Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Ανέτοιμος ο Άντριου Μπόγκουτ

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Ανέτοιμος ο Άντριου Μπόγκουτ

Αρκετά ακόμα παιχνίδια των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αναμένεται να χάσει ο Άντριου Μπόγκουτ εξαιτίας τραυματισμού στο δεξί γόνατο.

Αν και εξέφρασε την αισιοδοξία του για άμεση επιστροφή στα παρκέ μέσω διαδικτυακού μηνύματος, στο αυριανό ματς (31/12, 05:30) με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «ORACLE Arena» θα συμπληρώσει σερί ένδεκα απουσιών. Μάλιστα, ο Στιβ Κερ υποστήριξε επίσης πως ο Αυστραλός διεθνής θα κριθεί ετοιμοπόλεμος μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια της regular season του 2014-15 έχρισε βασικό σέντερ τον Μαρίς Σπέιτς.

Εξάλλου, ο Φέστους Εζέλι αποκόμισε τραυματισμό στον αστράγαλο από το ντέρμπι της περασμένης Τρίτης με τους Λος Άντζελες Λέικερς, που δεν του επέτρεψε να πάρει μέρος στον αγώνα της Πέμπτης με τους Λος Άντζελες Κλίπερς και του Σαββάτου με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, ενώ προκάλεσε τον αποκλεισμό του και από τον αυριανό. Πέρα από τους τραυματισμούς, ο Τζο Αλεξάντερ άφησε τους Σάντα Κρουζ Ουόριορς, θυγατρική ομάδα των «πολεμιστών» στην D-League, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Φιλαδέλφεια 76ερς
Στα των «σίξερς», οι Αντρέι Κιριλένκο (άδεια) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι) παραμένουν στο περιθώριο μαζί με τον Τζόελ Εμπίντ (πόδι), ο οποίος δεν ταξιδεύει πλέον με τους εκπρόσωπους της Φιλαδέλφειας για τα εκτός έδρας παιχνίδια, ώστε να επικεντρωθεί στην αποθεραπεία του, ενώ αποκλείστηκε από την αποστολή και ο Χόλις Τόμπσον (ίωση), που θα χάσει πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι! Αποκλείστηκε επίσης ο Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε, ο οποίος περιθωριοποιήθηκε και από τον προχθεσινό αγώνα με τους Γιούτα Τζαζ εξαιτίας τραυματισμού στην αριστερή γάμπα, που επέτρεψε επιστροφή του Χένρι Σιμς στο αρχικό σχήμα του Μπρετ Μπράουν.

Σαν να μην έφτασαν τα παραπάνω, ο Νέρλενς Νόελ αποχώρησε πρόωρα από το προχθεσινό ματς λόγω τραυματισμού στον αριστερό αστράγαλο, που τον καθιστά τουλάχιστον αμφίβολο για το αυριανό, αφού οι «καθαρές» ακτινογραφίες ακολουθήθηκαν από περιορισμένη παρουσία στη σημερινή προπόνηση. Αντίθετα, οι Τόνι Ρότεν (γόνατο) και Φουρκάν Αλντεμίρ (πόδι) γύρισαν στα παρκέ από το παιχνίδι της Παρασκευής με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
Με τη σειρά τους, οι εκπρόσωποι του Όρεγκον υποδέχονται αύριο (31/12, 05:00) τους Τορόντο Ράπτορς στο «Moda Center» χωρίς τον Ρόμπιν Λόπεζ (χέρι). Πάντως, ο Λα Μάρκους Όλντριτζ (ίωση) ομολόγησε ότι η παρουσία του είναι αμφίβολη έπειτα από τέσσερις παραγκωνισμούς σε πέντε αγώνες, που μεταξύ άλλων επέτρεψαν στον Τέρι Στοτς να θέσει ταυτόχρονα τους Τόμας Ρόμπινσον και Τζόελ Φρίλαντ στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης με τους 76ερς. Εξάλλου, το συγκεκριμένο ματς έχασε και ο Κρις Κέιμαν λόγω της χριστουγεννιάτικης γέννησης του παιδιού, που δεν απέτρεψε παρουσία του στον χθεσινό αγώνα με τους Νιου Γιορκ Νικς. Σημειώνουμε επίσης πως ο Νικολά Μπατούμ (καρπός) έπαιξε κανονικά σε αμφότερα τα ματς.

Τορόντο Ράπτορς
Στα του μοναδικού καναδικού συλλόγου του NBA, ο Λάντρι Φιλντς (κεφάλι) συμπλήρωσε σερί τεσσάρων αποκλεισμών στο χθεσινό παιχνίδι με τους Ντένβερ Νάγκετς και θα παραμείνει στο περιθώριο μαζί με τον Ντε Μαρ Ντε Ροζάν, μέχρι να αποσπάσει έγκριση από το ιατρικό επιτελείο της λίγκας, που είναι απαραίτητη ύστερα από διάσειση. Τέλος, ο Μπρούνο Καμπόκλο υποβιβάστηκε χθες στους Φορτ Ουέιν Μαντ Αντς του NBDL.



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved