Μαϊάμι Χιτ: Συνεχίζουν χωρίς Ουέιντ, εκτός και ο Άντερσεν

Μαϊάμι Χιτ: Συνεχίζουν χωρίς Ουέιντ, εκτός και ο Άντερσεν

Έβδομο διαδοχικό παιχνίδι των Μαϊάμι Χιτ θα χάσει ο Ντουέιν Ουέιντ λόγω τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο.

Στο ξεκίνημα της regular season του 2014-15 έθεσε ως στόχο την παρουσία του και στα 82 ματς των εκπρόσωπων της Φλόριντα, αλλά ο τωρινός τραυματισμός του ανέτρεψε τα σχέδιά του. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχει σημειώσει ιδιαίτερη πρόοδο και ουσιαστικά είναι εκτός επ’ αόριστον. Επίσης, ο Έρικ Σποέλστρα εκτίμησε πως ο Κρις Άντερσεν (αστράγαλος) θα μείνει έξω για καιρό, αλλά ο Νόρις Κόουλ (δάκτυλο χεριού) πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα ενόψει του αποψινού αγώνα (26/11, 02:30) με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «AmericanAirlines Arena», οπότε θα επιστρέψει στα παρκέ επανακτώντας θέση στη βασική πεντάδα.

Άλλωστε επισημοποιήθηκε η αποδέσμευση του Σάνον Μπράουν και η απόκτηση του Χασάν Ουάιτσαϊντ. Από την άλλη, θα λείψει ο Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος), αλλά οι Άντριου Μπόγκουτ (μάτι) και Λεάντρο Μπαρμπόσα (γόνατο) θα παίξουν κανονικά, όπως επιβεβαίωσε ο Στιβ Κερ, ο οποίος υποστήριξε επίσης πως ο Μαρίς Σπέιτς είναι φαβορί για τον τίτλο του κορυφαίου «έκτου παίκτη». Αύριο (27/11, 02:00), οι «πολεμιστές» θα βρεθούν στο «Amway Center» των Ορλάντο Μάτζικ, που δήλωσαν αμφίβολο τον Εβάν Φουρνιέ (τετρακέφαλος) λόγω τραυματισμού στον δεξιό τετρακέφαλο! Δεδομένα εκτός είναι οι Άαρον Γκόρντον (πόδι) και Ντέβιν Μαρμπλ (ώμος), αλλά ο Κάιλ Ο’ Κιν (αστράγαλος) ίσως δώσει το παρών.

Απόψε (26/11, 02:00), οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς υποδέχονται τους Ατλάντα Χοκς στο «Verizon Center» χωρίς τον Νενέ (πόδι), ο οποίος θα χάσει μερικά παιχνίδια, όπως επιβεβαίωσε ο Ράντι Ουίτμαν, που θα επιλέξει ανάμεσα στους Κρις Χάμφρις και Ντρου Γκούντεν για κάλυψη της θέσης «4» του αρχικού σχήματος. Επίσης, ο Κέβιν Σεραφέν ίσως αναλάβει σημαντικότερο ρόλο εν τη απουσία του Βραζιλιάνου φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος θα χάσει σίγουρα και το αυριανό ματς (27/11, 02:00) με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο «Quicken Loans Arena», ενώ Μέσα της Ουάσινγκτον εκτιμούν πως θα μείνει έξω μέχρι τα μέσα του Δεκεμβρίου! Στα πιτς είναι επίσης ο Μαρτέλ Ουέμπστερ (μέση).

Ωστόσο, ο Ότο Πόρτερ Τζούνιορ (οπίσθιος μηριαίος) πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα και θα γυρίσει στα παρκέ ύστερα από απουσία ενός αγώνα, ενώ ο Μπράντλι Μπιλ μάλλον θα πάρει τη θέση του Γκάρετ Τεμπλ στη βασική πεντάδα, όπου θα βρεθεί για πρώτη φορά μετά το φετινό ντεμπούτο του. Χωρίς απουσίες συνεχίζουν οι Χοκς, που αύριο (27/11, 02:00) φιλοξενούν στο «Philips Arena» τους Τορόντο Ράπτορς. Στα των «πτερόσαυρων», ο Τάιλερ Χάντσμπροου (ώμος) κρίνεται αμφίβολος, αλλά ο Τζέιμς Τζόνσον (αστράγαλος) επέστρεψε στο χθεσινό ματς με τους Φίνιξ Σανς και αποφασίστηκε σταδιακή αγωνιστική επάνοδός του, κάτι που δικαιολογεί την περιορισμένη παρουσία του κόντρα στους «ήλιους».



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved