Σαν Αντόνιο Σπερς: «Ματιές» στον Ρέι Άλεν

Σαν Αντόνιο Σπερς: «Ματιές» στον Ρέι Άλεν

Στο Μαϊάμι υπό το βλέμμα ανθρώπων από αρκετές ομάδες του NBA προπονείται τις τελευταίες ημέρες ο Ρέι Άλεν.

Το ενδιαφέρον τους για τον έμπειρο unrestricted free agent επιβεβαιώνουν οι Σαν Αντόνιο Σπερς, οι Σικάγο Μπουλς και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς δεν έχουν στείλει εκπρόσωπο στην πόλη της Φλόριντα. Από την πλευρά τους, οι Τεξανοί υποδέχονται μεθαύριο (27/11, 03:30) τους Ιντιάνα Πέισερς στο «AT&T Center» χωρίς τον Πάτι Μιλς (ώμος), ο οποίος έθεσε ως στόχο τα μέσα Ιανουαρίου για την επιστροφή του στη δράση. Αντίθετα, ο Κόρι Τζόζεφ (αστράγαλος) δήλωσε πως σκοπεύει να παίξει στο μεθαυριανό ματς, αλλά παραμένει αμφίβολος, όπως οι Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα) και Ματ Μπόνερ (ίωση).

Μέσα σε όλα, ο Κάιλ Άντερσον υποβιβάστηκε στην D-League και πήρε μέρος σε ένα ματς των Όστιν Σπερς, αλλά γύρισε ήδη στο βασικό ρόστερ. Για τους Πέισερς προηγείται σημερινό παιχνίδι (25/11, 03:30) με τους Ντάλας Μάβερικς, που θα παραταχθούν χωρίς απουσίες, αφού ο Ρέιμοντ Φέλτον εξέτισε τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών έπειτα από τραυματισμό στον αστράγαλο, ενώ ο Ρίκι Λέντο επανεντάχθηκε στο δυναμικό του Ρικ Καρλάιλ ύστερα από παρουσία στους Τέξας Λέντζεντς της D-League. Αντίθετα, οι εκπρόσωποι της Ιντιανάπολις απέκλεισαν τον Ρόι Χίμπερτ (αστράγαλος), οπότε ο Ίαν Μαϊνμί θα αναλάβει τον ρόλο του βασικού σέντερ, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι οι Τζορτζ Χιλ (γόνατο) και Πολ Τζορτζ (πόδι).

Στο περιθώριο είναι επίσης οι Ντέιβιντ Ουέστ (αστράγαλος) και Σι Τζέι Ουότσον (πόδι), οι οποίοι ίσως γυρίσουν στα παρκέ εντός της τρέχουσας εβδομάδας, αλλά ο Ρόντνι Στάκι (καρπός) θα δώσει το παρών στο αποψινό ματς, όπως και ο Σι Τζέι Μάιλς (γάμπα). Αμφότεροι, πάντως, αναμένεται να περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Από την πλευρά του, ο Άλεξ Λεν των Φίνιξ Σανς δήλωσε πως προσπαθεί να αντιγράψει το αγωνιστικό στιλ του Χίμπερτ, ενώ πρόσθεσε πως δεν νιώθει ενοχλήσεις στους αστραγάλους, που τον ταλαιπώρησαν τους τελευταίους μήνες. Συνολικά οι «ήλιοι» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού ενόψει της σημερινής αναμέτρησης (25/11, 02:30) στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς.

Στα των «πτερόσαυρων», ο Τάιλερ Χάντσμπροου (ώμος) θα μείνει έξω, αλλά ο Τζέιμς Τζόνσον (αστράγαλος) κρίθηκε ετοιμοπόλεμος έπειτα από αποχή οκτώ ημερών. Τέλος θυμίζουμε πως ο Λου Ουίλιαμς προέρχεται από ρεκόρ καριέρας 36 πόντων στο προχθεσινό παιχνίδι με τους Καβαλίερς, αλλά μέσω τοποθέτησής του ο Ντουέιν Κέισι στάθηκε στην αμυντική προσφορά του κόντρα στην ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved