Νιου Ορλίνς Πέλικανς: Χαρούμενος… αλλά ο Άντονι Ντέιβις

Νιου Ορλίνς Πέλικανς: Χαρούμενος… αλλά ο Άντονι Ντέιβις

Ο φορμαρισμένος Άντονι Ντέιβις δήλωσε χαρούμενος και απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνολική κατεύθυνση των Νιου Ορλίνς Πέλικανς.

Ξεκαθάρισε επίσης πως λατρεύει τη Νέα Ορλεάνη, αλλά κατέληξε πως δεν γνωρίζει το μέλλον, οπότε δεν μπορεί να προβλέψει αν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, ώστε να αποφύγει ιδιότητα restricted free agent το καλοκαίρι του 2016. Σε κάθε περίπτωση, οι «πελεκάνοι» δοκιμάζονται απόψε (29/11,02:30) στο «Philips Arena» των Ατλάντα Χοκς και αύριο (30/11, 02:00) στο «Verizon Center» των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς χωρίς τον Έρικ Γκόρντον (ώμος). Μάλιστα, ο Μόντι Ουίλιαμς αποφάσισε να εισάγει τον Όστιν Ρίβερς στη βασική πεντάδα αντί του Ντάριους Μίλερ επαναφέροντας τον Ταϊρίκ Έβανς στη θέση «3» του αρχικού σχήματος.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της Τζόρτζια απέκλεισαν τον Τάμπο Σεφολόσα (ίωση) από δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι επιτρέποντας στον Σέλβιν Μακ να αναλάβει ουσιαστικό ρόλο, όπως επιβεβαίωσε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ. Επίσης, τα «γεράκια» επισημοποίησαν τον υποβιβασμό των Τζον Τζένκινς και Άντριαν Πέιν στους Φορτ Ουέιν Μαντ Αντς της D-League. Στα των «μάγων», ο Νενέ (πόδι) δύσκολα θα προλάβει το αυριανό ματς, ενώ ο Μαρτέλ Ουέμπστερ (μέση) κατέγραψε περιορισμένη συμμετοχή στη σημερινή προπόνηση του Ράντι Ουίτμαν, αν και την περασμένη εβδομάδα απέσπασε έγκριση για πλήρη παρουσία.

Από την πλευρά του, ο κόουτς των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Στιβ Κερ, επιβεβαίωσε πως ο Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος) δύσκολα θα προλάβει τον σημερινό αγώνα (29/11, 02:00) με τους Σάρλοτ Χόρνετς στο «Time Warner Cable Arena» και τον μεθαυριανό (30/11, 22:30) με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Palace», ενώ πρόλαβε να αποθεώσει τον Στέφεν Κάρι με αφορμή τις τελευταίες θετικότατες παρουσίες του στο επιθετικό κομμάτι τονίζοντας πως είναι εξαιρετικός και στην άμυνα.

Ακόμα, ο Λεάντρο Μπαρμπόσα (γόνατο) δηλώθηκε αμφίβολος έπειτα από αποκλεισμό στο προχθεσινό ματς με τους Ορλάντο Μάτζικ και περιορισμένη παρουσία σε προπονητικό επίπεδο, αλλά τέθηκε στη διάθεση του Κερ, ενώ οι «σφήκες» απέκλεισαν τον Γκάρι Νιλ (ώμος), ο οποίος θα μείνει έξω μαζί με τους Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (πόδι) και Τζεφ Τέιλορ (τιμωρία). Περιθωριοποιήθηκε επίσης, ο Μάρβιν Ουίλιαμς (ώμος), άρα ο Κόντι Ζέλερ θα βρεθεί στη βασική πεντάδα του Στιβ Κλίφορντ, ο οποίος θα έχει τους Κέμπα Ουόλκερ (ισχίο/πρόσωπο) και Πι Τζέι Χέρστον (αντίχειρας) στη διάθεσή του.

Απόψε (29/11, 03:00) θα παίξει επίσης ο Ντέιβιντ Ουέστ (αστράγαλος), ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στη regular season του 2014-15 μέσω του ματς των Ιντιάνα Πέισερς με τους Μάτζικ στο «Bankers Life Fieldhouse». Την πρώτη φετινή εμφάνισή του θα πραγματοποιήσει επίσης ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Σι Τζέι Ουότσον (πόδι), για λογαριασμό της ομάδας του Φρανκ Βόγκελ, ο οποίος θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών του Ρόι Χίμπερτ (αστράγαλος), ενώ οι Πολ Τζορτζ (πόδι) και Τζορτζ Χιλ (γόνατο) είναι δεδομένα στα πιτς. Μέσα σε όλα αποδεσμεύτηκε μέσω του καταλόγου των waivers ο Έι Τζέι Πράις, ο οποίος αποκτήθηκε ως 16ος παίκτης λόγω των πολλών απουσιών.

Από τους εκπρόσωπους της Φλόριντα θα λείψουν εκ νέου ο Άαρον Γκόρντον (πόδι) και ο Ντέβιν Μαρμπλ (ώμος), ο οποίος παραδέχθηκε πως θα μείνει έξω για τουλάχιστον δύο ακόμα εβδομάδες, ενώ ο Εβάν Φουρνιέ είπε ότι διέκρινε εγωιστική συμπεριφορά στο παρκέ, που προκάλεσε την προχθεσινή ήττα από τους φορμαρισμένους «πολεμιστές». Τέλος, οι Πέισερς θα βρεθούν αύριο (30/11, 02:30) στο «Quicken Loans Arena» των Κλίβελαντ Καβαλίερς, που δεν έχουν τον Μάθιου Ντελαβέντοβα (γόνατο) και έκριναν αμφίβολο τον Άντερσον Βαρεχάο μετά τον παραγκωνισμό του από τη σημερινή προπόνηση του Ντέιβιντ Μπλατ εξαιτίας μικροτραυματισμού στα πλευρά.



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved