Μαϊάμι Χιτ: Χωρίς Ντενγκ με τους Μπακς του Αντετοκούνμπο

Μαϊάμι Χιτ: Χωρίς Ντενγκ με τους Μπακς του Αντετοκούνμπο

Δεν υπολογίζεται ο Λουόλ Ντενγκ από τον Έρικ Σποέλστρα για τον αποψινό αγώνα των Μαϊάμι Χιτ.

Από χθες θεωρήθηκε εξαιρετικά αμφίβολος για το σημερινό παιχνίδι (06/12, 03:30) στο «BMO Harris Bradley Center» των Μιλγουόκι Μπακς λόγω τραυματισμού στο χέρι, που αποκόμισε από το προχθεσινό ματς με τους Ατλάντα Χοκς. Συνολικά κρίνεται αμφίβολος για ολόκληρη τη σειρά πέντε εκτός έδρας αγώνων, που ξεκινά απόψε, ενώ ο Κρις Άντερσεν (αστράγαλος) μάλλον θα χάσει και τα πέντε συγκεκριμένα ματς. Ούτε ο Νόρις Κόουλ (ίωση) θα παίξει απόψε, ενώ… κόλλησε τον Ντάνι Γκρέιντζερ, ο οποίος… θα πάρει τη θέση του Ντενγκ στο αρχικό σχήμα. Μέσα σε όλα, ο πρώην γκαρντ/φόργουορντ του Κολοσσού Ρόδου, Σκότι Χόπσον, υπέγραψε συμβόλαιο με τους Σιου Φαλς Σκάιφορς, θυγατρική ομάδα των Χιτ στην D-League.

Από την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα λείψουν εκ νέου οι Ερσάν Ιλιασόβα (πρόσωπο), Τζον Χένσον (πόδι), Τζόνι Ο’ Μπράιαντ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι), ενώ αποκλείστηκε επίσης ο Λάρι Σάντερς λόγω ίωσης επιτρέποντας στον Ζάζα Πατσούλια να γυρίσει στη βασική πεντάδα. Προς νέο παραγκωνισμό οδεύει επίσης ο Ρέιμοντ Φέλτον (αστράγαλος) των Ντάλας Μάβερικς, που φιλοξενούν σήμερα (06/12, 03:30) τους Φίνιξ Σανς στο «American Airlines Center». Εξάλλου, ο Ρίκι Λέντο επέστρεψε στο βασικό ρόστερ έπειτα από τον χθεσινό υποβιβασμό στους Τέξας Λέντζεντς του NBDL. Επίσης επιβεβαιώθηκε πως ο Ντιρκ Νοβίτσκι (μέση) θα παίξει απόψε ως βασικός έπειτα από παραγκωνισμό του στο προχθεσινό παιχνίδι με τα «ελάφια».

Στα των «ήλιων», ο Αϊσάια Τόμας (αστράγαλος) αποκλείστηκε από πέμπτο συνεχόμενο ματς, πριν δοκιμάσει την τύχη του στο τελικό ζέσταμα, όπως συνέβη στους προηγούμενους παραγκωνισμούς του. Αύριο (07/12, 03:00), οι Σικάγο Μπουλς υποδέχονται τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «United Center» και αναμένεται να παραταχθούν χωρίς απουσίες, αφού οι Ταζ Γκίμπσον (αστράγαλος) και Νταγκ Μακ Ντέρμοτ (γόνατο) προπονήθηκαν σήμερα χωρίς περιορισμούς.

Αμφότεροι δηλώθηκαν αμφίβολοι, όπως ο Γιοακίμ Νοά, ο οποίος δεν πήρε μέρος στις σημερινές ομαδικές ασκήσεις με αφορμή ενοχλήσεις στον αστράγαλο, αλλά θα τεθούν στη διάθεση του Τομ Θίμποντο για το αυριανό ματς, αν δεν μεσολαβήσει νέο απρόοπτο. Τέλος, οι «πολεμιστές» θα συνεχίσουν χωρίς τον Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος), ο οποίος ούτως ή άλλως προορίζεται για αναπληρωματικό ρόλο πίσω από τον φορμαρισμένο Χάρισον Μπαρνς, που έχει προσαρμοστεί στα επιθετικά συστήματα του Στιβ Κερ.



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved