Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: «Βέτο» με Μπράντλι Μπιλ

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: «Βέτο» με Μπράντλι Μπιλ

Οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς δεν πρόκειται να «παίξουν» με το συμβόλαιο του Μπράντλι Μπιλ, όπως ξεκαθαρίζουν σε άλλες ομάδες του NBA.

Προσεγγίστηκαν από συλλόγους του «μαγικού» κόσμου για προκαταρτικές συζητήσεις γύρω από το ενδεχόμενο ανταλλαγής του 21χρονου γκαρντ, ο οποίος το μεθεπόμενο καλοκαίρι θα γίνει restricted free agent, αν δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι τις 31 Οκτωβρίου του 2015. Ωστόσο, οι «μάγοι» ξεκαθάρισαν στις ενδιαφερόμενες ομάδες πως σκοπεύουν να τον «δεσμεύσουν» με μάξιμουμ συμβόλαιο, ενώ ο ίδιος ο Μπιλ ανέφερε μέσω του RealGM πως το διαφαινόμενο νέο συμβόλαιο δεν θα επηρεάσει αρνητικά ή θετικά την αγάπη του για το μπάσκετ. Το δεδομένο, πάντως, είναι πως θα αντικαταστήσει τον Γκάρετ Τεμπλ στη βασική πεντάδα του Ράντι Ουίτμαν στο αποψινό ματς (27/11, 02:00) στο «Quicken Loans Arena» των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Θυμίζουμε πως θα λείψουν οι Νενέ (πόδι) και Μαρτέλ Ουέμπστερ (μέση), όπως ο Μάθιου Ντελαβέντοβα των «καβς», που θα συνεχίσουν με τον Σον Μάριον στο αρχικό σχήμα, αλλά Μέσα του Οχάιο επιβεβαίωσαν πως σύντομα ο Ντέιβιντ Μπλατ θα προτιμήσει τον Μάικ Μίλερ για θέση στη βασική πεντάδα. Σε άλλο σημερινό παιχνίδι (27/11, 02:00), οι Ορλάντο Μάτζικ υποδέχονται τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «Amway Center» χωρίς τους Άαρον Γκόρντον (πόδι) και Ντέβιν Μαρμπλ (ώμος), αλλά οι Τομπίας Χάρις (γάμπα), Εβάν Φουρνιέ (τετρακέφαλος) και Κάιλ Ο’ Κιν (αστράγαλος) τέθηκαν στη διάθεση του Ζακ Βον.

Από τους «πολεμιστές» θα απουσιάσει εκ νέου ο Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος), ενώ απέκλεισαν τον Λεάντρο Μπαρμπόσα (γόνατο), αν και ο Βραζιλιάνος γκαρντ γύρισε στα παρκέ στον χθεσινό αγώνα με τους Μαϊάμι Χιτ και ο Στιβ Κερ επιβεβαίωσε πως είναι υγιής. Επίσης, ο Κάρικ Φέλιξ των Σάντα Κρουζ Ουόριορς, θυγατρική ομάδα των εκπρόσωπων του Όκλαντ στην D-League, αποκλείστηκε επ’ αόριστον εξαιτίας τραυματισμού στην επιγονατίδα. Από την πλευρά τους, οι Σάρλοτ Χόρνετς επιβεβαίωσαν την περιθωριοποίηση του Γκάρι Νιλ (ώμος) από τον αποψινό αγώνα (27/11, 02:00) με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «Time Warner Cable Arena».

Θα λείψει επίσης ο Τζεφ Τέιλορ, ο οποίος θα εκτίσει τη 16η από τις 24 αγωνιστικές της τιμωρίας του, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου απολογήθηκε για το ξυλοδαρμό της συντρόφου του στο Μίσιγκαν επιβεβαιώνοντας πως δεν θα καταθέσει έφεση. Αντίθετα, ο Πι Τζέι Χέρστον (αστράγαλος) θα επιστρέψει στη δράση, αλλά οι Μάρβιν Ουίλιαμς και Κόντι Ζέλερ αναμένεται να αποσπάσουν σημαντικότερο χρόνο συμμετοχής λόγω των παραπάνω παραγκωνισμών. Από την άλλη, οι εκπρόσωποι του Όρεγκον θα συνεχίσουν την πορεία τους στη regular season του 2014-15 χωρίς τον Σι Τζέι Μακ Κόλουμ (δάκτυλο χεριού).

Ακόμα, οι Μπρούκλιν Νετς θα παραταχθούν στο σημερινό παιχνίδι (27/11, 02:00) με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Wells Fargo Center» χωρίς τους Μαρκέλ Μπράουν (ισχίο) και Αντρέι Κιριλένκο (άδεια), που δεν ακολούθησαν την αποστολή, ενώ ο Κέβιν Γκαρνέτ θα επιστρέψει έπειτα από ρεπό ενός αγώνα επανακτώντας θέση στο αρχικό σχήμα σε βάρος του Μίρσα Τελέτοβιτς. Οι Τζόελ Εμπίντ (πόδι), Τζέραμι Γκραντ (αστράγαλος) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι) θα λείψουν από τους «σίξερς».

Επιβεβαιώθηκε επίσης πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα προσθέσουν τον Φουρκάν Αλντεμίρ στο ρόστερ τους. Για την ώρα, πάντως, ο Χένρι Σιμς θα συνεχίσει στο αρχικό σχήμα του Μπρετ Μπράουν, ο οποίος αποφάσισε να επαναφέρει τον Νέρλενς Νόελ στη βασική πεντάδα αντί του Μπράντον Ντέβις, ενώ ισχυρίστηκε ότι πραγματικά πιστεύει πως η ομάδα του είναι κοντά στην πρώτη φετινή νίκη της.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved