Λος Άντζελες Λέικερς: Εκτός 2013-14 οι Κόμπι και Νας

Λος Άντζελες Λέικερς: Εκτός 2013-14 οι Κόμπι και Νας

Ο προπονητής των Λος Άντζελες Λέικερς, Μάικ Ντ’ Αντόνι, άφησε να εννοηθεί πως ο Στιβ Νας δεν θα ξαναπαίξει μέσα στο 2013-14.

Το πιθανότερο είναι πως η εκτίμηση θα ακολουθηθεί από απόφαση περί απόσυρσης από την ενεργό δράση του Καναδού πλέι-μέικερ, ο οποίος έχει αναγνωρίσει σχετική προοπτική σε περίπτωση αποδέσμευσης τους «λιμνάνθρωπους». Πάντως, ο έμπειρος κόουτς ξεκαθάρισε πως ο Νας (πόδι) ίσως μπορούσε να γυρίσει εντός της τρέχουσας regular season, αλλά πως ο ίδιος προτιμά να χρησιμοποιήσει νεότερους παίκτες στη θέση «1». Αντίστοιχη άποψη εξέφρασε ο Ντ’ Αντόνι για τον Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο), ο οποίος αναμένεται να επανεξεταστεί σε δύο εβδομάδες, ενώ ο Νικ Γιανγκ (γόνατο) αποκλείστηκε και από τον σημερινό αγώνα (04/03, 05:00) με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «Moda Center». Αντίθετα, ο Ζαβιέ Ανρί (γόνατο) αναμένεται να επιστρέψει στη δράση έπειτα από πολύμηνη αποχή και δύο πρόσφατα ματς με τους Λος Άντζελες Ντιφέντερς της D-League. Στα των εκπρόσωπων του Όρεγκον, οι Τόμας Ρόμπινσον (γόνατο) και Τζόελ Φρίλαντ (γόνατο) θα παραμείνουν στον κατάλογο απόντων του Τέρι Στοτς.

Αλλαγή… εποχής στους Κινγκς
Χωρίς τον Τζέισον Τέρι (γόνατο) συνεχίζουν και απόψε (04/03, 05:00) οι Σακραμέντο Κινγκς, που υποδέχονται τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «Sleep Train Arena», ενώ για τρίτο συνεχόμενο ματς αποκλείστηκε ο Καρλ Λάντρι (γόνατο). Όπως και να έχει, πάντως, η αλλαγή διοίκησης του περασμένου καλοκαιριού συνδυάστηκε με γενική αναδιαμόρφωση του ρόστερ, καθώς υπό την ηγεσία του GM, Πιτ Ντ’ Αλεσάντρο, μονάχα οι Ντε Μάρκους Κάζινς, Αϊσάια Τόμας, Τράβις Αουτλόου και Τζέισον Τόμπσον ήταν στο περσινό κι στο τωρινό ρόστερ των «βασιλιάδων». Όπως ο Τέρι, έτσι οι Τζρου Χολιντέι (πόδι), Ράιαν Άντερσον (λαιμός) και Τζέισον Σμιθ (γόνατο) των «πελεκάνων» έχουν αποκλειστεί από το υπόλοιπο 2013-14, ενώ ο Μόντι Ουίλιαμς άφησε να εννοηθεί πως ο Ταϊρίκ Έβανς θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα μέχρι το πέρας της σεζόν.
http://www.onsports.gr/basket/NBA/item/384419-Minesota-Timpergoylfs-Eftase-i-parea-toy-Lov

Ανάρρωση για Αφλάλο
Ούτε στο χθεσινό παιχνίδι των Ορλάντο Μάτζικ με τους Φιλαδέλφεια 76ερς επέστρεψε στα παρκέ ο Άαρον Αφλάλο (αστράγαλος), αλλά ο Ζακ Βον εκτίμησε πως θα μπορέσει να παίξει στο μεθαυριανό ματς (06/03, 02:00) με τους Χιούστον Ρόκετς στο «Amway Center». Χθες απουσίασε και ο Τζαμίρ Νέλσον λόγω μικροτραυματισμού στη γάμπα, ενώ ο Ρόνι Πράις αρκέστηκε σε 0/7 σουτ καλύπτοντας το κενό του στο αρχικό σχήμα! Μέσα σε όλα εκτιμήθηκε πως ο Ντεγουέιν Ντέντμον θα υπογράψει δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο με τους εκπρόσωπους του Ορλάντο.

«Νυστέρι» για Ουάλας
Μέχρι αύριο (04/03) αναμένεται να γίνει η εγχείρηση του Τζέραλντ Ουάλας (γόνατο) των Μπόστον Σέλτικς, που τον περιθωριοποίησε από το υπόλοιπο πρωτάθλημα. Από την πλευρά τους, οι Έιβερι Μπράντλεϊ (αστράγαλος), Κέλι Όλινικ (δάκτυλο ποδιού) και Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) είναι τουλάχιστον αμφίβολοι ενόψει του μεθαυριανού αγώνα (06/03, 02:30) με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «TD Garden», ενώ ο Κιθ Μπόγκανς παραμένει εκτός ομάδας. Τέλος, οι «πολεμιστές» παίζουν και αύριο (05/03, 02:00) στο «Bankers Life Fieldhouse» των Ιντιάνα Πέισερς, πριν ταξιδέψουν στη Βοστόνη, αλλά φαίνεται πως οι Νεμάνια Νέντοβιτς (οπίσθιος μηριαίος) και Φέστους Εζέλι (γόνατο) θα παραμείνουν εκτός των πλάνων του Μαρκ Τζάκσον.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός για 5η φορά μαζί σε Final-4
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός για 5η φορά μαζί σε Final-4
Παναθηναϊκός AKTOR: MVP των Game 5 ο Κέντρικ Ναν
Παναθηναϊκός AKTOR: MVP των Game 5 ο Κέντρικ Ναν
Ο μεγάλος αγώνας του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα με σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr
Ο μεγάλος αγώνας του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα με σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr
Σοκ με Θανάση Αντετοκούνμπο - Υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα
Σοκ με Θανάση Αντετοκούνμπο - Υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved