Ντάλας Μάβερικς: Ρεπό για Ντιρκ Νοβίτσκι

Ντάλας Μάβερικς: Ρεπό για Ντιρκ Νοβίτσκι

Θα ξεκουραστεί σήμερα ο Ντιρκ Νοβίτσκι των Ντάλας Μάβερικς με αφορμή το ματς με τους αδύναμους Φιλαδέλφεια 76ερς.

Χωρίς να συντρέχει τραυματισμός, ο Γερμανός διεθνής αποκλείστηκε μαζί με τον Ρέιμοντ Φέλτον (αστράγαλος), ενώ ο Τζαμίρ Νέλσον (μέση) δηλώθηκε αμφίβολος, αλλά έμεινε επίσης στο περιθώριο. Στο αποψινό παιχνίδι (30/11, 02:00), το οποίο θα γίνει στο «Wells Fargo Center», οι ουραγοί του NBA θα στερηθούν των υπηρεσιών του Τόνι Ρότεν (γόνατο), ο οποίος θα επανεξεταστεί στις 5 Δεκεμβρίου επιτρέποντας στον Χόλις Τόμπσον να επιστρέψει στη βασική πεντάδα, ενώ θα λείψουν επίσης οι Τζόελ Εμπίντ (πόδι) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι), αλλά ο Τζέραμι Γκραντ (αστράγαλος) θα τεθεί στη διάθεση του Μπρετ Μπράουν για πρώτη φορά στην επαγγελματική καριέρα του.

Σε άλλο σημερινό ματς (30/11, 02:00), οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς υποδέχονται τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «Verizon Center» χωρίς τον Νενέ (πόδι), ο οποίος ανέβασε μεν ρυθμούς ύστερα από δύο διαδοχικούς παραγκωνισμούς, αλλά παραμένει μακριά από το 100%. Ούτε ο Μαρτέλ Ουέμπστερ (μέση) είναι έτοιμος, αλλά ο Ράντι Ουίτμαν επιβεβαίωσε πως θα γυρίσει στα παρκέ μέσα στον Δεκέμβριο. Από την άλλη θα μείνει έξω ο Έρικ Γκόρντον (ώμος) επιτρέποντας στον Όστιν Ρίβερς να διατηρήσει θέση στη βασική πεντάδα, ενώ οι «πελεκάνοι» θα συνεχίσουν τη regular season του 2014-15 την επόμενη Τρίτη (03/12, 03:00) υποδεχόμενοι τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «Smoothie King Center».

Στη σημερινή προπόνηση του Σκοτ Μπρουκς, οι Κέβιν Ντουράντ (πόδι) και Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι) συνέχισαν την πρόοδό τους, οπότε μπορεί να παίξουν στον αγώνα με τους «πελεκάνους», αλλά ο Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ (γόνατο) παρέμεινε στο περιθώριο. Θυμίζουμε πως ο Ράσελ Ουέστμπρουκ επέστρεψε από χθες στη δράση οδηγώντας τις «βροντές» σε εύκολη νίκη επί των Νιου Γιορκ Νικς και προκαλώντας αντίδραση του Αμάρε Στουντεμάιρ, ο οποίος υποστήριξε ότι οι Νεοϋορκέζοι δεν έδειξαν το απαραίτητο πάθος στο παρκέ. Γενικότερα το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό ενόψει του αυριανού ματς (01/12, 02:30) με τους Μαϊάμι Χιτ στο «Madison Square Garden».

Μάλιστα, ο Καρμέλο Άντονι (μέση) άφησε να εννοηθεί πως θα χάσει και το αυριανό παιχνίδι, αφού είπε ότι είναι στο 80% και τόνισε ότι θα γυρίσει μονάχα στο 100%. Θυμίζουμε πως δεδομένα στα πιτς είναι οι Αντρέα Μπαρνιάνι (γάμπα) και Κλίαντονι Έρλι (γόνατο). Από τους Χιτ θα λείψει ο Κρις Άντερσεν (αστράγαλος), αλλά ο Ντουέιν Ουέιντ (οπίσθιος μηριαίος) δήλωσε ότι νιώθει καλά ύστερα από διαδοχικές παρουσίες σε προπονήσεις του Έρικ Σποέλστρα, άρα θα δώσει το παρών στον αυριανό αγώνα, αν δεν μεσολαβήσει νέο απρόοπτο.



Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved