Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Πήραν Ουέιτερς από Καβαλίερς!

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Πήραν Ουέιτερς από Καβαλίερς!

Τεράστια ανταλλαγή τριών ομάδων του NBA μετέφερε τον Ντίον Ουέιτερς από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Λίγα… λεπτά πριν από την έναρξη του σημερινού αγώνα των «καβς» με τους Φιλαδέλφεια 76ερς, ο 23χρονος γκαρντ αντικαταστάθηκε από τον Τζο Χάρις στο αρχικό σχήμα του Ντέιβιντ Μπλατ, καθώς επετεύχθη συμφωνία για ανταλλαγή του, που αποκάλυψε το Yahoo! Sports. Εκκρεμούν μεν επίσημες ανακοινώσεις, αλλά διέρρευσε πως οι εκπρόσωποι του Οχάιο πήραν τους Τζέι Αρ Σμιθ και Ιμόν Σάμπερτ από τους Νιου Γιορκ Νικς, ενώ πήραν και «προστατευμένη» επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου στις «βροντές». Επίσης, ο Άλεξ Κερκ μεταφέρθηκε από τους Καβαλίερς στους Νεοϋορκέζους, που θα αποκτήσουν επίσης τον Λου Αμούντσον από τους «καβς» και τον Λανς Τόμας από τους Θάντερ!

Ευκαιρία για Αντετοκούνμπο
Σύμφωνα με Μέσα της Νέας Υόρκης, όμως, η ομάδα του Ντέρεκ Φίσερ θα αποδεσμεύσει και τους τρεις νεοαποκτηθέντες μαζί με τον Σαμ Ντάλεμπερτ, ώστε να ανοίξει θέσεις στο ρόστερ. Είναι ήδη γνωστό πως οι Νικς θα πάρουν τον Λάνγκστον Γκάλαγουεϊ από τους Ουέστεστερ Νικς της D-League, αλλά υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα μπορεί να χωρέσει στο δυναμικό και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, επίσης μέλος του ρόστερ της θυγατρικής ομάδας των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου» στην D-League. Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος, Φιλ Τζάκσον, επιχειρεί πλέον ριζική ανανέωση του δυναμικού.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
«Ακούστηκε» επίσης πως ο Ρέτζι Τζάκσον συμπεριλαμβάνεται στην ανταλλαγή ως αποζημίωση για τους Νικς, αλλά στη συνέχεια εκτιμήθηκε πως θα συνεχίσει στους Θάντερ μέχρι το πέρας της regular season του 2014-15, όταν θα γίνει restricted free agent. To δεδομένο είναι πως η ομάδα του Σκοτ Μπρουκς δοκιμάζεται σήμερα (06/01, 05:30) στο «ORACLE Arena» των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς χωρίς τον Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι), ο οποίος μάλλον θα χάσει και τον μεθαυριανό αγώνα (08/01, 05:00) στο «Sleep Train Arena» των Σακραμέντο Κινγκς, ενώ προφανώς θα μείνει έξω και ο Τόμας.

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς
Στα των «πολεμιστών», ο Κλέι Τόμπσον είπε ότι η αγωνιστική συνεργασία με τον Στέφεν Κάρι έχει ωφελήσει σε σημαντικό βαθμό την επιθετική βελτίωσή του. Ακόμα, ο Τζάστιν Χολιντέι ανέφερε ότι συνολικά η ομάδα τον έχει βοηθήσει, ώστε να εξασφαλίσει αξιοσημείωτο αναπληρωματικό ρόλο στο rotation του Στιβ Κερ, που πιστοποίησε το ευχάριστο κλίμα στους πρωτοπόρους του NBA τονίζοντας πως ο Ντρέιμοντ Γκριν είναι εξαιρετικός από το ξεκίνημα της σεζόν και πως η πρόοδος του πρώην φόργουορντ του Μίσιγκαν Στέιτ φανερώνει τη συνολική βελτίωση των Ουόριορς.

Επίσης, ο κόουτς του συλλόγου του Όκλαντ εκτίμησε πως οι Άντριου Μπόγκουτ (γόνατο) και Φέστους Εζέλι (αστράγαλος) θα γυρίσουν στο παρκέ μέσω του μεθαυριανού εντός έδρας ματς (08/01, 05:30) με τους Ιντιάνα Πέισερς ή μέσω εκείνου της Παρασκευής (10/01, 05:30) με τους Καβαλίερς. Δηλαδή, αμφότεροι θα χάσουν και τον σημερινό αγώνα, ενώ ο Μπράντον Ρας δηλώθηκε αμφίβολος εξαιτίας ίωσης. Μέσα σε όλα, ο Όγκνιεν Κούζμιτς επέστρεψε στο βασικό ρόστερ ύστερα από υποβιβασμό στους Σάντα Κρουζ Ουόριορς της D-League.

Σακραμέντο Κινγκς
Όσον αφορά τους «βασιλιάδες», η πρόσφατη εγχείρηση του Έρικ Μόρλαντ (ώμος) κρίθηκε πετυχημένη, αλλά ο rookie φόργουορντ δεν πρόκειται να ξαναπαίξει φέτος. Τέλος, οι Ραμόν Σέσιονς (μέση) και Όμρι Κάσπι (γόνατο) είναι τουλάχιστον αμφίβολοι για το μεθαυριανό ματς με τους Θάντερ, στο οποίο ο Τάι Κορμπίν θα συνεχίσει τους «πειραματισμούς» γύρω από τη θέση «4» του αρχικού σχήματος, στην οποία έχει χρησιμοποιήσει τους Ντέρικ Ουίλιαμς, Τζέισον Τόμπσον, Καρλ Λάντρι και Ρέτζι Έβανς.



Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved