Ιντιάνα Πέισερς: Θέλει να παίξει φέτος ο Πολ Τζορτζ

Ιντιάνα Πέισερς: Θέλει να παίξει φέτος ο Πολ Τζορτζ

Παρά τις ελάχιστες πιθανότητές του, ο Πολ Τζορτζ των Ιντιάνα Πέισερς επανέλαβε πως θέλει να παίξει στη φετινή σεζόν.

Είναι, πάντως, στα πρώτα στάδια της αποθεραπείας του έπειτα από τον τρομακτικό τραυματισμό στο πόδι, ενώ αύριο (23/11, 02:00), οι εκπρόσωποι της Ιντιανάπολις συνεχίζουν τη regular season υποδεχόμενοι τους Φίνιξ Σανς χωρίς τους Τζορτζ Χιλ (γόνατο), Ντέιβιντ Ουέστ (αστράγαλος) και Σι Τζέι Ουότσον (πόδι), οι οποίοι αναμένεται πλέον να μείνουν στο περιθώριο και την επόμενη εβδομάδα. Αντίθετα, ο Ρόντνι Στάκι (πόδι) είναι πλέον υγιής και προσπαθεί να ξαναβρεθεί στην επιθυμητική φυσική κατάσταση, ενώ ο Σι Τζέι Μάιλς (γάμπα) ίσως παίξει στο αυριανό ματς με τους «ήλιους», που σήμερα (22/11, 02:00) δοκιμάζονται στο «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς με όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεση του Τζεφ Χόρνασεκ.

Μάλιστα, ο Έρικ Μπλέντσο παραδέχθηκε πως αστειευόταν, όταν υποστήριξε ότι το Κεντάκι είναι ανώτερο από τους «σίξερς», ενώ ο Μπρετ Μπράουν, κόουτς των 76ερς, ομολόγησε ότι δεν γνώριζε από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του ότι η ομάδα του θα είναι τόσο αδύναμη τη δεύτερη χρονιά της θητείας του. Στα των τραυματιών των ουραγών του NBA, οι Τζόελ Εμπίντ (πόδι), Τζέραμι Γκραντ (αστράγαλος) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι) παραμένουν εκτός επ’ αόριστον, ενώ ο Τόνι Ρότεν ως βασικός γκαρντ δίπλα στον Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς, γεγονός που υποβιβάζει τον Χόλις Τόμπσον σε αναπληρωματικό ρόλο. Ακόμα, ο Τζα Καρ Σάμπσον υποβιβάστηκε στους Ντέλαγουερ 87ερς της D-League.

Αύριο (23/11, 02:30), οι 76ερς θα βρεθούν στο «Madison Square Garden» των Νιου Γιορκ Νικς. Μάλιστα, ο προπονητής των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου», Ντέρεκ Φίσερ, ανέφερε πως δεν υποτιμά τους «σίξερς» τονίζοντας πως και η ομάδα του μένει μακριά από θετικά αποτελέσματα. Αύριο, πάντως, θα έχει στη διάθεσή του τον Χοσέ Καλντερόν (γάμπα), ο οποίος προπονήθηκε σήμερα χωρίς περιορισμούς ενθουσιάζοντας τον Καρμέλο Άντονι, που δήλωσε ανυπόμονος για την επιστροφή του Ισπανό πλέι-μέικερ. Ίσως γυρίσει στα παρκέ και ο Αντρέα Μπαρνιάνι (οπίσθιος μηριαίος), ο οποίος δεν κατέγραψε ολοκληρωμένη παρουσία στις σημερινές ομαδικές ασκήσεις και κρίθηκε αμφίβολος από τον Φίσερ, αλλά ο Κλίαντονι Έρλι (γόνατο) θα μείνει έξω.

Επίσης αποκαλύφθηκε πως ο Κουίνσι Έισι χρειάστηκε ενέσεις στον δεξιό καρπό τις τελευταίες ημέρες, κάτι που προφανώς συνδέεται με τους περιοδικούς παραγκωνισμούς του. Ακόμα, το Yahoo! Sports αποκάλυψε πως ο Τζεφ Τέιλορ των Σάρλοτ Χόρνετς αποφάσισε να μην καταθέσει έφεση σε βάρος της τιμωρίας 24 αγωνιστικών, παρά την υποστήριξη του NBPA. Ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται από τις «σφήκες», που απόψε (22/11, 02:00) υποδέχονται τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Time Warner Cable Arena» χωρίς τους Πι Τζέι Χέρστον (αστράγαλος) και Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (πόδι). Αντίθετα, οι Γκάρι Νιλ (διάσειση) και Τζέραλντ Χέντερσον (αστράγαλος) θα παίξουν στο ματς με τον σύλλογο της Φλόριντα, που απέκλεισε εκ νέου τον Κάιλ Ο’ Κιν (αστράγαλος).

Εκτός είναι επίσης ο Ντέβιν Μαρμπλ (ώμος) και ο Άαρον Γκόρντον (πόδι), ο οποίος δήλωσε πως δεν πονά, αλλά αποκαλύφθηκε πως χρειάστηκε εγχείρηση, που θα τον κρατήσει στα πιτς για έξι με οκτώ εβδομάδες! Αντίθετα, ο Εβάν Φουρνιέ (πόδι) θα επιστρέψει ως βασικός αντί του Ουίλι Γκριν. Σήμερα (22/11, 02:30) θα επιστρέψει στη δράση και ο Ντε Μαρ Κάρολ (βουβωνική χώρα) για τους Ατλάντα Χοκς, που φιλοξενούν τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Palace».

Θυμίζουμε πως τα «πιστόνια» στερούνται των υπηρεσιών του Τζόντι Μικς (μέση). Τέλος, ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ υποσχέθηκε πως θα θυμάται τα… σκληρά λόγια του Μαρκίεφ Μόρις των Σανς σε βάρος του, ενώ ο Σταν Βαν Γκάντι δήλωσε ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία του Γιόνας Γιερέμπκο στο ξεκίνημα της σεζόν.



Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
Υπόθεση Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως ηγέτης των οπαδών
Υπόθεση Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως ηγέτης των οπαδών
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 61-45: «Ερυθρόλευκος» ο τίτλος στην Α1 Γυναικών
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 61-45: «Ερυθρόλευκος» ο τίτλος στην Α1 Γυναικών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved