Παναθηναϊκός Superfoods: Κοινωνική δράση και γιορτή! (videos+photos)

Παναθηναϊκός Superfoods: Κοινωνική δράση και γιορτή! (videos+photos)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στην «Ημέρα Φιλάθλου», στην οποία 297 τυχεροί έφυγαν με δώρα, για τη στήριξή τους προς τους συνανθρώπους μας στη Μάνδρα.

Μια ακόμα μοναδική και πρωτοποριακή κίνηση έκανε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods την περασμένη Κυριακή. Δεν μιλάμε, μόνο, για την «Ημέρα Φιλάθλου» που διοργανώθηκε για τέταρτη φορά αλλά για το γεγονός ότι η τιμή εισόδου στο γήπεδο ήταν στα 3 ευρώ και όλα τα έσοδα πήγαν υπέρ των πληγέντων από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής.

Πέρα από αυτό, στο τέλος του αγώνα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods επί της ουσίας είπε με ξεχωριστό τρόπο «ευχαριστώ» στους 7.300 φίλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί κάρτα διαρκείας για τη φετινή σεζόν. Κληρώθηκαν, λοιπόν, δώρα αξίας 100.000 ευρώ με τους παίκτες, τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ να διεξάγουν την κλήρωση και 297 δώρα ένα εκ των οποίων ήταν ένα αυτοκίνητο, μοιράστηκαν στους τυχερούς.

Η ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο της  «Ημέρας Φιλάθλου», που έλαβε χώρα για τέταρτη συνεχή χρονιά στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Κυριακής (17/12) στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο Aegean, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες της Μάνδρας, κληρώθηκαν για πρώτη φορά δώρα αξίας 100.000€, σε μια κίνηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της για τη φετινή άνευ προηγουμένου ανταπόκρισή τους στις πωλήσεις των ετήσιων εισιτηρίων διαρκείας (ξεπέρασαν τον αριθμό 7.300)!

Χιλιάδες φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «πράσινης» ΚΑΕ, ευχαριστήθηκαν το θέαμα και τις εκπλήξεις και παράλληλα στάθηκαν εμπράκτως στο πλευρό συνανθρώπων μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

297 κάτοχοι καρτών διαρκείας έφυγαν από το γήπεδο διπλά χαρούμενοι, καθώς πέραν από το γεγονός ότι απόλαυσαν έναν ακόμη όμορφο αγώνα μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, κέρδισαν και ένα από τα πλούσια δώρα που προσέφεραν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, το PAOSHOP, η PAO BC ACADEMY  και οι κάτωθι χορηγοί μας: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, SUPERFOODS, ADIDAS, COSMOTE, MERCEDES, TOYO TIRES, 3E, AKTINA TRAVEL GROUP, NOKIA, ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑ, LG, EZA, MOLTO, BP, MICROSOFT, VIVA, KELLY’S CHIPS, HELLENIC SEAWAYS και CARNICERO.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο και συνεισφέρανε σε αυτόν τον ιερό σκοπό, ενισχύοντας έτσι τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες της Μάνδρας, καθώς και  όλους τους κατόχους διαρκείας που βρίσκονται εμπράκτως στο πλευρό της!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την «Ημέρα Φιλάθλου» και την κλήρωση για τα δώρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods στο Leoforos.gr



Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
Χάντμπολ: Προβάδισμα πρόκρισης για την Εθνική Ελλάδας
Χάντμπολ: Προβάδισμα πρόκρισης για την Εθνική Ελλάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved