Τορόντο Ράπτορς: Αχρείαστος ο Ρίτσαρντσον

Τορόντο Ράπτορς: Αχρείαστος ο Ρίτσαρντσον

Πριν προλάβει να φορέσει τη φανέλα των Τορόντο Ράπτορς, ο Κουεντίν Ρίτσαρντσον αποδεσμεύτηκε από τον μοναδικό καναδικό σύλλογο του NBA.

Ο 33χρονος φόργουορντ αποκτήθηκε από τους Νιου Γιορκ Νικς στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Αντρέα Μπαρνιάνι, αλλά πλέον αποδεικνύεται πως ουδέποτε απασχόλησε σοβαρά τους «πτερόσαυρους». Υπάρχουν, άλλωστε, καλύτερες λύσεις στο δυναμικό των Ράπτορς σύμφωνα με τον GM, Μασάι Ουτζίρι, όπως και με τον προπονητή, Ντουέιν Κέισι, ο οποίος ανέλυσε την προοπτική αρκετών μελών του δυναμικού.

Καταρχάς υποστήριξε πως το σουτ του Ρούντι Γκέι υποχώρησε πέρσι, αλλά εξέφρασε αισιοδοξία για καλύτερες εμφανίσεις του 27χρονου φόργουορντ εντός του 2013-14, από τη στιγμή που έγινε εγχείρηση στο μάτι του πρώην παίκτη των Μέμφις Γκρίζλις. Επίσης ισχυρίστηκε πως ο Τέρενς Ρος έχει το μεγαλύτερο περιθώριο βελτίωσης ανάμεσα σε όλους τους παίκτες του, ενώ πρόσθεσε πως οι φετινοί Ράπτορς θα είναι περισσότερο αργοί σε σχέση με το ξεκίνημα της περασμένης σεζόν.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Γκέι προπονήθηκε μαζί με τον Χακίμ Ολάζουον κατά τη διάρκεια της τρέχουσας offseason, ώστε να προσθέσει κινήσεις στο ρεπορτόριό του, οι οποίες, προφανώς, αφορούν φάσεις κοντά στο καλάθι. Τέλος, ο Λάντρι Φιλντς δεν είναι ακόμα στο 100% ύστερα από τραυματισμό στον ώμο, αλλά γνωστοποιήθηκε πως έχει δουλέψει εντατικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ώστε να επαναφέρει και εκείνος το σουτ του στα παλιότερα στάνταρ του.



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved