Κλίβελαντ Καβαλίερς: Συζητήθηκε η απόλυση του Μπλατ

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Συζητήθηκε η απόλυση του Μπλατ

Δεν κινδυνεύει πλέον με απόλυση ο Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά το ενδεχόμενο εξετάστηκε σοβαρά από τη διοίκηση των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Το συγκεκριμένο συμπέρασμα προέκυψε από ρεπορτάζ Μέσων του Οχάιο, που θύμισαν ότι ο GM, Ντέιβιντ Γκρίφιν, στηρίζει πλέον τον 55χρονο τεχνικό, Όπως και να έχει, ο Μπλατ ετοίμασε την ομάδα του για το σημερινό ματς (20/01, 02:30) με τους Σικάγο Μπουλς στο «Quicken Loans Arena» γνωρίζοντας ότι ο Κέβιν Λοβ (μέση) έδωσε το παρών στη χθεσινή προπόνηση και ότι δήλωσε έτοιμος για επιστροφή στη δράση μετά τον παραγκωνισμό του από το ματς της περασμένης Παρασκευής με τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Επίσης, ο Λεμπρόν Τζέιμς ισχυρίστηκε πως νιώθει πλέον καλύτερα σε σχέση με την υπόλοιπη regular season του 2014-15 έπειτα από τραυματισμό στο γόνατο και στη μέση.

Αντίθετα, ο Άντερσον Βαρεχάο (αχίλλειος τένοντας) δεν θα ξαναπαίξει φέτος, ενώ στο περιθώριο είναι επίσης ο Ιμόν Σάμπερτ (ώμος), ο οποίος ανέβασε ρυθμούς σε προπονητικό επίπεδο και έθεσε ως στόχο την αγωνιστική επαναφορά του μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, συγκεκριμένα στο εντός έδρας ματς της Παρασκευής (20/01, 02:30) με τους Σάρλοτ Χόρνετς. Θυμίζουμε πως ο νεοαποκτηθέντας γκαρντ προορίζεται για τη θέση «2» του αρχικού σχήματος των Καβαλίερς, που παράλληλα συνεχίζουν την προσπάθεια για απόκτηση αναπληρωματικού πλέι-μέικερ.

Σικάγο Μπουλς
Στα των εκπρόσωπων της «πόλης των ανέμων», οι Γιοακίμ Νοά (αστράγαλος) και Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ (αστράγαλος) θα χάσουν και τον σημερινό αγώνα, αλλά αμφότεροι σημείωσαν πρόοδο τα τελευταία 24ωρα και αναμένεται να γυρίσουν στα παρκέ από μέρα σε μέρα. Αντίθετα, ο Νταγκ Μακ Ντέρμοτ (γόνατο) κρίθηκε πράγματι ετοιμοπόλεμος για το αποψινό ματς, αλλά δεν είναι δεδομένο πως θα αποσπάσει χρόνο συμμετοχής από τον Τομ Θίμποντο, ενώ ο Ντέρικ Ρόουζ ανέφερε ότι νιώθει πολύ καλά ύστερα από διαδοχικές θετικές εμφανίσεις τονίζοντας πως σε κάθε περίπτωση θα ήταν χαρούμενος, από τη στιγμή που παραμένει υγιής.

Γιούτα Τζαζ
Μεθαύριο (22/01, 02:00), ο σύλλογος του Οχάιο θα υποδεχθεί τους Γιούτα Τζαζ, που θα συνεχίσουν χωρίς τον Άλεκ Μπαρκς (ώμος). Εξάλλου, ο 23χρονος γκαρντ δεν θα ξαναπαίξει φέτος, αλλά εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος για αγωνιστική παρουσία από την preseason ενόψει του 2015-16. Μεθαύριο μάλλον θα λείψει και ο Ρόντνι Χουντ (πόδι), ο οποίος στο χθεσινό παιχνίδι με τους Σαν Αντόνιο Σπερς υπέστη νέα υποτροπή στο αριστερό πόδι και επέστρεψε στο Σολτ Λέικ Σίτι για ιατρικά τεστ. Σημειώνουμε πως κατέγραψε μόλις δύο συμμετοχές ως αναπληρωματικός του Κουίν Σνάιντερ και πως πρόλαβε να πει ότι νιώθει καλά μετά την πρώτη παρουσία του από τις 30 Δεκεμβρίου!

Μιλγουόκι Μπακς
Με τη σειρά τους, οι Μιλγουόκι Μπακς φιλοξενούν απόψε (20/01, 03:00) τους Τορόντο Ράπτορς στο «BMO Harris Bradley Center» χωρίς τους Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο), Κένταλ Μάρσαλ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι), οι οποίοι δεν θα ξαναπαίξουν φέτος, ενώ θα στερηθούν επίσης των υπηρεσιών του τιμωρημένου Λάρι Σάντερς, που φαίνεται πως προσπαθεί να ζήσει χωρίς μαριχουάνα, όσο αντιμετωπίζει προσωπικά προβλήματα. Μέσα σε όλα, ο Τζέισον Κιντ επιβεβαίωσε φημολογίες δηλώνοντας πως ο Κένιον Μάρτιν θα πάρει δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο, πριν από αντίστοιχη ανακοίνωση της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ θυμίζουμε πως ο 37χρονος πάουερ φόργουορντ μάλλον θα παραμείνει στο δυναμικό των «ελαφιών» μέχρι το πέρας της τρέχουσας σεζόν.

Τορόντο Ράπτορς
Χωρίς απουσίες θα συνεχίσουν οι Ράπτορς, που μεθαύριο (22/01, 03:00) θα βρεθούν στο «FedEx Forum» των Μέμφις Γκρίζλις. Πάντως, ο Γκρέιβις Βάσκεθ παραδέχθηκε πως ο ίδιος και όλοι οι συμπαίκτες του δυσκολεύονται στα τελευταία παιχνίδια, πριν εξασφαλίσει θέση στη βασική πεντάδα του Ντουέιν Κέισι αντί του Τέρενς Ρος, αν και ο κόουτς των «πτερόσαυρων» ξεκαθάρισε πως ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου θα στηρίξουν τον 23χρονο γκαρντ. Όσον αφορά την ομάδα των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη, είναι σε εξέλιξη εντός έδρας ματς με τους Ντάλας Μάβερικς, στο οποίο επέστρεψε στη δράση Μάικ Κόνλεϊ (αστράγαλος), μέχρι πρότινος μοναδικό μέλος του καταλόγου των απόντων του Ντέιβ Γέργκερ.



Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved