Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Βρήκε τον άνθρωπό του ο Ουέστμπρουκ

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Βρήκε τον άνθρωπό του ο Ουέστμπρουκ

Τη στήριξη του Κόμπι Μπράιαντ των Λος Άντζελες Λέικερς αναγνώρισε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

«Αυτός είναι ο άνθρωπός μου» δήλωσε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας τη συμπαράσταση του 36άχρονου γκαρντ, ο οποίος έχει εναντιωθεί πολλάκις στην κριτική σε βάρος του Ουέστμπρουκ αναφέροντας πως του θυμίζει τον νεότερο εαυτό του. Απόψε, πάντως, ο 26άχρονος πλέι-μέικερ χρειάζεται κάτι παραπάνω από τον Μπράιαντ, για να οδηγήσει τις «βροντές» στα φετινά playoffs του NBA, αφού απαιτείται νίκη επί των Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Target Center» και ήττα των Νιου Ορλίνς Πέλικανς από τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «Smoothie King Center» (16/04, 03:00). Μάλιστα, οι τραυματισμένοι Κέβιν Ντουράντ (πόδι) και Σερζ Ιμπάκα (γόνατο) δεν θα σταθούν στο πλευρό του.

Βλέπει Ρίο ο Ουίγκινς
Από την πλευρά τους, οι «λύκοι» θα ολοκληρώσουν τη φετινή πορεία τους χωρίς τους Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος/αχίλλειος τένοντας), Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος) και Σαμπάζ Μουχάμαντ (δάκτυλο χεριού), ενώ απέκλεισαν επίσης τους Γκόρτζι Ντιένγκ (κεφάλι), Κέβιν Γκαρνέτ (γόνατο), Γκάρι Νιλ (αστράγαλος) και Τσέιζ Μπάντινγκερ (αστράγαλος). Από εκεί και πέρα δήλωσαν αμφίβολους τους Κέβιν Μάρτιν (ίωση), Άντονι Μπένετ (αστράγαλος) και Τζάστιν Χάμιλτον (οπίσθιος μηριαίος), οι οποίοι θα δώσουν το παρών στο σημερινό ματς, ενώ μέσα σε όλα ο Άντριου Ουίγκινς αποκάλυψε πως θα ενισχύσει τον Καναδά στο φετινό FIBA Americas, στο οποίο θα καθοριστούν οι εκπρόσωποι της Αμερικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Αβέβαιος ο Μπελινέλι
Από την πλευρά του, ο Μάρκο Μπελινέλι των «σπιρουνιών» επανέλαβε πως θα αποφασίσει μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν για πιθανή συμμετοχή του στο φετινό Ευρωμπάσκετ με την Ιταλία, αλλά ο Ντανίλο Γκαλινάρι των Ντένβερ Νάγκετς υποστήριξε πως έφτασε η στιγμή για διάκριση της εθνικής ομάδας των δύο NBAers. Όσον αφορά την postseason του «μαγικού» κόσμου, οι Τεξανοί θα εξασφαλίσουν τη δεύτερη θέση της Δύσης με νίκη επί των «πελεκάνων», που με τη σειρά τους θα εξασφαλίσουν πρόκριση στα playoffs με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους πρωταθλητές NBA.

Από εκεί και πέρα, ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του Ικάρου Καλλιθέας, Άρον Μπέινς, θα πάρει τη θέση του Μπορίς Ντιό στο αρχικό σχήμα του Γκρεγκ Πόποβιτς, ο οποίος δεν υπολογίζει τους Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα) και Ματ Μπόνερ (γάμπα). Τέλος, ο Μόντι Ουίλιαμς έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του, αφού ο Τζρου Χόλιντεϊ (πόδι) τέθηκε πράγματι στη διάθεσή του.



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved