Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Εβδομαδιαία διάκριση για Κλέι Τόμπσον

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Εβδομαδιαία διάκριση για Κλέι Τόμπσον

Κορυφαίας παίκτης της Δύσης για την περασμένη εβδομάδα αναδείχθηκε ο Κλέι Τόμπσον των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Άλλωστε συνέβαλε με μέσο όρο 29.7 πόντων στο ξεκίνημα των «πολεμιστών» στη regular season του 2014-15 με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Από την πλευρά του, ο Στιβ Κερ θέλησε να σταθεί στη βελτίωση του Στέφεν Κάρι στην άμυνα, αλλά το «φονικό δίδυμό» ειδικεύεται στην επίθεση. Ακολουθεί το μεθαυριανό ντέρμπι (06/11, 05:30) με τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Staples Center», όπου αναμένεται να πραγματοποιήσει το φετινό ντεμπούτο του ο Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος), αφού φανέρωσε βελτίωση και δείχνει έτοιμος να αντικαταστήσει τον Ντρέιμοντ Γκριν στο αρχικό σχήμα του Κερ. Διαθέσιμος είναι και ο Μπράντον Ρας (μέση), αλλά ούτε στο χθεσινό ματς με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς πήρε χρόνο συμμετοχής.

Κορυφαίος της Ανατολής για την πρώτη εβδομάδα της νέας σεζόν του NBA αναδείχθηκε ο Κρις Μπος των Μαϊάμι Χιτ, που χθες ανέβηκαν στο 3-0 σε βάρος των Τορόντο Ράπτορς χωρίς τον Κρις Άντερσεν, ο οποίος αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού στα πλευρά. Ούτε ο Ουντόνις Χάσλεμ (τετρακέφαλοι) έπαιξε, οπότε αμφότεροι κρίνονται αμφίβολοι για τον αυριανό αγώνα (05/11, 02:30) με τους Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου στο «AmericanAirlines Arena». Αντίθετα, ο Ντάνι Γκρέιντζερ (οπίσθιος μηριαίος) τέθηκε στη διάθεση του Έρικ Σποέλστρα, ο οποίος χρησιμοποιεί πλέον και τον Τζος Μακ Ρόμπερτς, έστω με χρονικό περιορισμό. Πάντως, ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ δικαιολόγησε τον… κωμικό εκνευρισμό που δείχνει στο παρκέ αναφέροντας πως δεν είναι ικανοποιημένος από τον εαυτό του.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο Ντουέιν Ουέιντ έπαιξε κανονικά, για δεύτερη φορά σε 24 ώρες, οπότε επιβεβαίωσε πως σκοπεύει να αγωνιστεί σε όλα τα φετινά ματς. Για τους Τεξανούς προηγείται σημερινό παιχνίδι (04/11, 02:00) με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Toyota Center», ματς που δεν θα συνδυαστεί με την επιστροφή του πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Μπέβερλι (οπίσθιος μηριαίος), στη δράση, αν και προπονήθηκε χθες και πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα. Εκτός θα μείνει και ο Ταρίκ Μπλακ (μηρός), που δεν προπονήθηκε χθες και δεν πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα του Κέβιν Μακ Χέιλ, ενώ μονάχα στο πρωινό ζέσταμα πήρε μέρος ο Ντουάιτ Χάουαρντ, αλλά θα δώσει το παρών στο σημερινό παιχνίδι.

Αβέβαιη κρίθηκε και η παρουσία του βασικού σέντερ των «σίξερς», Χένρι Σιμς, λόγω ίωσης, αλλά κρίθηκε ετοιμοπόλεμος κρατώντας τον Μπράντον Ντέιβις εκτός της βασικής πεντάδας του Μπρετ Μπράουν. Θυμίζουμε πως οι Τζόελ Εμπίντ (πόδι), Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς (ώμος), Τζέραμι Γκραντ (αστράγαλος) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι) είναι δεδομένα στα πιτς. Τέλος αναφέρουμε πως ο Ρόναλντ Ρόμπερτς Τζούνιορ θα συνεχίσει στους Ντέλαγουερ 87ερς της D-League, θυγατρική ομάδα των 76ερς, έπειτα από την παρουσία του στην προετοιμασία του Μπράουν.



Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved