NBA: Σπάει και παραδόσεις ο Αντετοκούνμπο (videos)

NBA: Σπάει και παραδόσεις ο Αντετοκούνμπο (videos)

Σερί εννέα εντός έδρας ηττών από τους Σικάγο Μπουλς διέκοψαν οι Μιλγουόκι Μπακς με 95-91 στο «BMO Harris Bradley Center».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέρασε καθοριστικό μπλοκ στο 92-91 και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με εύστοχη βολή συμπληρώνοντας 11 πόντους (4/9 δίπ., 3/4 βολ., 7 ριμπ., 1 μπλ., 3 κλεψ., 27:54). Συνολικά ξεχώρισε ο Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς με 21 πόντους, ενώ οι Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι) έμειναν έξω. Για τους «ταύρους», ο Τζίμι Μπάτλερ είχε 25 πόντους, ενώ ο Κερκ Χάινριχ (3 πόντ., 9:30) αποχώρησε εξαιτίας τραυματισμού στο αριστερό γόνατο, οπότε είναι αμφίβολος για το μεθαυριανό ματς (04/03, 03:00) με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «United Center», αν και έγιναν ήδη ακτινογραφίες, που αποδείχθηκαν «καθαρές». Θυμίζουμε πως εξ αρχής αποκλείστηκαν οι Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο) και Νταγκ Μακ Ντέρμοτ (μέση).

Στους 51 ο Χάρντεν
Νέο ατομικό ρεκόρ στο NBA πέτυχε ο Τζέιμς Χάρντεν με 51 πόντους στο 115-111 των Χιούστον Ρόκετς στο «Toyota Center» εναντίον των Σακραμέντο Κινγκς, για τους οποίους ο Ντε Μάρκους Κάζινς «έγραψε» 24 πόντους, 21 ριμπάουντ και δέκα ασίστ! Χωρίς τους Ντουάιτ Χάουαρντ (γόνατο), Πατ Μπέβερλι (καρπός), Ντονάτας Μοτιεγιούνας (μέση) και Κώστα Παπανικολάου (αστράγαλος) στη σύνθεσή τους, οι Τεξανοί παραλίγο να απολέσουν διαφορά 19 πόντων στα τελευταία λεπτά, αλλά απέκρουσαν την παθιασμένη αντεπίθεση των «βασιλιάδων», που στερήθηκαν των υπηρεσιών των Ρούντι Γκέι (κεφάλι), Ντάρεν Κόλισον (ισχίο) και Έρικ Μόρλαντ (ώμος), ενώ επισημοποίησαν την απόκτηση του Σιμ Μπούλαρ από τους Ρένο Μπίγκχορνς της D-League με δεκαήμερο συμβόλαιο.


Δέκατο τριπλ-νταμπλ ο Ουέστμπρουκ, νίκη για «μαβς»
Στο «Chesapeake Energy Arena», οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ηττήθηκαν με 135-131 από τους Ντάλας Μάβερικς παρά 31 πόντους, ένδεκα ασίστ και ένδεκα ριμπάουντ του Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος συμπλήρωσε δέκα τριπλ-νταμπλ στη regular season του 2014-15! Επίσης, ο Ενές Καντέρ πέτυχε ρεκόρ καριέρας στον «μαγικό» κόσμο με 30 πόντους, ενώ ο Άντονι Μόροου έφτασε στους 32 πόντους, αλλά οι «μαβς» είχαν 61.5% στα σουτ εντός παιδιάς. Στους 26 πόντους έφτασε ο Μόντα Έλις, ενώ ο Ντιρκ Νοβίτσκι (18 πόντ., 32:04) έγινε ο έβδομος παίκτης με 28.000 πόντους στο NBA! Θυμίζουμε πως οι Κέβιν Ντουράντ (πόδι), Αντρέ Ρόμπερτσον (αστράγαλος), Σερζ Ιμπάκα (γόνατο) και Νικ Κόλισον (αστράγαλος) των «βροντών» έμειναν έξω.


Εύκολο βράδυ για Ράπτορς
Δημιούργησαν διαφορά 31 πόντων στην τέταρτη περίοδο, αλλά οι Τορόντο Ράπτορς αρκέστηκαν σε 113-99 στο «Target Center» των Μινεσότα Τίμπεργουλφς, που παρατάχθηκαν χωρίς τους Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος), Κέβιν Γκαρνέτ (γόνατο), Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), Κέβιν Μάρτιν (οπίσθιος μηριαίος), Γκάρι Νιλ (αστράγαλος), Γκόρτζι Ντιένγκ (κεφάλι) και Σαμπάζ Μουχάμαντ (δάκτυλο χεριού). Από τον μοναδικό καναδικό σύλλογο της βορειοαμερικανικής λίγκας απουσίασε ο Κάιλ Λόουρι (μέση), αλλά επτά παίκτες του Ντουέιν Κέισι ξεπέρασαν τους δέκα πόντους, ανάμεσα στους οποίους διακρίθηκε ο Λου Ουίλιαμς με 18. Για τους «λύκους», ο Άντριου Ουίγκινς σημείωσε 25 και ο Ζακ Λαβίν 22.

Κυρίαρχος Γκομπέρ
Σε αγώνα δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι Γιούτα Τζαζ επικράτησαν με 98-84 των Ντένβερ Νάγκετς στο «EnergySolutions Arena» περιορίζοντας τους «σβόλους» σε 34,7% στα σουτ εντός παιδιάς. Επίσης, ο Ρούντι Γκομπέρ συνδύασε ατομικό ρεκόρ στο NBA είκοσι πόντων με δώδεκα ριμπάουντ, ενώ ο Ντέρικ Φέιβορς επέστρεψε στη δράση σημειώνοντας 19 πόντους. Αντίθετα, ο Ρόντνι Χουντ (κεφάλι) έμεινε έξω μαζί με τον Άλεκ Μπαρκς (ώμος), ενώ ο Μέλβιν Χαντ στερήθηκε των υπηρεσιών των Τζέι Τζέι Χίκσον (γόνατο) και Ντάρελ Άρθουρ (γάμπα). Πάντως, ο Κένεθ Φαρίντ συνδύασε 19 πόντους με δέκα ριμπάουντ όντας πρώτος σκόρερ των εκπρόσωπων του Κολοράντο.

Δείτε εδώ τις βαθμολογίες και το υπόλοιπο πρόγραμμα του NBA.

NBA: Σπάει και παραδόσεις ο Αντετοκούνμπο (videos)



Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved