Νιου Γιορκ Νικς: Δεν καταλαβαίνει ο «Μέλο»

Νιου Γιορκ Νικς: Δεν καταλαβαίνει ο «Μέλο»

Αντί για πορτοκαλί εμφανίσεις, οι Νιου Γιορκ Νικς θα χρησιμοποιήσουν λευκές υποδεχόμενοι τους Ατλάντα Χοκς στο «Madison Square Garden».

Τα προηγούμενα Σάββατα, πάντως, προτίμησαν τις πορτοκαλί φανέλες, αλλά έχασαν όλα τα εντός έδρας ματς, οπότε τα αρμόδια στελέχη των Νεοϋορκέζων αποφάσισαν να αλλάξουν συνήθεια ενόψει του αποψινού αγώνα (15/12, 02:30) με τα «γεράκια». Πάντως, ο Καρμέλο Άντονι προσπαθεί να καταλάβει το αγωνιστικό πρόβλημα των Νικς, χωρίς να δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον για χρώματα, αφού ξεκαθάρισε: «Δεν έχω αντιμετωπίσει άλλη φορά αντίστοιχη κατάσταση. Προσπαθώ να μείνω συγκεντρωμένος στο επόμενο ματς και να παραμείνω θετικός, αλλά δεν μπορώ να διαπιστώσω το πρόβλημά μας. Δεν έχουμε αποκτήσει χημεία, αν και το θεωρούσα δεδομένο. Συνολικά είμαστε έμπειρη ομάδα, οπότε θα έπρεπε να είμαστε αποτελεσματικοί στα κρίσιμα λεπτά».

Πάντως, οι εκπρόσωποι του «Μεγάλου Μήλου» θα στερηθούν και απόψε των υπηρεσιών των Ρέιμοντ Φέλτον (οπίσθιος μηριαίος) και Τάισον Τσάντλερ (πόδι), ενώ αποκλείστηκε και Κένιον Μάρτιν, ο οποίος χτύπησε στους κοιλιακούς στο χθεσινό παιχνίδι με τους Μπόστον Σέλτικς και ίσως χάσει αρκετά ματς, σύμφωνα με τον Μάικ Ουόντσον, που θα καλύψει το κενό στη βασική πεντάδα με προαγωγή του Τζέι Αρ Σμιθ. Από την άλλη, ο Γκουστάβο Αγιόν (αστράγαλος) ταξίδεψε με την αποστολή των Χοκς, αλλά δεν αναμένεται να επιστρέψει στη δράση από σήμερα. Λογικά, όμως, θα είναι διαθέσιμος στο μεθαυριανό ματς (17/12, 02:30) με τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «Philips Arena».

Στο μεταξύ εκτιμήθηκε πως οι Νικς δε θέλουν να παραχωρήσουν τον Ιμάν Σουμπέρτ στους Τορόντο Ράπτορς στο πλαίσιο πιθανής ανταλλαγής του Κάιλ Λόουρι, επειδή προτιμούν ένταξη του 23χρονου γκαρντ/φόργουορντ σε «πακέτο» ανταλλαγής του Αμάρε Στουντεμάιρ, τον οποίο αναμένεται να δώσουν εντός της τρέχουσας regular season. Πάντως, οι Ράπτορς συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τους Νεοϋορκέζους, όπως και με άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες, ενώ την ίδια ώρα ο Ντουέιν Κέισι ξεκαθάρισε πως ο Αμίρ Τζόνσον εξασφάλισε μόνιμη θέση στο αρχικό σχήμα λόγω των συνεχόμενων θετικών εμφανίσεών του έπειτα από πρόσφατο τραυματισμό του Τάιλερ Χάνσμπροου.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Νικς:
Γκαρντ
Ρέιμοντ Φέλτον (Τραυματίας)
Ιμάν Σουμπέρτ
Τζέι Αρ Σμιθ
Πάμπλο Πριτζιόνι
Μπένο Ούντριχ
Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ
Κρις Σμιθ (D-League)

Φόργουορντ
Καρμέλο Άντονι
Μέτα Ουόρλντ Πις
Κένιον Μάρτιν (Τραυματίας)
Αμάρε Στουντεμάιρ
Τουρ Μάρι

Σέντερ
Τάισον Τσάντλερ (Τραυματίας)
Αντρέα Μπαρνιάνι
Όλντριχ Κόουλ

Και το τωρινό ρόστερ των Χοκς:
Γκαρντ
Τζεφ Τιγκ
Λου Ουίλιαμς
Σέλβιν Μακ
Τζον Τζένκινς
Ντένις Σρόντερ
Τζάρεντ Κάνινγχαμ (D-League)

Φόργουορντ
Πολ Μίλσαπ
Κάιλ Κόρβερ
Έλτον Μπραντ
Ντε Μαρ Κάρολ
Μάικ Σκοτ
Καρτιέρ Μάρτιν

Σέντερ
Αλ Χόρφορντ
Γκουστάβο Αγιόν (Τραυματίας)
Πέρο Άντιτς

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved