NBA: Διατήρησαν πλεονέκτημα οι Πέλικανς, ελπίζουν οι Θάντερ (videos)

NBA: Διατήρησαν πλεονέκτημα οι Πέλικανς, ελπίζουν οι Θάντερ (videos)

Στην όγδοη θέση της Δύσης παρέμειναν οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς με 100-88 επί των Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Target Center».

Ο Άντονι Ντέιβις ξεχώρισε με 24 πόντους, ενώ από 22π. σημείωσαν οι Ταϊρίκ Έβανς και Έρικ Γκόρντον. Από την πλευρά του, ο Τζρου Χολιντέι (πόδι) πήρε ρεπό λόγω της παρουσίας του στο χθεσινό (13/04) παιχνίδι με τους Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου. Από την άλλη, ο Ζακ Λαβίν πέτυχε 24 πόντους, ενώ έπαιξε ο Ρόμπι Χάμελ (μέση, 11π., 10 ριμπ. σε 32.56’), ο οποίος δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Αντίθετα, ο Κέβιν Μάρτιν αποκλείστηκε λόγω ίωσης και υποχρέωσε το Φλιπ Σόντερς να καλύψει το κενό στη βασική πεντάδα με τον Τσέιζ Μπάντινγκερ, ο οποίος αποχώρησε με τραυματισμό στον αστράγαλο.

Επίσης, ο Τζάστιν Χάμιλτον (7π. σε 27.14’) χτύπησε στον οπίσθιο μηριαίο αφήνοντας το Σόντερς με έξι παίκτες. Εξάλλου, έμεινε έξω ο Κέβιν Γκαρνέτ (γόνατο), ο οποίος σκοπεύει να επιστρέψει στη δράση από το ξεκίνημα του 2015-16, ενώ περιθωριοποιήθηκαν επίσης οι Γκάρι Νιλ (αστράγαλος), Γκόρτζι Ντιένγκ (κεφάλι) και Άντονι Μπένετ (αστράγαλος) μαζί με τους Νίκολα Πέκοβιτς (αστράγαλος/αχίλλειος τένοντας) και Σαμπάζ Μουχάμαντ (δάκτυλο χεριού). Στα… πιτς έμεινε και ο Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), του οποίου η νεότερη εγχείρηση έγινε σήμερα (14/04) και ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα.

Ίσα που προλαβαίνουν οι Θάντερ

Ισόβαθμοι με τους «πελεκάνους» παρέμειναν οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ χάρη σε 101-90 σε βάρος των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στην «Chesapeake Energy Arena». Ακυρώθηκε η χθεσινή (13/04) τεχνική ποινή του Ράσελ Ουέστμπρουκ από την πειθαρχική επιτροπή του NBA κι αγωνίστηκε κανονικά, για να «σταματήσει» στους 36 πόντους. Ακολούθησε με 27π. ο Ενές Καντέρ, ο οποίος το καλοκαίρι θα γίνει unrestricted free agent, αλλά ξεκαθάρισε πως θέλει να συνεχίσει στις «βροντές», ενώ οι Κέβιν Ντουράντ (πόδι) και Σερζ Ιμπάκα (πόδι) παρέμειναν στον κατάλογο των τραυματιών.

Από την άλλη, αποκλείστηκε από δεύτερο διαδοχικό ματς ο Λα Μάρκους Όλντριτζ (πόδι), ο οποίος ίσως παίξει στο μεθαυριανό (16/04, 03.00) αγώνα με τους Ντάλας Μάβερικς στο «American Airlines Center», τελευταίο πριν από τα πλέι οφ, αλλά μάλλον θα το χάσει ο Νικολά Μπατούμ (άποντος σε 10.31’), ο οποίος αποχώρησε εξαιτίας τραυματισμού στο δεξί γόνατο. Χτύπησε επίσης ο Σι Τζέι Μακ Κόλουμ (4π. σε 19.53’), ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον αριστερό αστράγαλο και παραδέχθηκε πως δύσκολα θα παίξει κόντρα στους «Μαβς», ενώ δεδομένα εκτός είναι οι Ουέσλι Μάθιους (αχίλλειος τένοντας), Άαρον Αφλάλο (ώμος) και Ντορέλ Ράιτ (χέρι). Πάντως, η ήττα δεν «πόνεσε» τον Τέρι Στοτς, ο οποίος παραχώρησε ρεπό στο Στιβ Μπλέικ και ξεκούρασε τους παίκτες του, μοιράζοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους του διαθέσιμους.

Αδιάφορη ήττα για Μάβερικς

Όντας δεδομένα στην έβδομη θέση της Δυτικής Περιφέρειας οι Ντάλας Μάβερικς έχασαν με 109-92 στην «Energy Solutions Arena» από τους αδιάφορους Γιούτα Τζαζ. Αποκλείστηκε ο Τσάντλερ Πάρσονς (γόνατο) από πέμπτο σερί παιχνίδι λόγω πρόσφατης υποτροπής, ενώ ρεπό πήραν οι Ντιρκ Νοβίτσκι, Τάισον Τσάντλερ και Μόντα Έλις, επιτρέποντας παρουσία των Ραζόν Ρόντο, Ρέιμοντ Φέλτον, Ρίτσαρντ Τζέφερσον, Τσάρλι Βιγιανουέβα και Αμάρε Στουντεμάιρ στη βασική πεντάδα του Ρικ Καρλάιλ. Ξεχώρισε ο Χοσέ Μπαρέα με 18 πόντους, ενώ ο Ντέβιν Χάρις (άποντος σε 5.02’) αποχώρησε με τραυματισμό στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού ποδιού.

Στα των «μορμόνων», περιθωριοποιήθηκε από δεύτερο διαδοχικό ματς ο Γκόρντον Χέιγουορντ λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα, ενώ από δεύτερο συναπτό παιχνίδι αποκλείστηκε και ο Ντέρικ Φέιβορς εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση. Ούτε ο Τρέι Μπερκ (μέση) κρίθηκε ετοιμοπόλεμος, οπότε έμεινε έξω μαζί με τον Άλεκ Μπαρκς (ώμος). Τέλος, αναφέρουμε πως ο Μπράις Κότον πέτυχε σήμερα 21 από τους 45 πόντους της καριέρας του στο NBA, ενώ ο Ρούντι Γκομπέρ συνδύασε 20π. με 17 ριμπάουντ.

Δείτε εδώ τις βαθμολογίες και το υπόλοιπο πρόγραμμα του NBA.

NBA: Διατήρησαν πλεονέκτημα οι Πέλικανς, ελπίζουν οι Θάντερ (videos)



Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved