NBA: Ο Κούπτσακ φταίει για τους Λέικερς

NBA: Ο Κούπτσακ φταίει για τους Λέικερς

Την ευθύνη για τις αποφάσεις γύρω από το ρόστερ των Λος Άντζελες Λέικερς ανέλαβε ο Μιτς Κούπτσακ.

Ο 60άχρονος GM χαρακτήρισε υπερβολική την κριτική προς την οικογένεια Μπας, που διατηρεί τις μετοχές των «λιμνάνθρωπων», τονίζοντας πως ο ίδιος παίρνει όλες τις μεταγραφικές αποφάσεις, ενώ οι Τζόρνταν Χιλ και Ουές Τζόνσον συμφώνησαν πως ο νυν κόουτς τους, Μπάιρον Σκοτ, ασχολείται κυρίως με την άμυνα σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, Μάικ Ντ’ Αντόνι. Ακόμα, ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού εκτίμησε πως ο Ουέιν Έλινγκτον (ώμος) θα είναι στο 100% μέχρι τον Μάιο, αλλά ο 27άχρονος γκαρντ θα χάσει το σημερινό παιχνίδι (04/04, 05:30) με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «Staples Center», όπως οι Κόμπι Μπράιαντ (ώμος), Νικ Γιανγκ (γόνατο), Ρόνι Πράις (αγκώνας) και Τζούλιους Ραντλ (πόδι).

Χτύπημα κάτω από τη μέση
Μέσω Twitter, o Κρις Κέιμαν του συλλόγου του Όρεγκον δημοσίευσε φωτογραφία, στην οποία ο Κρις Πολ των Λος Άντζελες Κλίπερς τον χτυπά σε… ευαίσθητο σημείο στο προχθεσινό παιχνίδι των δύο ομάδων. Έτσι δικαιολόγησε απώθηση του «CP3» στη συνέχεια της αναμέτρησης. Στα των τραυματιών, ο Ουέσλι Μάθιους (αχίλλειος τένοντας) θα χάσει και τον αποψινό αγώνα, ενώ στο περιθώριο θα μείνει και ο Ντορέλ Ράιτ (χέρι), ο οποίος θα χρειαστεί αποθεραπεία διάρκειας τεσσάρων με έξι εβδομάδων, αν και δεν κρίθηκε απαραίτητη χειρουργική επέμβαση, όπως κοινοποιήθηκε σήμερα.

Καλά ο Ράιαν Άντερσον
Αύριο (05/04, 05:00), οι Μπλέιζερς θα υποδεχτούν στο «Moda Center» τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, που απόψε (04/04, 05:00) θα βρεθούν στο «Sleep Train Arena» των Σακραμέντο Κινγκς, αλλά ο Τζρου Χολιντέι (πόδι) θα χάσει αμφότερα τα παιχνίδια. Αντίθετα, ο Ράιαν Άντερσον (γόνατο) θα συνεχίσει κανονικά, αν και ομολόγησε πως ένιωσε ενοχλήσεις μετά την αγωνιστική επανεμφάνισή του στο χθεσινό ματς με τους Λέικερς. Στα των «βασιλιάδων», ο Ρούντι Γκέι (κεφάλι) κρίθηκε εκ νέου ανέτοιμος, ενώ στα πιτς θα μείνουν επίσης οι Ντάρεν Κόλισον (ισχίο) και Έρικ Μόρλαντ (ώμος), οι οποίοι θα χάσουν και το μεθαυριανό (06/04, 04:00) εντός έδρας παιχνίδι με τους Γιούτα Τζαζ.

Υπομονή στους Σανς
Αύριο (05/04, 05:00), οι «μορμόνοι» θα βρεθούν στο «US Airways Center» των Φίνιξ Σανς, που θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Άλεξ Λεν (μύτη), αλλά περιμένουν πιθανή επιστροφή των Μπράντον Νάιτ (αστράγαλος) και Μάρκους Θόρντον (δάκτυλο ποδιού). Όσον αφορά τους Τζαζ, ο Άλεκ Μπαρκς (ώμος) είναι δεδομένα στα πιτς, ενώ ο Ρόντνι Χουντ (κεφάλι) είναι αμφίβολος.

Μέσα ο «Z-Bo»
Δεν πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα του Ντέιβ Γέργκερ ο Τόνι Άλεν (οπίσθιος μηριαίος), οπότε θα χάσει και τον σημερινό αγώνα (04/04, 03:00) των Μέμφις Γκρίζλις με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «FedEx Forum», ενώ λογικά θα αποκλειστεί και από τον αυριανό (05/04, 03:00) με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο Τενεσί. Αντίθετα, ο Κώστας Κουφός, ο Νικ Καλάθης και τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ είναι στη διάθεση του Γέργκερ, αφού ο Ζακ Ράντολφ (αγκώνας) κρίθηκε ετοιμοπόλεμος από νωρίς.

Κανονικά θα συνεχίσει και ο Στίβεν Άνταμς (αστράγαλος) για τις «βροντές», αλλά οι Αντρέ Ρόμπερσον (αστράγαλος) και Νικ Κόλισον (αστράγαλος) θα μείνουν έξω, όπως επιβεβαίωσε ο Σκοτ Μπρουκς, ο οποίος τόνισε πως αμφότεροι είναι αρκετά μακριά από το 100% παρά την παρουσία τους στο πρωινό ζέσταμα. Θυμίζουμε πως στο περιθώριο θα μείνουν επίσης οι Κέβιν Ντουράντ (πόδι) και Σερζ Ιμπάκα (γόνατο), ενώ μεθαύριο (05/04, 20:00) οι Θάντερ θα δοκιμαστούν στο «Toyota Center» των Χιούστον Ρόκετς, ματς που αποτελεί θέμα βίντεο του NBA στο YouTube με αφορμή την παρουσία του πρώην γκαρντ των εκπρόσωπων της Οκλαχόμα, Τζέιμς Χάρντεν, στο δυναμικό των Τεξανών.

Από εκεί και πέρα, ο Ντουάιτ Χάουαρντ (γόνατο) των «ρουκετών» παραδέχθηκε πως δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις για αγωνιστική παρουσία με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής μετά το χθεσινό ντέρμπι με τους Ντάλας Μάβερικς. Στα των τραυματιών, ο Κέβιν Μακ Χέιλ δεν υπολογίζει τους Πατ Μπέβερλι (καρπός) και Ντονάτας Μοτιεγιούνας (μέση) για άμεση επιστροφή στη δράση, αλλά ο Κώστας Παπανικολάου (αστράγαλος) ενδεχομένως τεθεί στη διάθεσή του για το μεθαυριανό ματς για πρώτη φορά από τα τέλη του Φεβρουαρίου.

Αύριο (05/04, 03:30), οι «μαβς» θα υποδεχτούν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «American Airlines Center», ενώ σήμερα επανεξετάστηκε ο Τσάντλερ Πάρσονς (γόνατο) μετά τον χθεσινό τραυματισμό του, που τον καθιστά αμφίβολο για το αυριανό παιχνίδι. Ακόμα, ο Ντουάιτ Πάουελ υποβιβάστηκε εκ νέου στους Τέξας Λέντζεντς της D-League. Από την άλλη, ο Ντρέιμοντ Γκριν (πόδι) θα γυρίσει στα παρκέ ύστερα από τρεις συναπτούς παραγκωνισμούς, ενώ ο Χάρισον Μπαρνς ξεχώρισε στο Top 5 των χθεσινών αγώνων του NBA. Με τη σειρά τους, οι υγιέστατοι Σαν Αντόνιο Σπερς θα φιλοξενήσουν απόψε (04/04, 03:30) τους Ντένβερ Νάγκετς και μεθαύριο (06/04, 02:00) τους Ουόριορς στο «AT&T Center».

Πάντως, ο Μάρκο Μπελινέλι ομολόγησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι το μέλλον του στη νυν ομάδα του είναι αμφίβολο, επειδή θα γίνει unrestricted free agent το καλοκαίρι, ενώ πρόσθεσε ότι δεν είναι 100% βέβαιη η παρουσία του στο φετινό Ευρωμπάσκετ με την Ιταλία, αν και υποσχέθηκε πρόσφατα πως θα δώσει το παρών, όπως ο Ντανίλο Γκαλινάρι των «σβόλων», ο Λουίτζι Ντατόμε των Μπόστον Σέλτικς και ο Αντρέα Μπαρνιάνι των Νιου Γιορκ Νικς. Από εκεί και πέρα, ο Κόρι Τζόζεφ αναμένεται να συνεχίσει ως αναπληρωματικός του Τόνι Πάρκερ όντας μπροστά από τον Πάτι Μιλς στην ιεραρχία του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Δύο επιλογές για Λόουσον
Αναφορικά με τους Νάγκετς, ο Γκαλινάρι (ώμος) θα πάρει ρεπό στο σημερινό ματς ή στο αυριανό (05/04, 04:00) με τους Κλίπερς στο «Pepsi Center», ενώ αμφίβολοι για το αποψινό παιχνίδι είναι επίσης ο Τζέι Τζέι Χίκσον (γόνατο) και ο Ντάρελ Άρθουρ (γάμπα). Μέσα σε όλα διέρρευσε πως οι εκπρόσωποι του Κολοράντο ζήτησαν και εξακολουθούν να ζητούν δύο επιλογές ντραφτ πρώτου γύρου για τον Τάι Λόουσον, ο οποίος θα απασχολήσει ομάδες στην επόμενη offseason του «μαγικού» κόσμου. Στα των Κλίπερς, ο Τζαμάλ Κρόφορντ (γάμπα) επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις του Ντοκ Ρίβερς, αλλά θα χάσει το αυριανό ματς και το μεθαυριανό ντέρμπι (06/04, 04:30) με τους Λέικερς στο «Staples Center».

Αγγαρεία στη Μινεάπολις
Απόψε (04/04, 03:00), οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς θα φιλοξενήσουν τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Target Center» χωρίς τους Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος) και Σαμπάζ Μουχάμαντ (δάκτυλο χεριού), ενώ από νωρίς απέκλεισαν και τον Άντονι Μπένετ (αστράγαλος). Στη συνέχεια έκριναν εκ νέου ανέτοιμους τους Κέβιν Γκαρνέτ (γόνατο), Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), Γκόρτζι Ντιένγκ (κεφάλι) και Γκάρι Νιλ (αστράγαλος), αλλά ο Κέβιν Μάρτιν (οπίσθιος μηριαίος) θα γυρίσει στα παρκέ ως βασικός αντί του Λορένζο Μπράουν. Πέρα από τους τραυματισμούς, ο ιδιοκτήτης, Γκλεν Τέιλορ, ευχήθηκε στον Φλιπ Σόντερς, να επικεντρωθεί στα προεδρικά καθήκοντά του τονίζοντας πως δεν είναι αντίθετος με πιθανή παραμονή του στη θέση του κόουτς.

Περιμένει παιδί ο Ριντνάουρ
Στα του συλλόγου της Φλόριντα, ο Ντέβιν Μαρμπλ (μάτι) παραμένει στα πιτς μαζί με τον Εβάν Φουρνιέ (ισχίο), ο οποίος φανερώνει πρόοδο τις τελευταίες ημέρες, χωρίς ωστόσο να δείχνει κοντά στο 100%. Στην προκειμένη αποκλείστηκε και ο Λουκ Ριντνάουρ, ο οποίος θα χάσει και το αυριανό παιχνίδι (05/04, 03:30) με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «BMO Harris Bradley Center», αφού πήρε άδεια με αφορμή εγκυμοσύνη της συζύγου του.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved