Μαϊάμι Χιτ: Σίγουρος για επιτυχίες ο Ντουέιν Ουέιντ

Μαϊάμι Χιτ: Σίγουρος για επιτυχίες ο Ντουέιν Ουέιντ

Μετά τη χθεσινή επιστροφή στη δράση, ο Ντουέιν Ουέιντ εμφανίστηκε γεμάτος αισιοδοξία για το μέλλον των Μαϊάμι Χιτ.

Στο χθεσινό ματς με τους Νιου Γιορκ Νικς εκτόπισε τον Μάριο Τσάλμερς από τη βασική πεντάδα, στην οποία θα παραμείνει ενόψει του αποψινού αγώνα (02/12, 02:00) με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Verizon Center», όπως επιβεβαίωσε ο Έρικ Σποέλστρα, ο οποίος επιβεβαίωσε επίσης πως ο βασικός πλέι-μέικερ, Νόρις Κόουλ, είναι μακριά από το 100% λόγω πρόσφατου τραυματισμού σε δάκτυλο χεριού. Μονάχα ο Κρις Άντερσεν (αστράγαλος) είναι στον κατάλογο απόντων του προπονητή των εκπρόσωπων της Φλόριντα, ενώ μέσα σε όλα ο Ουέιντ δήλωσε πως με τον Πατ Ράιλι (σ.σ. GM) και τον Μίκι Άρισον (σ.σ. ιδιοκτήτης) οι Χιτ θα παραμείνουν ομάδα τίτλου, παρά την επιστροφή του Λεμπρόν Τζέιμς στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Στα των «μάγων», ο Νενέ (πόδι) προόδευσε τα τελευταία 24ωρα, αλλά αποκλείστηκε και από το σημερινό ματς μαζί με τον Μαρτέλ Ουέμπτερ (μέση). Αντίθετα, ο Γκάρετ Τεμπλ δηλώθηκε αμφίβολος λόγω τραυματισμού στο πόδι, αλλά «έβγαλε» το πρωινό ζέσταμα του Ράντι Ουίτμαν και κρίθηκε ετοιμοπόλεμος. Μέσα σε όλα, ο κόουτς των «πρωτευουσιάνων» εκθείασε τον Τζον Ουόλ με αφορμή τη δυνατή παρουσία του σε αμυντικό επίπεδο στον προχθεσινό αγώνα με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, αν και ο βασικός πλέι-μέικερ του υστέρησε επιθετικά. Σε άλλο σημερινό παιχνίδι (02/12, 02:00), οι Σαν Αντόνιο Σπερς δοκιμάζονται στο «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς, που αναζητούν την πρώτη νίκη τους στη regular season του 2014-15.

Μάλιστα, ο Γκρεγκ Πόποβιτς αποφάσισε να αφήσει έξω τον υγιή Τιμ Ντάνκαν μαζί με τον Τόνι Πάρκερ, ο οποίος αποκάλυψε πως υπέστη μικροτραυματισμό στα πλευρά έπειτα από σύγκρουση με τον Όστιν Ντέι σε προπόνηση. Παράλληλα αποκλείστηκε εκ νέου ο Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα), ο οποίος έχασε και το χθεσινό παιχνίδι με τους Μπόστον Σέλτικς, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι ο Πάτι Μιλς (ώμος). Υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα, ο Κόρι Τζόζεφ, μεταξύ άλλων, θα αναλάβει σημαντικότερο αγωνιστικό ρόλο στο αποψινό παιχνίδι με τους «σίξερς», που θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών των Τόνι Ρότεν (γόνατο), Τζόελ Εμπίντ (πόδι) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι).

Αντίθετα, ο Νέρλενς Νόελ θα δώσει το παρών, αν και υπέστη μικροτραυματισμό στο ισχίο κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης του Μπρετ Μπράουν, ενώ μικροπρόβλημα στον αριστερό ώμο αποκόμισε ο Μπράντον Ντέιβις, αλλά είναι επίσης διαθέσιμος. Μέσα σε όλα, ο Ντάριο Σάριτς, ο οποίος σε επίπεδο NBA ανήκει στους 76ερς, αναδείχθηκε MVP του Νοεμβρίου για την Ευρωλίγκα, ενώ ο πρώην γκαρντ/φόργουορντ της Καβάλας και των «σίξερς», Τζέιμς Νάναλι, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μακάμπι Ασχντόντ του Ισραήλ, που ανακοίνωσε την απόκτησή του. Τέλος, ο άλλοτε NBAer, Σάσα Πάβλοβιτς, απέρριψε πρόταση συλλόγου του κινέζικου CBA, ώστε να γυρίσει στη σερβική Παρτιζάν, όπου αγωνίστηκε και στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.



Ολυμπιακός-Λαμία 4-1: Εντυπωσιακός πριν τον πρώτο ημιτελικό
Ολυμπιακός-Λαμία 4-1: Εντυπωσιακός πριν τον πρώτο ημιτελικό
Χωρίς κόσμο η Θύρα 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Χωρίς κόσμο η Θύρα 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved