Νιου Γιορκ Νικς: Ποιος δεν κάλεσε τάιμ-άουτ;

Νιου Γιορκ Νικς: Ποιος δεν κάλεσε τάιμ-άουτ;

Λόγω απίστευτου λάθους, οι Νιου Γιορκ Νικς έχασαν από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, αλλά ο Μάικ Ουόντσον ανέλαβε τη σχετική ευθύνη.

Θυμίζουμε πως ο Μπράντλι Μπιλ σημείωσε το νικητήριο, όπως αποδείχθηκε, καλάθι στα έξι δευτερόλεπτα, αλλά ουδείς κάλεσε τάιμ-άουτ, ώστε να σταματήσει ο χρόνος και να γίνει επαναφορά στο έτερο μισό του παρκέ. Με το πέρας της αναμέτρησης, ο προπονητής των Νεοϋορκέζων δήλωσε πως ο Μπένο Ούντριχ έπρεπε να κάνει φάουλ στον Μπιλ και πως στη συνέχεια δεν πρόλαβε να αντιδράσει λόγω της ταχύτητας των εξελίξεων, οι οποίες υποχρέωσαν τον Καρμέλο Άντονι να εκβιάσει τρίποντο τρέχοντας από τη μία άκρη στην άλλη. Από την πλευρά τους, οι «Μέλο» και Τζέι Αρ Σμιθ δήλωσαν πως η σχετική ευθύνη είναι των παικτών, όχι του κόουτς, αλλά αμφότεροι παραδέχθηκαν πως έπρεπε να ζητηθεί τάιμ-άουτ.

Ούτως ή άλλως, ο 55χρονος τεχνικός είναι προς απόλυση εδώ και εβδομάδες, οπότε αντίστοιχα γεγονότα και αρνητικά αποτελέσματα δεν ευνοούν την παραμονή του Ουόντσον στον πάγκο των Νικς. Επίσης, ο προπονητής των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου» ισχυρίστηκε πως δημιουργήθηκε πρήξιμο στο γόνατο του Αμάρε Στουντεμάιρ, το οποίο λογικά θα αφήσει τον 31χρονο φόργουορντ/σέντερ εκτός παρκέ για σημαντικό χρονικό διάστημα, αλλά στη συνέχεια ο πρώην παίκτης των Φίνιξ Σανς έγραψε «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ» σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης!

Πάντως, ο Πάμπλο Πριτζιόνι (πόδι) θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες λόγω χθεσινού τραυματισμού, ενώ για περίπου δύο εβδομάδες περιθωριοποιήθηκε και ο Κένιον Μάρτιν (κοιλιακούς). Στα πιτς βρίσκεται επίσης οι Ρέιμοντ Φέλτον (οπίσθιος μηριαίος), αλλά ο Τάισον Τσάντλερ (πόδι) ίσως επιστρέψει στο αυριανό παιχνίδι (19/12, 03:00) με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο στο «BMO Harris Bradley Center», αφού πήρε μέρος στο σημερινό (17/12) «3-on-3» των Νεοϋορκέζων χωρίς περιορισμούς. Μάλιστα, δεν έγινε προπονητικό «5-on-5», οπότε λογικά επιβεβαιώνονται ενδείξεις των τελευταίων ημερών περί προόδου του βασικού σέντερ του Ουόντσον, ενώ την ίδια ώρα ο Κρις Σμιθ προβιβάστηκε στο βασικό ρόστερ έπειτα από πολυήμερη παρουσία στους Έρι Μπέιχοκς της D-League.

Στα των Μπακς, ο Ερσάν Ιλιασόβα (αστράγαλος) είχε περιορισμένη συμμετοχή στις χθεσινές και στις σημερινές ομαδικές ασκήσεις του Λάρι Ντρου, όπως επίσης ο Κρις Μίντλετον (αστράγαλος), οπότε η παρουσία αμφότερων στο παιχνίδι με τον σύλλογο της Νέας Υόρκης κρίνεται αμφίβολη, κάτι που ευνοεί σε σημαντικό βαθμό επέκταση του χρόνου συμμετοχής για τον Αντετοκούμπο. Άλλωστε, ο Καρόν Μπάτλερ (γόνατο) παρέμεινε εκτός προπονήσεων, οπότε δημιουργούνται ευνοϊκότερες προϋποθέσεις για τη διεύρυνση του αγωνιστικού ρόλου του Έλληνα rookie.

Από την πλευρά του, ο Ο Τζέι Μέιο απουσίασε από τις σημερινές ομαδικές ασκήσεις, ώστε να παρευρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς του, η οποία έγινε στη Δυτική Βιρτζίνια. Θυμίζουμε επίσης πως οι Γκάρι Νιλ (πόδι), Ζάζα Πατσούλια (πόδι), Λάρι Σάντερς (αντίχειρας) και Κάρλος Ντελφίνο (πόδι) είναι δεδομένα εκτός, άρα μόλις επτά παίκτες του Ντρου προπονήθηκαν χωρίς περιορισμούς.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Νικς:
Γκαρντ
Ρέιμοντ Φέλτον
Ιμάν Σουμπέρτ
Τζέι Αρ Σμιθ
Πάμπλο Πριτζιόνι
Μπένο Ούντριχ
Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ
Κρις Σμιθ

Φόργουορντ
Καρμέλο Άντονι
Μέτα Ουόρλντ Πις
Κένιον Μάρτιν
Αμάρε Στουντεμάιρ
Τουρ Μάρι

Σέντερ
Τάισον Τσάντλερ
Αντρέα Μπαρνιάνι
Όλντριχ Κόουλ

Και το τωρινό ρόστερ των Μπακς:
Γκαρντ
Μπράντον Νάιτ
Ο Τζέι Μέιο
Λουκ Ριντνάουρ
Γκάρι Νιλ
Νέιτ Ουόλτερς

Φόργουορντ
Καρόν Μπάτλερ
Ερσάν Ιλιασόβα
Κάρλος Ντελφίνο
Τζον Χένσον
Γιάννης Αντετοκούμπο
Έκπε Ούντο
Κρις Μίντλετον

Σέντερ
Λάρι Σάντερς
Ζάζα Πατσούλια
Μίροσλαβ Ραντούλιτσα

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



NBA: Break στο Ντένβερ η Μινεσότα με «ιπτάμενο» Άντονι Έντουαρντς (vid)
NBA: Break στο Ντένβερ η Μινεσότα με «ιπτάμενο» Άντονι Έντουαρντς (vid)
Πάσχα γεμάτο μπάλα με ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ και Ρόμα - Γιουβέντους
Πάσχα γεμάτο μπάλα με ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ και Ρόμα - Γιουβέντους
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved