ΝΒΑ: Στο Μεξικό Κινγκς και Σέλτικς

ΝΒΑ: Στο Μεξικό Κινγκς και Σέλτικς

Κοινοποιήθηκε το πρώτο ματς της regular season του 2015-16, το οποίο αφορά την επόμενη επίσκεψη του NBA στο Μεξικό.

Στις 3 Δεκεμβρίου, στην Πόλη του Μεξικού, οι Μπόστον Σέλτικς θα αντιμετωπίσουν τους Σακραμέντο Κινγκς. Απόψε (15/04, 02:30), πάντως, οι «C’s» θα υποδεχτούν τους Τορόντο Ράπτορς στο «TD Garden» και αύριο (16/04, 03:00) θα ολοκληρώσουν τη regular season του 2014-15 στο «BMO Harris Bradley Center» των Μιλγουόκι Μπακς, ενώ χρειάζονται ένα θετικό αποτέλεσμα, για να εξασφαλίσουν την έβδομη θέση της Ανατολής, που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στον πρώτο γύρο των φετινών playoffs του NBA. Μάλιστα, όλα τα μέλη του ρόστερ είναι στη διάθεση του Μπραντ Στίβενς, ο οποίος ομολόγησε ότι θα ξεκουράσει παίκτες στο αυριανό ματς, όχι στο σημερινό.

Οι «πτερόσαυροι» θα τερματίσουν στην τρίτη ή την τέταρτη θέση της ανατολικής περιφέρειας ανάλογα με το σημερινό αποτέλεσμά τους και εκείνο του αυριανού αγώνα (16/04, 02:00) με τους Σάρλοτ Χόρνετς στο «Air Canada Centre», γεγονός που δεν επιτρέπει ιδιαίτερη ξεκούραση των παικτών. Πάντως, ο Αμίρ Τζόνσον (αστράγαλος) παραμένει αμφίβολος για το αποψινό ματς, αλλά δήλωσε ότι νιώθει καλύτερα και ο Ντουέιν Κέισι παραδέχθηκε πως θα ήθελε να τον χρησιμοποιήσει πριν από την έναρξη της postseason. Όσον αφορά τις «σφήκες», οι Αλ Τζέφερσον (γόνατο), Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (αστράγαλος), Κόντι Ζέλερ (ώμος), Λανς Στίβενσον (δάκτυλο ποδιού) και Πι Τζέι Χέρστον (γόνατο) αναμένεται να χάσουν και το τελευταίο φετινό ματς της ομάδας τους.

Αδιάφοροι οι Μπακς
Με τη σειρά της, η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι σίγουρα στην έκτη θέση της Ανατολής, οπότε στον πρώτο γύρο των playoffs θα αντιμετωπίσει τους Ράπτορς ή τους Σικάγο Μπουλς με μειονέκτημα έδρας. Αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι με τους «κέλτες», ο Τζέισον Κιντ θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών του Τζάρεντ Ντάντλεϊ (ρεπό), ενώ στο περιθώριο θα μείνουν επίσης οι Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι), οι οποίοι θα χάσουν και την postseason. Θυμίζουμε επίσης πως ο κόουτς των «ελαφιών» δεν σκοπεύει να ξεκουράσει παίκτες ενόψει των playoffs.

Παίζει ο Κλάρκσον
Αύριο (16/04, 05:30), οι «βασιλιάδες» θα ολοκληρώσουν τη σεζόν στο «Staples Center», όπου θα αντιμετωπίσουν τους Λος Άντζελες Λέικερς, που δεν υπολογίζουν τους Κόμπι Μπράιαντ (ώμος) και Ντουάιτ Μπάικς (χέρι). Ούτε ο Νικ Γιανγκ (γόνατο) είναι διαθέσιμος, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του αναγνώρισε ότι δεν τα πήγε καλά φέτος, αλλά πρόσθεσε με τον… δικό του τρόπο ότι θα επανεμφανιστεί βελτιωμένος στην επόμενη σεζόν, ενώ ο Τζέρεμι Λιν (γόνατο) υποστήριξε πως δεν θα χρειαστεί εγχείρηση μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του. Στα πιτς είναι επίσης ο Τζούλιους Ραντλ (πόδι), ο οποίος είπε ότι προοδεύει τονίζοντας πως θα δώσει το παρών στο Summer League του Λας Βέγκας.

Ακόμα, ο Ουέιν Έλινγκτον (ώμος) ανέφερε ότι θα ήθελε να συνεχίσει στους «λιμνάνθρωπους» ξεπερνώντας τραυματισμό, που προκάλεσε πρόωρη διακοπή της φετινής πορείας του, ενώ στο περιθώριο θα μείνει επίσης ο Ρόνι Πράις (αγκώνας), ο οποίος υποστήριξε πως θα είναι στο 100% σε μία εβδομάδα, αλλά ο Ουές Τζόνσον (αστράγαλος) ενδεχομένως γυρίσει στα παρκέ μετά τον παραγκωνισμό του από το χθεσινό ματς με τους Κινγκς. Αμφίβολη θεωρείται επίσης παρουσία του Τζόρνταν Κλάρκσον (αστράγαλος), αλλά αναμένεται να συνεχίσει κανονικά, αν και χτύπησε στο τέλος του χθεσινού ντέρμπι των συλλόγων της Καλιφόρνια.

Χιουμοριστική εισβολή στο σπίτι του Στάουσκας
Από την άλλη, ο Τζορτζ Καρλ δήλωσε ότι ο Ντε Μάρκους Κάζινς (πόδι) είναι πλήρης σε κάθε μπασκετικό τομέα, αλλά θα στερηθεί των υπηρεσιών του και στο αυριανό παιχνίδι. Στα πιτς θα μείνουν επίσης οι Ρούντι Γκέι (κεφάλι), Ντάρεν Κόλισον (ισχίο) και Έρικ Μόρλαντ (ώμος), ενώ προς νέο αποκλεισμό οδεύει επίσης ο Ρέτζι Έβανς (αντίχειρας). Αντίθετα, ο Όμρι Κάσπι θα συνεχίσει κανονικά, ενώ εξέφρασε επιθυμία για υπογραφή νέου συμβολαίου με τους «βασιλιάδες» το καλοκαίρι, όταν γίνει unrestricted free agent, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η rookie χρονιά του Νικ Στάουσκας ολοκληρώθηκε με ποπ κορν στο… σπίτι του.

ΝΒΑ: Στο Μεξικό Κινγκς και Σέλτικς

No description needed. I didn't have a car this year so my house got popcornd. Real funny guys. Real funny smh!

A video posted by Nik Stauskas (@nikstauskas11) on



ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved