Μαϊάμι Χιτ: Δεν αγχώνεται ο Ντουέιν Ουέιντ

Μαϊάμι Χιτ: Δεν αγχώνεται ο Ντουέιν Ουέιντ

Σε αντίθεση με τον Κρις Μπος, ο Ντουέιν Ουέιντ δεν εκφράζει δημόσια την ανησυχία του για το επίπεδο του ρόστερ των Μαϊάμι Χιτ.

Ξεκαθάρισε, μάλιστα, πως πιθανή ενίσχυση αφορά τη διοίκηση, όχι τον ίδιο, που λειτουργεί αποκλειστικά ως παίκτης. Από την πλευρά τους, οι Τζάστιν Χάμιλτον, Χασάν Ουάιτσαϊντ και Αντρέ Ντόκινς καλούνται να επιβιώσουν μέχρι το Σάββατο, όταν το συμβόλαιο όλων των NBAers θα γίνει εγγυημένο μέχρι το πέρας της regular season του 2014-15, για να διατηρήσουν θέση στο δυναμικό του Έρικ Σποέλστρα. Φαίνεται, πάντως, πως και οι τρεις θα παραμείνουν στο ρόστερ. Σε αγωνιστικό επίπεδο ακολουθεί παιχνίδι της Πέμπτης (09/01, 05:30) με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «Moda Center», το οποίο θα χάσει ο Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο), αλλά ίσως προλάβει ο Χάμιλτον (κεφάλι) ύστερα από επτά συνεχόμενους αποκλεισμούς.

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
Για τους εκπρόσωπους του Όρεγκον προηγείται σημερινό εντός έδρας ματς (06/01, 05:00) με τους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά ο Ρόμπιν Λόπεζ (χέρι) θα χάσει αμφότερα, όπως ο Τζόελ Φρίλαντ (ώμος), ο οποίος θα μείνει έξω για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, οπότε ο Τέρι Στοτς θα στηριχθεί πλέον στους Τόμας Ρόμπινσον, Κρις Κέιμαν και Μέγερς Λέοναρντ για την κάλυψη της θέσης «5». Από τον αποψινό αγώνα θα λείψει επίσης ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος στο εξής θα αποκλείεται σε ένα από δύο παιχνίδια των «λιμνάθρωπων» εντός 24 ωρών, όπως εξήγησε ο Μπάιρον Σκοτ, ο οποίος επιμένει πως θέλει τον 5-φορές πρωταθλητή NBA πιο επιθετικό απέναντι στο αντίπαλο καλάθι.

Σε κάθε παραγκωνισμό του «Μπλακ Μάμπα», ο Ουέιν Έλινγκτον αναμένεται να καταλαμβάνει θέση στη βασική πεντάδα, όπως θα συμβεί σήμερα. Απόψε, μάλιστα, θα χωρέσει στο αρχικό σχήμα και ο Νικ Γιανγκ μπροστά από τον Ράιαν Κέλι με αφορμή τον τραυματισμό του Ουές Τζόνσον (ισχίο), που φαίνεται σοβαρός, σύμφωνα με τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν κόουτς των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων». Θυμίζουμε πως δεδομένα εκτός είναι ο Στιβ Νας (μέση) μαζί με τον Τζούλιους Ραντλ (πόδι), ο οποίος αύριο θα χρειαστεί ξεχωριστή εγχείρηση στον πέμπτο μετακάρπιο του δεξιού ποδιού, που τον ταλαιπώρησε εκτενώς στην περασμένη offseason, πριν σπάσει το πόδι του.

Φιλαδέλφεια 76ερς
Σε άλλο σημερινό παιχνίδι (06/01, 02:00), οι Φιλαδέλφεια 76ερς υποδέχονται τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο «Wells Fargo Center» χωρίς τους Τζοέλ Έμπιντ (πόδι), Αντρέι Κιριλένκο (άδεια) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι). Αποκλείστηκε επίσης ο Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε λόγω τραυματισμού σε δάκτυλο ποδιού, ενώ ο Χόλις Τόμπσον (ίωση) περιθωριοποιήθηκε από όγδοο συνεχόμενο ματς και γνωστοποιήθηκε πως έχασε περίπου δέκα κιλά, όσο είναι στο περιθώριο.

Αντίθετα ο Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς (ώμος) θα γυρίσει στα παρκέ μετά τον αποκλεισμό του από τον προχθεσινό αγώνα με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, αλλά ίσως ως αναπληρωματικός του Τόνι Ρότεν. Επίσης, ο Μπρετ Μπράουν επανέλαβε ότι η θέση «5» ταιριάζει καλύτερα στον Νέρλενς Νοέλ τονίζοντας πως θα βρεθεί λύση, όταν ο Έμπιντ κριθεί έτοιμος για επαγγελματικό ντεμπούτο. Απόψε, όμως, θα τον μεταφέρει στη θέση «4» αντί του Μπα Α Μούτε και θα επαναφέρει τον Χένρι Σιμς στο αρχικό σχήμα.

Κλίβελαντ Καβαλίερς
Χωρίς τους Λεμπρόν Τζέιμς (μέση/γόνατο), Κάιρι Έρβινγκ (μέση) και Άντερσον Βαρεχάο (αχίλλειος τένοντας) θα συνεχίσουν οι «καβς», που θα επαναφέρουν τον Ντίον Ουέιτερς στο αρχικό σχήμα δίπλα στους Μάθιου Ντελαβέντοβα, Μάικ Μίλερ και Τριστάν Τόμπσον. Στη βασική πεντάδα του Ντέιβιντ Μπλατ θα παραμείνει ο Κέβιν Λοβ, ο οποίος ανέλαβε το μερίδιο, που ο ίδιος θεωρεί πως του αναλογεί, για τη μέτρια φετινή πορεία της ομάδας του, αλλά τόνισε πως απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όλους τους συμπαίκτες του.



Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία - Χτυπούσε και δάγκωνε τη σύντροφό του
Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία - Χτυπούσε και δάγκωνε τη σύντροφό του
AEK: Ξανά αποχή από τους παίκτες – Όλα ανοικτά για το ματς με τον ΠΑΟΚ
AEK: Ξανά αποχή από τους παίκτες – Όλα ανοικτά για το ματς με τον ΠΑΟΚ
ΑΕΚ: Ο Θωμάς Μαύρος έκοψε την κορδέλα στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας στην «OPAP Arena»
ΑΕΚ: Ο Θωμάς Μαύρος έκοψε την κορδέλα στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας στην «OPAP Arena»
Δημήτρης Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ είναι η μοίρα μας, η ζωή και η ιστορία μας»
Δημήτρης Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ είναι η μοίρα μας, η ζωή και η ιστορία μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved