Νιου Γιορκ Νικς: Απαίτηση για απόλυση του Φίσερ

Νιου Γιορκ Νικς: Απαίτηση για απόλυση του Φίσερ

Εξαντλήθηκε η υπομονή των φίλων των Νιου Γιορκ Νικς για τον πρωτοετή προπονητή και παλαίμαχο NBAer, Ντέρικ Φίσερ.

Στο χθεσινό ματς με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο οποίο οι Νεοϋορκέζοι συμπλήρωσαν σερί ένδεκα ηττών για πρώτη φορά από το 1984-85, ακούστηκαν συνθήματα υπέρ της απόλυσης του 40άχρονου Αμερικανού, αλλά ο πρόεδρος, Φιλ Τζάκσον, φαίνεται πως στηρίζει ακόμα τον Φίσερ. Πάντως, ο Αμάρε Στουντεμάιρ (γόνατο), ο οποίος παραμένει στο περιθώριο, δήλωσε δυσαρεστημένος από την πορεία της ομάδας του τονίζοντας πως το 5-31 στη regular season του 2014-15 δεν χωρά στο μυαλό του! Στα πιτς είναι επίσης ο Καρμέλο Άντονι, ο οποίος αναμένεται να χάσει και τα τέσσερα παιχνίδια της τρέχουσας εβδομάδας, ώστε να προσπαθήσει να επανέλθει στο 100%.

Από την πλευρά του, ο Αντρέα Μπαρνιάνι ταξίδεψε με την αποστολή για το αποψινό ματς (06/01, 03:00) στο «FedEx Forum» των Μέμφις Γκρίζλις, αλλά αποκλείστηκε μαζί με τον Ιμόν Σάμπερτ (ώμος). Ούτε ο Σαμ Ντάλεμπερτ αναμένεται να παίξει, όσο διεξάγεται προσπάθεια για ανταλλαγή του αντί για αποδέσμευσή του μέσω του καταλόγου των waivers, περίπτωση που μοιάζει πιθανότερη.

Μέμφις Γκρίζλις
Στα της ομάδας των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη, ο Μπένο Ούντριχ (πόδι) θα γυρίσει στα παρκέ μετά την περιθωριοποίηση του από τον προχθεσινό αγώνα με τους Ντένβερ Νάγκετς, γεγονός που θα αφήσει πάλι τον πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού εκτός rotation του Ντέιβ Γέργκερ. Αντίθετα, ο Ζακ Ράντολφ (γόνατο) αποκλείστηκε από το πρωινό ζέσταμα και οδεύει προς όγδοο διαδοχικό παραγκωνισμό.

Νιου Ορλίνς Πέλικανς
Σε άλλο αποψινό παιχνίδι (06/01, 03:00), οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς υποδέχονται τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Smoothie King Center» και ο Έρικ Γκόρντον (ώμος) θα γυρίσει στα παρκέ ύστερα από 21 συνεχόμενους αποκλεισμούς καταλαμβάνοντας θέση στο αρχικό σχήμα του Μόντι Ουίλιαμς αντί του Λουκ Μπάμπιτ. Ξεκαθαρίστηκε επίσης πως θα παίξει χωρίς χρονικό περιορισμό, ενώ το παρών θα δώσει επίσης ο Ταϊρίκ Έβανς, αν και θεωρήθηκε αμφίβολος λόγω ίωσης.

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς
Από την πλευρά τους, οι «πρωτευουσιάνοι» επιδιώκουν πλέον ανταλλαγή του Γκλεν Ράις Τζούνιορ, τον οποίο μάλλον θα υποχρεωθούν να αποδεσμεύσουν μέσω του καταλόγου των waivers, ώστε να ανοίξουν θέση στο 15μελές δυναμικό του Ράντι Ουίτμαν. Αντίθετα αναμένεται να κρατήσουν τον Ρασουάλ Μπάτλερ, του οποίο το συμβόλαιο θα εγγυηθεί επίσης κατά 100% το επόμενο Σάββατο. Μέσα σε όλα, ο Τζον Ουόλ χρέωσε την αγωνιστική εξέλιξή του στην προσεκτική παρακολούθηση παλιότερων πλέι-μέικερ του NBA μέσω βίντεο, ενώ ο Ντρου Γκούντεν (γόνατο) οδεύει προς τέταρτο διαδοχικό αποκλεισμό όντας το μοναδικό μέλος του καταλόγου των απόντων των «μάγων».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved