Μιλγουόκι Μπακς: «Κούρσα» για Τζος Σμιθ

Μιλγουόκι Μπακς: «Κούρσα» για Τζος Σμιθ

Αν και οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς «ανεβαίνουν», οι Μιλγουόκι Μπακς παραμένουν φαβορί για την απόκτηση του Τζος Σμιθ των Ατλάντα Χοκς.

Λίγες ώρες απέμειναν για τη λήξη της προθεσμίας ανταλλαγών στον «μαγικό» κόσμο, οπότε σήμερα (20/02) και αύριο όλες οι εμπλεκόμενες ομάδες θα τα δώσουν όλα, ώστε να πετύχουν τους μεταγραφικούς στόχους τους. Σίγουρα ξεχωρίζει η περίπτωση του Σμιθ, τον οποίο θέλουν να παραχωρήσουν οι Χοκς, επειδή δεν σκοπεύουν να του προσφέρουν μάξιμουμ συμβόλαιο το καλοκαίρι, όταν γίνει free agent.

Φυσικά, το αντίστοιχο πρόβλημα θα αντιμετωπίσει η ομάδα, η οποία θα αποκτήσει τον 27χρονο Αμερικανό, αν ολοκληρωθεί ανταλλαγή εντός των επόμενων ωρών. Για την ώρα, οι Μπακς είναι φαβορί, αλλά έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα δώσουν τους Λάρι Σάντερς και Τζον Χένσον. Αντίθετα, οι Μπράντον Τζένινγκς και Μόντα Έλις «παίζουν», αν και ο Σμιθ υποστήριξε ανεπίσημα πως θα ήθελε να βρεθεί δίπλα στο συγκεκριμένο δίδυμο, αν συνεχίσει στο Ουισκόνσιν. Προς παραχώρηση είναι επίσης οι Σάμουελ Ντάλεμπερτ και Ερσάν Ιλιασόβα. Γενικά δεν υπάρχει εξαίρεση σε κάποιο μέλος του ρόστερ, πλην των Χένσον και Σάντερς, αναφορικά με πιθανές «θυσίες».

Έντονο ενδιαφέρον για τον 27χρονο φόργουορντ δείχνουν πλέον οι Ουίζαρντς, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί το περιεχόμενο της πρότασής τους. Στο κόλπο είναι και οι Μπρούκλιν Νετς, που αντιμετωπίζουν σήμερα (21/02, 03:00) για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά τους Μπακς, και οι Φίνιξ Σανς. Οι Νεοϋορκέζοι φαίνεται πως προσφέρουν τους Κρις Χάμφρις, Μάρσον Μπρουκς και επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου, αλλά η προσφορά δεν καλύπτει τις απαιτήσεις των «γερακιών». Μάλιστα, οι Χοκς περίμεναν γενικότερα καλύτερες προσφορές, αλλά δύσκολα θα κρατήσουν τον Σμιθ. Από την πλευρά τους, οι Σαν Αντόνιο Σπερς και Μπόστον Σέλτικς έχουν τεθεί στο περιθώριο, σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων. Μάλιστα, τα «σπιρούνια» απομακρύνθηκαν παράλληλα από την περίπτωση απόκτησης του Αλ Τζέφερσον των Γιούτα Τζαζ.

Στο μεταξύ, τα «ελάφια» διατηρούν επικοινωνία με τους Ορλάντο Μάτζικ για τον Τζέι Τζέι Ρέντικ, κάτι που ισχύει επίσης για τους Ιντιάνα Πέισερς, Σικάγο Μπουλς και Μινεσότα Τίμπεργουλφς. Στην προκειμένη, οι «λύκοι» λογίζονται σαν φαβορί, αλλά ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν, μάλλον, τις επόμενες ώρες.

Τέλος σημειώνουμε πως στο αποψινό ματς του «BMO Harris Bradley Center», η ομάδα του Τζιμ Μπόιλαν θα παραταχθεί χωρίς απουσίες, αν ξεπεράσει ίωση ο Μαρκίς Ντάνιελς, που αποκλείστηκε από το χθεσινό παιχνίδι στο «Barclays Center». Για τους Νετς παραμένει στα πιτς ο Τορνίκε Σενγκέιλα (διάσειση), ενώ ο Ντερόν Ουίλιαμς γύρισε στον χθεσινό αγώνα, χωρίς να ξεπεράσει κατά 100% τραυματισμό στους αστράγαλους. Μάλιστα, ο κόουτς των εκπρόσωπων του Μπρούκλιν, Πι Τζέι Καρλέσιμο, στήριξε τον «D-Will», που έχει δεχθεί κριτική για πολλούς λόγους, είτε αγωνιστικούς, είτε όχι, δηλώνοντας: «Όλοι έχουν πρόβλημα με τον Ντερόν, αλλά εγώ δεν έχω. Λατρεύω τον Ντερόν και είναι μεγάλος παίκτης. Με ενοχλούν, όλα όσα συμβαίνουν γύρω του. Δεν ξέρω γιατί ενοχλεί τόσο».



Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Οριστικό! «Κλείδωσε» για 25 Μαΐου - Σύμφωνη η UEFA
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Οριστικό! «Κλείδωσε» για 25 Μαΐου - Σύμφωνη η UEFA
Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ έδωσε τετραήμερο ρεπό στους παίκτες λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Άρη
Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ έδωσε τετραήμερο ρεπό στους παίκτες λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Άρη
Euroleague: Κρίσιμα παιχνίδια για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό με σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr
Euroleague: Κρίσιμα παιχνίδια για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό με σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr
Μίλαν: Τελικές επαφές με Λοπετέγι για αντί-Πιόλι
Μίλαν: Τελικές επαφές με Λοπετέγι για αντί-Πιόλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved