Κλίβελαντ Καβαλίερς: Προπονητής και επίσημα ο Λεμπρόν

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Προπονητής και επίσημα ο Λεμπρόν

Ο Λεμπρόν Τζέιμς τον Κλίβελαντ Καβαλίερς ομολόγησε πως πράγματι… βοηθά τον Ντέιβιντ Μπλατ στην τεχνική καθοδήγηση της ομάδας του.

Σχολιάζοντας πρόσφατα ρεπορτάζ βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων ανέφερε: «Δίνω εντολές για επιθέσεις εδώ και ένδεκα χρόνια, κάτι που είναι καλό για την ομάδα μου και απόλυτα φυσιολογικό». Απόψε (03/04, 03:00), πάντως, θα αντιμετωπίσει την προηγούμενη ομάδα του, Μαϊάμι Χιτ, στο «Quicken Loans Arena», αλλά θα κληθεί να προσαρμόσει τα… προπονητικά πλάνα του, αφού ο Μπλατ αποκάλυψε πως ο Κέβιν Λοβ (μέση) θα μείνει έξω παρά τη συμμετοχή του στο πρωινό ζέσταμα, ενώ δεδομένα εκτός είναι ο Άντερσον Βαρεχάο (αχίλλειος τένοντας). Αντίθετα, θα παίξει ο Κάιρι Έρβινγκ, αν και έχασε το πρωινό ζέσταμα λόγω ίωσης και δηλώθηκε αμφίβολος, ενώ ο Ιμόν Σάμπερτ (αστράγαλος) θα συνεχίσει κανονικά.

Άρρωστος ο «Φλας»
Εξαιτίας ίωσης απουσίασε από το πρωινό ζέσταμα του Έρικ Σποέλστρα ο Ντουέιν Ουέιντ, αλλά θα παίξει στο αποψινό ματς, ενώ ετοιμοπόλεμος κρίθηκε επίσης ο Λουόλ Ντενγκ (γόνατο), ο οποίος πήρε μέρος στην πρωινή προπόνηση. Αντίθετα, στο περιθώριο έμεινε και ο Ουντόνις Χάσλεμ (ίωση), ο οποίος θα μείνει έξω μαζί με τους Κρις Μπος (ίωση), Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο) και Σαμπάζ Ναπίερ (ισχίο), ενώ ως αναπληρωματικός θα συνεχίσει ο Χασάν Ουάιτσαϊντ, ο οποίος είναι μακριά από το 100%. Ακόμα, ο πρώην γκαρντ/φόργουορντ του Κολοσσού Ρόδου και νυν των Σιου Φολς Σκάιφορς, θυγατρική ομάδα των Χιτ στην D-League, Σκότι Χόπσον, αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του NBDL για τον Μάρτιο.

Υπομονετικός ο Ρόουζ
Αύριο (04/04, 03:00), οι Σικάγο Μπουλς θα υποδεχτούν τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «United Center» χωρίς τον Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο), ο οποίος παραδέχθηκε πως προπονείται πλέον χωρίς περιορισμούς, αλλά δεν εκτίμησε πότε θα γυρίσει στα παρκέ σε αγωνιστικό επίπεδο. Προς αποκλεισμό οδεύει επίσης ο Κερκ Χάινριχ, ο οποίος αποκόμισε τραυματισμό από το χθεσινό ματς με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και σήμερα χρειάστηκε μαγνητική τομογραφία, που αποκάλυψε υπερέκταση του αριστερού γονάτου. Αντίθετα, ο Νταγκ Μακ Ντέρμοτ (μέση) αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Τομ Θίμποντο ύστερα από τέσσερις διαδοχικούς παραγκωνισμούς μετά την πλήρη παρουσία του στη σημερινή προπόνηση, αν και δηλώθηκε αμφίβολος.

Περιμένουν Μονρό
Χωρίς τους Μπράντον Τζένινγκς (αχίλλειος τένοντας), Γκρεγκ Μονρό (γόνατο) και Σπένσερ Ντινγουίντι (αστράγαλος) θα παραταχθούν αύριο τα «πιστόνια». Πάντως, οι δύο τελευταίοι διατηρούν βάσιμες ελπίδες για επιστροφή μέσα στη regular season του 2014-15. Μέσα στην τρέχουσα σεζόν ίσως γυρίσει στα παρκέ και ο Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), σύμφωνα με τον πρόεδρο και κόουτς των Μινεσότα Τίμπεργουλφς, Φλιπ Σόντερς, ο οποίος ανέφερε ότι περιμένει έγκριση από το ιατρικό τιμ για τον Ισπανό διεθνή, που δεν υπολογίζει για το αυριανό ματς (04/04, 03:00) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Target Center».

Γνωστοποιήθηκε επίσης πως ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νικ Πέκοβιτς, θα χρειαστεί εγχείρηση στον δεξιό αχίλλειο τένοντα. Δεδομένα στα πιτς είναι επίσης ο Σαμπάζ Μουχάμαντ (δάκτυλο χεριού), ενώ αποκλείστηκε ήδη ο Γκόρτζι Ντιένγκ (κεφάλι) από το αυριανό ματς. Παράλληλα δηλώθηκαν εξαιρετικά αμφίβολοι οι Κέβιν Γκαρνέτ (γόνατο) και Γκάρι Νιλ (αστράγαλο), όπως ο Άντονι Μπένετ (αστράγαλος), ο οποίος υπέστη νέα υποτροπή στον χθεσινό αγώνα με τους Τορόντο Ράπτορς. Πάντως, ο Κέβιν Μάρτιν (οπίσθιος μηριαίος) φαίνεται πως θα επιστρέψει στη δράση. Τέλος, από τους εκπρόσωπους της Φλόριντα θα απουσιάσουν ο Εβάν Φουρνιέ (ισχίο) και Ντέβιν Μαρμπλ (μάτι).



Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved