Μπρούκλιν Νετς: Προβλήματα με Κιριλένκο, Καράσεφ και Πλαμλί!

Μπρούκλιν Νετς: Προβλήματα με Κιριλένκο, Καράσεφ και Πλαμλί!

Μέχρι τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο θα μείνει στο ρόστερ των Μπρούκλιν Νετς ο Αντρέι Κιριλένκο λόγω ακαθόριστου οικογενειακού προβλήματος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων, «AK-47» θέλει να μείνει στη Νέα Υόρκη για μερικούς ακόμα μήνες, αν και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς και οι Λος Άντζελες Κλίπερς θέλουν να τον αποκτήσουν μέσω ανταλλαγής, που υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα δεν θα ολοκληρωθεί άμεσα. Όπως και να έχει, ο Κιριλένκο παραμένει εκτός ομάδας, ενώ ο Ρώσος συμπατριώτης του, Σεργκέι Καράσεφ, εκτός rotation, γεγονός που τον ενοχλεί, όπως ανέφερε ο πατέρας του, Βασίλι Καράσεφ, σε ρωσικό μέσο. Δυσαρεστημένος από τον ρόλο του στο rotation του Λάιονελ Χόλινς φαίνεται και ο Μέισον Πλαμλί, ο οποίος ανέφερε ότι πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει σημαντικότερο χρόνο συμμετοχής υπό δυσχερείς συνθήκες.

Αύριο (30/11, 22:00), οι Νεοϋορκέζοι φιλοξενούν τους Σικάγο Μπουλς στο «Barclays Center» χωρίς τον Μαρκέλ Μπράουν (ισχίο), ο οποίος παραμένει μακριά από το 100%, όπως διαπιστώθηκε στις τελευταίες προπονήσεις. Από την άλλη, οι εκπρόσωποι της «πόλης των ανέμων» απέκλεισαν ήδη τον Ταζ Γκίμπσον (αστράγαλος), αλλά οι Ντέρικ Ρόουζ και Γιοακίμ Νοά προπονήθηκαν σήμερα χωρίς περιορισμούς, άρα θα παραμείνουν στη βασική πεντάδα του Τομ Θίμποντο, όπως επιβεβαίωσαν οι ίδιοι με δηλώσεις μετά το πέρας των ομαδικών ασκήσεων. Σε άλλο αυριανό παιχνίδι (30/11, 20:00), οι Μπόστον Σέλτικς υποδέχονται τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «TD Garden» χωρίς τον Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο).

Προς νέο αποκλεισμό οδεύει επίσης ο Μάρκους Σμαρτ (αστράγαλος), παρά την πλήρη παρουσία του στη σημερινή προπόνηση του Μπραντ Στίβενς, ο οποίος επανέλαβε πως εξετάζει αλλαγές στη βασική πεντάδα του αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Τάιλερ Ζέλερ θα πάρει τη θέση του Κέλι Όλινικ. Από την πλευρά του, ο Τζάρεντ Σάλιντζερ φόρεσε προστατευτικά γυαλιά στις σημερινές ομαδικές ασκήσεις λόγω τραυματισμού στο μάτι, που αποκόμισε από τον χθεσινό αγώνα με τους Μπουλς, αλλά δεν προκαλεί ανησυχία στις τάξεις του συλλόγου της Μασαχουσέτης. Στα των «σπιρουνιών», ο Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα) περιθωριοποιήθηκε εκ νέου από σήμερα, άρα θα μείνει έξω μαζί με τον Πάτι Μιλς (ώμος).

Στο αυριανό ματς, ο Γκρεγκ Πόποβιτς θα επιστρέψει έπειτα από απουσία δύο αγώνων, στα οποία ο Έτορε Μεσίνα ανέλαβε καθήκοντα πρώτου κόουτς, ενώ σε άλλο αυριανό παιχνίδι (30/11, 22:30) θα γυρίσει ο Μπράντον Τζένινγκς (αντίχειρας) των Ντιτρόιτ Πίστονς, που φιλοξενούν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «Palace». Ο 26χρονος πλέι-μέικερ έχασε τα τελευταία τρία παιχνίδια, αλλά προπονήθηκε σήμερα χωρίς περιορισμούς, όσο ο Τζόντι Μικς (μέση) συνέχισε ατομικές ασκήσεις ενδυνάμωσης, όπως δήλωσε. Τέλος, οι «πολεμιστές» μάλλον θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος), ενώ ο Λεάντρο Μπαρμπόσα (γόνατο) δηλώθηκε αμφίβολος.



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved