Παναθηναϊκός Superfoods: Ένας «workaholic» στο ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός Superfoods: Ένας «workaholic» στο ΟΑΚΑ!

Ο Μάρκους Ντένμον εργάζεται πυρετωδώς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και εκφράζει στο περιβάλλον του την ανυπομονησία του να ξεκινήσει να δουλεύει και με τον Παναθηναϊκό Superfoods

«Πιστεύω πως οι οπαδοί θα εκτιμήσουν το πόσο σκληρά δουλεύω…», είχε δηλώσει ο Μάρκους Ντένμον στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει μία μέρα μετά την ανακοίνωσή του από τον Παναθηναϊκό Superfoods. Ο Αμερικανός άσος, σε εκείνη του τη συνέντευξη, μάς είχε δώσει μία πρώτη γεύση της εργατικότητας που ξεχωρίζει μεταξύ των στοιχείων της προσωπικότητάς του. Ο 27χρονος γκαρντ μάλιστα, σε εκείνη του τη συνέντευξη, είχε επαναλάβει πολλές φορές την όρεξη που έχει για δουλειά, δίνοντας έτσι το στίγμα που τον χαρακτηρίζει και τη… μανία του για μπάσκετ, προπονήσεις και βελτίωση! Για όποιον δεν θυμάται, ο νεοαποκτηθείς άσος του «τριφυλλιού» είχε δηλώσει σχετικά: «Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου εργάτη. Πάντα μου άρεσε να δουλεύω σκληρά. Αυτό δεν θα σταματήσει τώρα. Θα συνεχίσω να δουλεύω από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα έρθω στην Αθήνα. Γενικά αυτό είναι το πιο έντονο στοιχείο μου. Είμαι από τους ανθρώπους που δουλεύουν. Θέλω διαρκώς να βελτιώνομαι, γι’ αυτό και δεν σταματάω να δουλεύω».

Όλα αυτά, μόνο στα λόγια δεν έμειναν από τον Μάρκους Ντένμον, ο οποίος μετά από μία μικρή παρουσίαση των στοιχείων του παιχνιδιού και του χαρακτήρα του μέσω της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ», φρόντισε να τα επιβεβαιώσει και να τα κάνει πράξη νωρίς-νωρίς, πριν καν έρθει στην Ελλάδα για να φορέσει τα πράσινα και να αρχίσει να δουλεύει με τη νέα του ομάδα, τον Παναθηναϊκό.

Ξημεροβραδιάζεται στο γήπεδο!

Αυτή τη στιγμή, ο Ντένμον βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού μετρώντας αντίστροφα για τη μέρα που θα ταξιδέψει με προορισμό την Ελλάδα και θα ενσωματωθεί στο «τριφύλλι», ξεκινώντας προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες και τον νέο του προπονητή. Ωστόσο, ο Αμερικανός δεν κάθεται να κοιτάζει την κλεψύδρα περιμένοντας πότε αυτή θα αδειάσει για να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στη χώρα μας. Αντιθέτως! Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού δουλεύει αδιάκοπα, χωρίς να παίρνει… ανάσα, λες και διανύει το βασικό στάδιο προετοιμασίας με την ομάδα του! Προπονείται σκληρά, καθημερινά, περνώντας ώρες ατελείωτες μέσα στο παρκέ και στο γυμναστήριο, όπου και… ξημεροβραδιάζεται κυριολεκτικά, δουλεύοντας σε πολλά σημεία του παιχνιδιού όπου θέλει να βελτιωθεί αι να εξελιχθεί!
Ο ίδιος ο παίκτης μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο αυτή του την επιλογή να… υποδεχτεί τον χειμώνα νωρίτερα, να σηκώσει μανίκια και να πιάσει δουλειά, έστω και ατομικά! Συγκεκριμένα, χθες, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το εξής μήνυμα: «Μεταμεσονύκτιες προπονήσεις», το οποίο εξηγεί όλα τα παραπάνω!

Προπόνηση πρωί-βράδυ, μέχρι τις… 12 π.μ.!

«Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω πιο μακριά από την ημέρα που θα έρθω στην Αθήνα και θα αρχίσω να δουλεύω. Μόνο αυτό με νοιάζει», είχε πει σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξής του στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» ο Ντένμον. Φαίνεται, όμως, ότι η ανυπομονησία του να έρθει να δουλέψει με τον Παναθηναϊκό ήταν τόσο μεγάλη που τον… κέρδισε και τον ανάγκασε, όχι μόνο να ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις, αλλά μάλιστα και… διπλές! Ο Αμερικανός δουλεύει πολλές φορές και το πρωί και το βράδυ, είτε στο παρκέ, είτε στο γυμναστήριο, ενώ κάποιες φορές… ξεχνιέται εκεί, με αποτέλεσμα να φτάνει να προπονείται ως τις 12 τα μεσάνυχτα!

Αυτά προσπαθεί να βελτιώσει!

Ο Μάρκους Ντένμον είναι ένας παίκτης που δεν σταματά να δουλεύει και που θέλει συνέχεια να βελτιώνεται. Η περσινή του χρονιά στην Γκαζιαντέπ με προπονητή τον Στέφανο Δέδα (είχε επίσης φιλοξενηθεί στην «Π» επιβεβαιώνοντας την εργατικότητα του πρώην παίκτη του), ήταν η καλύτερη και πιο παραγωγική της καριέρας του, αποτελώντας το εισιτήριο για να κάνει το… άλμα στον Παναθηναϊκό. Κι όμως, παρά το ότι εξελίχθηκε σε πολλά σημεία του παιχνιδιού του, ειδικά στην οργάνωση ως πλέι μέικερ, συνεχίζει να εργάζεται για να διορθώσει αδυναμίες και να εξελίξει κι άλλο το παιχνίδι του. Εδώ και καιρό, λοιπόν, έχει αρχίσει να προπονείται σκληρά δουλεύοντας σε συγκεκριμένα κομμάτια που αφορούν τον ρόλο που μπορεί να έχει στο παρκέ, τόσο ως «2», όσο και ως πλέι μέικερ.

Βλέπει video του Παναθηναϊκού!

Ο Αμερικανός, πριν μπει στο παρκέ και αρχίσει να προπονείται βλέπει πρώτα βίντεο από τα περσινά παιχνίδια του «τριφυλλιού» προσπαθώντας να αφομοιώσει τη φιλοσοφία και το μπάσκετ που θέλει να εφαρμόσει ο Τσάβι Πασκουάλ! Πάνω σε αυτή τη βάση, λοιπόν, δουλεύει ο Αμερικανός και συγκεκριμένα πάνω σε ασκήσεις που αφορούν στο πικ εν ρολ, στην κίνησή του μακριά από την μπάλα (ειδικά όταν το σύστημα αφορά δύο σκριν στην αδύνατη πλευρά), στον χειρισμό της μπάλας (μιας και θα τον δούμε αρκετές φορές να «κουβαλάει» την μπάλα, να επιχειρεί διεισδύσεις ή και να οργανώνει), στο σουτ και γενικότερα στο «all around» παιχνίδι που θέλει να έχει ένας «combo» γκαρντ, όπως ο Ντένμον. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, ότι ο Ντένμον προσανατολίζεται για δύο θέσεις, είναι κυρίως σουτέρ αλλά μπορεί να βοηθήσει και στον «1». Παλεύει πολύ στην άμυνα, ενώ αντιλαμβάνεται αμέσως τον ρόλο που πρέπει να έχει στην ομάδα του και όσα ζητά από αυτόν ο προπονητής του. Είναι πραγματικός μαχητής μέσα στο παρκέ, παλεύει πολύ για κάθε μπάλα, είναι αρκετά αθλητικός για τη θέση του, ενώ αποτελεί και… υπόδειγμα συμπαίκτη, όπως έχουν πει αρκετοί γι’ αυτόν, αλλά και όπως φάνηκε από μία άλλη δήλωσή του στην «Π», λέγοντας «θέλω να κάνω ό,τι χρειαστούν οι συμπαίκτες μου ώστε να τους βοηθήσω. Έχω μάθει να είμαι καλός χαρακτήρας και καλός συμπαίκτης».

Δεν κρατιέται για ΟΑΚΑ!

Εκτός από επίδειξη… εργατικότητας, ο Μάρκους Ντένμον φροντίζει κάθε λίγο να εκφράζει και την ανυπομονησία του για τη στιγμή που θα έρθει στην Ελλάδα και θα πατήσει… ΟΑΚΑ!
Ο Αμερικανός γκαρντ εκμυστηρεύεται στον στενό του κύκλο ότι δεν… κρατιέται για τη μέρα που θα φτάσει στη χώρα μας και δη για τη στιγμή που θα αρχίσουν οι προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό! Μιλώντας μάλιστα στο περιβάλλον του, εξηγεί και τους λόγους που έχει ήδη αρχίσει το ατομικό του πρόγραμμα, λέγοντας ότι όσο πλησιάζει η μέρα που θα έρθει στην Αθήνα, τόσο πιο πολύ ανεβάζει τους ρυθμούς του!

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved