενώ ο Αλεξέι Σβεντ (αστράγαλος) είναι αμφίβολος ύστερα από έξι συνεχόμενους αποκλεισμούς.

Ντένβερ Νάγκετς
Με τη σειρά τους, οι «σβόλοι» φαίνεται πως θα στηριχθούν στον Γιουσούφ Νούρκιτς για την κάλυψη της θέσης «5» αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι (08/01, 04:00) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Pepsi Center», ενώ ο Τζέι Τζέι Χίκσον θα είναι αναπληρωματικός, καθώς ο Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) παραμένει εκτός επ’ αόριστον. Θυμίζουμε πως ο Μπράιαν Σο στερείται επίσης των υπηρεσιών του Ράντι Φόι (τετρακέφαλος) και του Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο), ο οποίος υποστήριξε σήμερα πως θα γυρίσει στα παρκέ σε δύο με τρεις εβδομάδες.

Ορλάντο Μάτζικ
Από την άλλη, οι εκπρόσωποι της Φλόριντα συνεχίζουν χωρίς τον Άαρον Γκόρντον (πόδι), αλλά ο Τσάνινγκ Φράι (αγκώνας) αναμένεται να παίξει κανονικά, παρά πρόσφατο τραυματισμό του. Τέλος, το συμβόλαιο του Ντεγουέιν Ντέντμον εγγυήθηκε κατά 100% μέχρι το πέρας της φετινής σεζόν, καθώς παρέμεινε στο δυναμικό του Ζακ Βον μετά τη σημερινή προθεσμία.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved