NBA: «Άκυρο» σε Κουφό και Καλάθη (videos)

NBA: «Άκυρο» σε Κουφό και Καλάθη (videos)

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αρκέστηκαν σε 111-107 επί των Μέμφις Γκρίζλις, που πήραν 71 πόντους από τους αναπληρωματικούς τους.

Οκτώ σημείωσε ο Κώστας Κουφός (4/10 δίπ., 7 ριμπ., 1 κόψ.. σε 21.25’) και δύο ο Νικ Καλάθης (1/7 δίπ., 3 ασ., 2 ριμπ., 1 κλέψ. και 2 λάθη), ενώ με τους βασικούς στον πάγκο οι «αρκούδες» πέτυχαν επιμέρους 41-18 στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, δίνοντας… ανθρώπινες διαστάσεις στο τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί πως έπαιξε κανονικά Μαρκ Γκασόλ (αστράγαλος, 6π.. σε 20.47’) έπειτα από καθαρές ακτινογραφίες, ενώ στη διάθεση του Ντέιβ Γέργκερ ήταν και ο Τζεφ Γκριν (μέση, 4π. σε 21.46’), αλλά αποκλείστηκε πάλι ο Μάικ Κόνλεϊ (πόδι) μαζί με τον Τόνι Άλεν (οπίσθιος μηριαίος). Στα των πρωταθλητών της Δύσης, ο Λεάντρο Μπαρμπόσα (αχίλλειος τένοντας, 9π. σε 14.31’) γύρισε στα παρκέ έπειτα από δύο διαδοχικούς παραγκωνισμούς, ενώ ο Κλέι Τόμπσον δέσποσε στο ματς με 42 πόντους (7/11 δίπ., 8/10 τρίπ. σε 29.58’).

Έκτη διαδοχική νίκη για Κλίπερς

Το παραπάνω αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με το 110-103 των Λος Άντζελες Κλίπερς επί των Ντένβερ Νάγκετς στο «Staples Center», άφησε τις «αρκούδες» μία επιτυχία μακριά από την πέμπτη θέση της Δύσης. Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» ανέβασαν την απόδοσή τους στα κρίσιμα λεπτά, για να αποφύγουν απρόσμενη ήττα. Ως βασικός συνέχισε ο προερχόμενος από τραυματισμό στο πόδι Ματ Μπαρνς (11π. σε 29.43’), ο οποίος ομολόγησε πως το διαζύγιο με τη σύζυγό του τού απέσπασε την προσοχή στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ακόμα, ο Ντοκ Ρίβερς εξήγησε πως προτίμησε το Λέστερ Χάντσον (άποντος σε 1’) για θέση στο ρόστερ αντί του Νέιτ Ρόμπινσον λόγω της προσπάθειάς του στην άμυνα, ενώ στην προκειμένη ευνοήθηκε από 22 πόντους, εννέα ριμπάουντ και οκτώ ασίστ του Μπλέικ Γκρίφιν. Από την άλλη, ο Ουίλσον Τσάντλερ έφθασε στους 32 πόντους με έξι εύστοχα τρίποντα, ενώ αποκλείστηκαν πάλι οι Τζαμίρ Νέλσον (ισχίο) και Ντάρελ Άρθουρ (γάμπα). Παράλληλα, ο Μέλβιν Χαντ παραχώρησε ρεπό στους Ντανίλο Γκαλινάρι (ώμος) και Τάι Λόουσον συμπληρώνοντας τη βασική πεντάδα με τους Τσάντλερ, Έρικ Γκριν, Ράντι Φόι, Γκάρι Χάρις και Κένεθ Φαρίντ.

Επιπλέον… πόνος για Λέικερς

Λόγω τραυματισμού στον δεξιό αστράγαλο αποχώρησε ο Τζόρταν Κλάρκσον (23π., 5 κλεψ. σε 47.11’) των Λος Άντζελες Λέικερς, που έχασαν με 102-92 από τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Sleep Train Arena». Θυμίζουμε πως δεδομένα εκτός είναι οι Κόμπι Μπράιαντ (ώμος), Νικ Γιανγκ (γόνατο), Τζέρεμι Λιν (γόνατο), Ουέιν Έλινγκτον (ώμος), Τζούλιους Ραντλ (πόδι) και Ρόνι Πράις (αγκώνας), ενώ αποκλείστηκε και ο Ουές Τζόνσον (αστράγαλος) μαζί με τον Ντουάιτ Μπάικς, ο οποίος δεν θα ξαναπαίξει φέτος λόγω τραυματισμού στον τρίτο μετακάρπιο του δεξιού χεριού κατά τη διάρκεια του χθεσινού (13/04) αγώνα με τους Ντάλας Μάβερικς. Παράλληλα, όμως, αποκτήθηκε ο Βάντερ Μπλου (7π. σε 25.43’) από τους Λος Άντζελες Ντιφέντερς της D-League.

Υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα ο Μπάιρον Σκοτ είχε οκτώ παίκτες στη διάθεσή του και μόλις επτά στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ενώ από το ξεκίνημα προτίμησε τον Τζόρνταν Χιλ (18π. σε 27.41’) για τη βασική πεντάδα, αν και ανέφερε ότι απαιτεί αγωνιστική σταθερότητα από τον 27χρονο φόργουορντ/σέντερ εν όψει της επόμενης σεζόν του NBA. Αναφορικά με τους Κινγκς, ο Όμρι Κάσπι ξεχώρισε με 26 πόντους απόντος των Ντε Μάρκους Κάζινς (πόδι), Ρούντι Γκέι (κεφάλι), Ντάρεν Κόλισον (ισχίο) και Έρικ Μόρλαντ (ώμος), ενώ αποκλείστηκε επίσης ο Ρέτζι Έβανς (αντίχειρας). Τέλος, ο Καρλ Λάντρι (14π. σε 19.08’) αντικατέστησε τον Ντέρικ Ουίλιαμς (20π. σε 28.52’) στο αρχικό σχήμα του Τζορτζ Καρλ, ο οποίος ανέφερε ότι η ενότητα που διακρίνει στη διοίκηση είναι σημαντικότατη για το μέλλον της ομάδας.

NBA: «Άκυρο» σε Κουφό και Καλάθη (videos)



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved