NBA: Εγχείρηση για Κόπλαντ, αποφυλακίστηκαν Άντιτς και Σεφολόσα

NBA: Εγχείρηση για Κόπλαντ, αποφυλακίστηκαν Άντιτς και Σεφολόσα

Απίστευτο σκηνικό με εμπλοκή τριών NBAers εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί έξω από κλαμπ της Νέας Υόρκης.

Μαχαιρώθηκε ο Κρις Κόπλαντ των Ιντιάνα Πέισερς και η 28άχρονη γυναίκα του, Κατρίν Σαλτάρα. Πληγώθηκε και η 53άχρονη Κατερίν Σομάνι από τον 22άχρονο Σιζόι Μπλίρι, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία, που πέρασε... χειροπέδες κα στους Πέρο Άντιτς και Τάμπο Σεφολόσα των Ατλάντα Χοκς με την κατηγορία της επίθεσης σε αστυνομικούς, της αντίστασης στις αρχές, της παρεμπόδισης του αστυνομικού έργου και της ανάρμοστης συμπεριφοράς. Αμφότερες οι ομάδες εξετάζουν πλέον τις προεκτάσεις του περιστατικού, αλλά το θετικό είναι πως δεν κινδυνεύει η ζωή του 31άχρονου φόργουορντ και των άλλων θυμάτων. Πάντως, ο Κόπλαντ χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό αγκώνα.

Δεκαπέντε λεπτά για Τζορτζ
Μοιραία δεν υπολογίζεται για τον αποψινό αγώνα (09/04, 02:30) των εκπρόσωπων της Ιντιανάπολις με τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Madison Square Garden» από τον Φρανκ Βόγκελ, ο οποίος ανέφερε ότι ο άτυχος NBAer είναι εκτός επ' αόριστον. Ακόμα, ο Σέιν Ουίτινγκτον υποβιβάστηκε εκ νέου στους Φορτ Ουέιν Μαντ Αντς της D-League, ενώ ανέτοιμος και για το σημερινό ματς κρίθηκε ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Σι Τζέι Ουότσον (αγκώνας). Αντίθετα, οι Τζορτζ Χιλ (άδεια) και Ρόντνι Στάκι (καρπός) θα συνεχίσουν κανονικά, ενώ ο Πολ Τζορτζ (πόδι) θα αγωνιστεί πάλι με χρονικό περιορισμό δεκαπέντε λεπτών, όπως ξεκαθάρισε ο κόουτς των Πέισερς.

Συμβόλαιο για Λέντο
Στα των Νικς, ο Κλίαντονι Έρλι (αστράγαλος) θα μείνει έξω, αλλά θα ξαναπαίξει φέτος, σύμφωνα με τον Ντέρεκ Φίσερ, ενώ προς νέο παραγκωνισμό οδεύει και ο Τράβις Ουέρ (μέση). Στο περιθώριο θα μείνουν οι Καρμέλο Άντονι (γόνατο), Χοσέ Καλντερόν (αχίλλειος τένοντας) και Αλεξέι Σβεντ (πλευρά), ενώ αποκαλύφθηκε πως ο Αντρέα Μπαρνιάνι αγωνίζεται με τραυματισμό στον αριστερό αντίχειρα. Πάντως, θα συνεχίσει κανονικά, όπως ο Ρίκι Λέντο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο, που προβλέπει παραμονή στο δυναμικό του Φίσερ μέχρι το πέρας της regular season του 2014-15 έπειτα από δύο δεκαήμερα.

Στη Νέα Υόρκη και οι Χοκς
Αφέθηκαν ελεύθεροι οι Άντιτς και Σεφολόσα καταβάλλοντας τη σχετική εγγύηση, αλλά για ευνόητους λόγους δεν θα παίξουν στο αποψινό ματς (09/04, 02:30) των «γερακιών» με τους Μπρούκλιν Νετς στο «Barclays Center», ενώ αποκαλύφθηκε πως ο Ελβετός γκαρντ αποκόμισε και τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο από τη σύλληψη. Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ ανέφερε ότι αμφότεροι οι παίκτες είναι δίπλα στην ομάδα και πως τα «γεράκια» στηρίζουν την προσπάθειά τους για πλήρη αθώωση. Στην προκειμένη θα απουσιάσει επίσης ο Πολ Μίλσαπ (ώμος), ενώ περιθωριοποιήθηκε και ο Τζον Τζένκινς εξαιτίας ίωσης.

Πάντως, τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ θα συνεχίσουν κανονικά, ενώ επιβεβαιώθηκε από σκάουτερ των εκπρόσωπων της Τζόρτζια πως υπάρχει ενδιαφέρον για απόκτηση του Ουόλτερ Ταβάρες από την ισπανική Γκραν Κανάρια το επόμενο καλοκαίρι. Τέλος, οι Νετς απέκλεισαν τον Άλαν Άντερσον (αστράγαλος) από τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι οι Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση) και Σεργκέι Καράσεφ (γόνατο).



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved