Σικάγο Μπουλς: Προς απόλυση ο Τομ Θίμποντο!

Σικάγο Μπουλς: Προς απόλυση ο Τομ Θίμποντο!

Αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις των Σικάγο Μπουλς, που ίσως προσπαθήσουν να λύσουν το πρόβλημα αλλάζοντας κόουτς.

Μετά τη χθεσινή ήττα από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ο Ντέρικ Ρόουζ φανέρωσε εκνευρισμό μιλώντας με εκπρόσωπους των Μέσων, στους οποίους είπε ότι έχουν δημιουργηθεί «στρατόπεδα» μέσα στην ομάδα του, πριν επιβεβαιωθεί από ρεπορτάζ βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων πως ο Τομ Θίμποντο έχει απολέσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων. Μάλιστα, ο προπονητής των «ταύρων» προγραμμάτισε προπόνηση για σήμερα έπειτα από τρία ματς σε τέσσερις ημέρες, πριν καμφθεί από τα παράπονα των παικτών του και ακυρώσει τις ομαδικές ασκήσεις. Μάλιστα, ο Ταζ Γκίμπσον και ο Πάου Γκασόλ έκαναν λόγο για έλλειψη κινήτρου σχολιάζοντας την απόφαση του νυν κόουτς τους…

Με τη σειρά της, η διοίκηση παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και δείχνει αποφασισμένη να απολύσει τον 57χρονο τεχνικό, αν δεν βελτιώσει άμεσα το κλίμα στον σύλλογο της «πόλης των ανέμων», ενώ είναι φανερό πως δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στα ένδεκα εκατομμύρια δολάρια, που απομένουν στο συμβόλαιό του. Από εκεί και πέρα, νέα μαγνητική τομογραφία του Γιοακίμ Νοά (αστράγαλος) δεν φανέρωσε σοβαρό πρόβλημα, οπότε ο Γάλλος σέντερ ίσως γυρίσει στα παρκέ μέσω του μεθαυριανού αγώνα (23/01, 03:00) με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «United Center», ενώ αμφίβολη θεωρείται επίσης η παρουσία του Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ (αστράγαλος) ύστερα από δέκα συνεχόμενους παραγκωνισμούς.

Σαν Αντόνιο Σπερς
Για τα «σπιρούνια» προηγείται σημερινό παιχνίδι (21/01, 04:00) στο «Pepsi Center» των Ντένβερ Νάγκετς, αλλά ο Μάρκο Μπελινέλι (βουβωνική χώρα) θα χάσει αμφότερα, αν δεν μεσολαβήσει εντυπωσιακή πρόοδός του. Ακόμα, ο Κάιλ Άντερσον υποβιβάστηκε στους Όστιν Σπερς της D-League, ενώ οι «σβόλοι» υποβίβασαν τον Έρικ Γκριν στους Φορτ Ουέιν Μαντ Αντς του NBDL. Τέλος θυμίζουμε πως οι Νάγκετς θα συνεχίσουν τη regular season του 2014-15 χωρίς τους Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) και Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο).



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved