Νιου Γιορκ Νικς: Χωρίς απουσίες στο… Λονδίνο

Νιου Γιορκ Νικς: Χωρίς απουσίες στο… Λονδίνο

Το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τους Μιλγουόκι Μπακς ξεχωρίζει στο μυαλό των ανθρώπων των Νιου Γιορκ Νικς.

Θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Λονδίνο (15/01, 22:00), ενώ σήμερα ο Ντέρεκ Φίσερ άφησε να εννοηθεί πως στο συγκεκριμένο ματς της regular season του 2014-15 ίσως γυρίσουν στα παρκέ οι τραυματισμένοι παίκτες του. Δηλαδή, οι Καρμέλο Άντονι (γόνατο), Αντρέα Μπαρνιάνι (γάμπα) και Αμάρε Στουντεμάιρ (γόνατο) δεν θα παίξουν σήμερα (08/01, 02:00) με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Verizon Center», ούτε αύριο (09/01, 03:00) με τους Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου στο «Madison Square Garden», ούτε στον σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα (10/01, 20:00) με τους Σάρλοτ Χόρνετς, που προηγούνται του ταξιδιού στη Βρετανία.

Με τη σειρά του, ο «Μέλο» ξεκαθάρισε πως εμπιστεύεται απόλυτα την κρίση του προέδρου, Φιλ Τζάκσον, σχολιάζοντας την ανταλλαγή των Ιμόν Σάμπερτ και Τζέι Αρ Σμιθ στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ενώ σήμερα επισημοποιήθηκε η αποδέσμευση των Λανς Τόμας, Λου Αμούντσον και Άλεξ Κερκ μέσω του καταλόγου των waivers. Εκτιμήθηκε, πάντως, πως ο Τόμας, ο οποίος φαίνεται πως απασχολεί τους Μπρούκλιν Νετς, ίσως γυρίσει μέσα στη φετινή σεζόν υπογράφοντας δεκαήμερο συμβόλαιο.

Άμεσα, όμως, απέσπασε δεκαήμερο συμβόλαιο ο Λάνγκστον Γκάλαγουεϊ, καθώς ο Φίσερ επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του και μάλλον θα έχει τον 23χρονο πλέι-μέικερ στη διάθεσή του για τον αποψινό αγώνα, ενώ το συγκεκριμένο παράδειγμα ίσως ακολουθήσει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ο κόουτς των Νικς αποκάλυψε επίσης πως οι Χοσέ Καλντερόν, Πάμπλο Πριτζιόνι, Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ, Κουίνσι Έισι και Κόουλ Όλντριχ θα συνθέσουν τη σημερινή βασική πεντάδα του, άρα ο Σέιν Λάρκιν θα υποβιβαστεί σε αναπληρωματικό ρόλο.

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς
Στα των «πρωτευουσιάνων», που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, σήμερα επιβεβαιώθηκε η αποδέσμευση του Γκλεν Ράις Τζούνιορ μέσω του καταλόγου των waivers, εξέλιξη που αφήνει δεκατέσσερις παίκτες στο ρόστερ του Ράντι Ουίτμαν, ενώ το NBA επιτρέπει δεκαπέντε. Ούτε οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, που σε άλλο σημερινό παιχνίδι (08/01, 02:00) δοκιμάζονται στο «Time Warner Cable Arena». Εξάλλου, ο Ταϊρίκ Έβανς θα επιστρέψει στη βασική πεντάδα του Μόντι Ουίλιαμς καταλαμβάνοντας τη θέση του Λουκ Μπάμπιτ, αν και ομολόγησε ότι παραμένει μακριά από το 100% εξαιτίας πρόσφατης ίωσης, που προκάλεσε τον προσωρινό υποβιβασμό του σε αναπληρωματικό ρόλο.

Σάρλοτ Χόρνετς
Από την άλλη, ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Τζανίρο Πάργκο (μέση), είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ενώ δεδομένα εκτός είναι ο Αλ Τζέφερσον (βουβωνική χώρα) και ο Λανς Στίβενσον (ισχίο). Διέρρευσε, μάλιστα, πως η ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν επιδιώκει ακόμα ανταλλαγή του Στίβενσον θέλοντας να ενισχύσει τη frontline του Στιβ Κλίφορντ.

Τορόντο Ράπτορς
Αύριο (09/01, 02:30), οι «σφήκες» θα βρεθούν στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς, που θα στερηθούν των υπηρεσιών του Ντε Μαρ Ντε Ροζάν (πόδι) για ένα ακόμα παιχνίδι, επειδή ο 25χρονος γκαρντ θέλει να πάρει μέρος σε περισσότερες προπονήσεις του Ντουέιν Κέισι, πριν επιστρέψει στη δράση. Πρόσθεσε πως θα εξασφάλιζε θέση στο φετινό All Star Game, αν ήταν υγιής, ενώ ο Πατ Πάτερσον ανέφερε ότι πιθανή κλήση του Κάιλ Λόουρι στον ετήσιο αγώνα επίλεκτων έχει ιδιαίτερη σημασία για την συμπαίκτη του, αν και εκείνος το… κρύβει.



Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved