Χιούστον Ρόκετς: Νέες προσαρμογές λόγω Παπανικολάου

Χιούστον Ρόκετς: Νέες προσαρμογές λόγω Παπανικολάου

Αποκλείστηκε και επίσημα ο Κώστας Παπανικολάου από το σημερινό παιχνίδι των Χιούστον Ρόκετς λόγω χθεσινού τραυματισμού στο γόνατο.

Περιθωριοποιήθηκαν επίσης οι Ντουάιτ Χάουαρντ (γόνατο) και Αϊσάια Κανάν (αστράγαλος) από το αποψινό ματς (07/12, 03:00) με τους Φίνιξ Σανς στο «Toyota Center», ενώ δεδομένα στα πιτς είναι ο Τέρενς Τζόουνς (πόδι), ο οποίος αργά και σταθερά ανεβαίνει σε προπονητικό επίπεδο. Μοιραία δημιουργήθηκε ανάγκη για επίσπευση της επιστροφής του πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Πατ Μπέβερλι (οπίσθιος μηριαίος), ο οποίος θα παίξει σήμερα με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής ως αναπληρωματικός του Τζέισον Τέρι, ενώ οι Τζόι Ντόρσεϊ και Φραντσίσκο Γκαρσία θα αναλάβουν ουσιαστικό αγωνιστικό ρόλο. Από την άλλη, ο Αϊσάια Τόμας (αστράγαλος) αποκλείστηκε από έκτο διαδοχικό παιχνίδι, αν και εξέφρασε την αισιοδοξία του για επιστροφή στη δράση.

Κανονικά θα παίξει ο Γιοακίμ Νοά (αστράγαλος) στον σημερινό αγώνα (07/12, 03:00) των Σικάγο Μπουλς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «United Center», αν και δεν κατέγραψε ολοκληρωμένη παρουσία στο πρωινό ζέσταμα. Εξάλλου ο Τομ Θίμποντο εξαρχής εκτίμησε πως θα είναι στη διάθεσή του, όπως ο Ταζ Γκίμπσον (αστράγαλος), o οποίος «έβγαλε» και το πρωινό ζέσταμα πιστοποιώντας πως είναι έτοιμος για επιστροφή στα παρκέ. Χωρίς περιορισμούς προπονήθηκε χθες και σήμερα ο Νταγκ Μακ Ντέρμοτ (γόνατο), αλλά κρίθηκε ανέτοιμος για το αποψινό παιχνίδι.

Στα των «πολεμιστών», ο Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος) θα μείνει πάλι έξω, αλλά έθεσε ως στόχο την παρουσία του στο μεθαυριανό ματς (09/12, 03:00) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Target Center». Τέλος, ο ιδιοκτήτης, Τζο Λέικομπ, ανέφερε στο περιθώριο πρόσφατης εκδήλωσης ότι ο Στιβ Κερ αποδέχθηκε συνεργασία με προπονητές της ελίτ σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, Μαρκ Τζάκσον, που προτίμησε προσωπικές και φθηνές επιλογές για το τεχνικό επιτελείο του.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved